Gott Nytt År

 Idag är det sista dagen på året 2008. Det här året har gått otroligt fort kanske för att man har varit hemma med världens bästa Kevin.

Idag har jag varit iväg själv till Backaplan och köpt en sen julklapp till Kevins kusin Julia och så passade jag på att springa in på rean på Gina med köpte två klänningar en rutig utan axelband och en grå poloklänning min julklapp från Jimmy. Sen var jag in på Coop och handlade llite mat ikväll ska vi slå på stort och äta fläskfile kanske inte helt ovanligt på nyår :) Får hoppas att vi orkar vara vakna till tolvslaget bara Kevin han vägrar ju sova en hel natt så nu efter ett år så är vi lite små trötta jag och Jimmy och känner att det känns hopplöst med Kevins nattsömn vi har provat så mycket men det hjälper bara en kort stund eller inte alls, får hoppas det blir bättre när han får eget rum och vi kan sätta oss och läsa för han där.

Mitt år i bilder
                  Det var lite av mitt år med Kevin :)

Nä nu ska vi passa på att ta en promenad innan det mörknar

Ni får ha ett underbart nyår och ta det lugnt med alkoholhaltiga drycker ;)
Fyrverkeri rött








Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Äntligen funkar mobilen igen, först hände inget sen blev mitt SIMkort inaktivt så jag fick ringa igen och då hade det blivit något fel, vad tror ni jag fick för kompensation då för allt strul? INGENTING. ÅÅÅH ska aldrig mer ha telenor igen dom kunde åtminstonne bett om ursäkt men inte ens det. fast jag får dras med dom och min 3 1/2år gamla telfon ett tag till har inte råd nu att skaffa en ny nu men jag VILL verkligen ha en ny nu är less på den här nu har haft den så länge ju, jaja det kommer det med.

Idag har vi inte gjort så mycket hittils förut suttit i telfonkö. Just nu sover Kevin testar att låta han sova en gång idag och se om han sover bättre till natten då, dom senaste två nätterna har han vaknat vid tolv och sen vid halv sex men somnat om igen.

Har inte så mycket att skriva om idag så jag tänkte bjuda på en liten historia som min mamma berättade, vet inte om den är sann men tror det då hon sa att det var hennes mans systers kompis (invecklat). Fick rysningar när hon berättade den av en anledning HATAR ormar.

Det var en kvinna som bodde ensam med sin STORA orm. På natten lät hon alltid ormen sova vid henens fötter. Nu var det så att den här ormen inte velat äta på ett bra tag och hon började bli lite orolig för den då den började bli magrare men hon tänkte att den äter nog tillslut. En natt vaknade hon av att ormen låg utsträck bredvid henne med sitt huvud ovanför hennes, hon tyckte detta var ett mycket märkligt beteende då den alltid låg ihoprullad vid fotänden så hon tog ormen och la den i en låda. Dagen därpå gick hon till veterinären med sin älskling och berättade allt, veterinären sa då att den här ormen får du inte tillbaka och dom lät den somna in där. Varför? undra ni nu. Jo ormen hade tydligen när den låg utsträckt bredvid henne legat och måttat på om hans kära husmor fick plats i magen. FY. Man kan tro att detta avskräckte henne men icke sa nicke tydligen funderar hon på att skaffa en annan orm en jätte giftig HALLÅ vakna upp och skaffa en fjäderboa istället.



Nä nu ska jag ta och äta lunch

Sköt om er

Kram Sabina

Dagen ris(påse)

Går till Telenor. För tre månadre sedan sa jag upp mitt abonnemang hos dom för att byta till kontankort hos samma bolag och han jag pratade med då sa att det byter den 26 december till kontankort. Den 27 december sa Jimmy har inte ditt abonnemang ändrats nu så jag kollade på mina sidor och allt var som det brukar så jag ringde dom och då sa han att det var den 29, jaha tänkte jag  måste ha kommit ihåg fel då. Idag den 30 december hade det fortfarande inte ändrats så jag ringde igen och då sa han att det var den 5 januari men hallå sa jag först var det den 26dec sen den 29dec och nu den 5 januari, han kunde ju inte annat än at thålla med om att det var konstigt och lovade att lägg aom det på en gång så vi får se om det går den här gången då. Dom försökte lura mig trots att jag varit kund hos dom i 6år, nästa gång jag köper telefon tänker jag byta operatör för sånt här gör mig förbannad.

Så dagens ris(påse) går till Telenor



Dagens ros däremot går till ♥Jimmy♥ som lämnat en söt lapp till mig idag och som piggade upp mitt yrvakna sinne

Måndag

Hej!

När jag vaknade i morse och fick säga hej då till min älskling som ska jobba idag och imorn trodde jag att det skulle bli en tråkig dag idag, men sen ringer han och säger att vi fått lägenheten :) sen är Kevin på ett strålande humör och går omkring här hemma och ler, skrattar och frågar va de? Som om inte det var nog så när vi skulle gå ut till affären tittade solen fram så vi var ju tvungna att ta en längre promenad var helt fantastiskt ute det har varit dimma inatt och kallt så träden var helt vita och gnistrade så fint i solen.

    Här är det fortfarande dimma ute

Nu ligger kevin och sover på sin JÄTTE nalle, han älskar verkligen den nallen så fort vi visar han den slänger han sig på den och kramar den. Snart ska vi gå och möta Ellen och karin och ta en fika på ett nytt Italienskt fik här nere vid vattnet.

      
Stora nallen som vi (jag) döpt till Björn-Henry, Idag har kevin på sig en tröja med texten I love my dad trycket är köpt på www.gladagrodan.se finns jätte mycket roliga tryck där till hela familjen.

Nä nu ska jag fixa ordning mig så får vi gå sen.

Ni får ha en underbar dag och sköt om er

Kram Sabina

JAAAAAAAAAAAAA

Jimmy ringde precis och vi har fått en större lägenhet en trea i samma hus som är SÅ fin, vi var och kollade på den på juldagen och blev kära på en gång, vågade inte säga något om det då trodde inte vi skulle få den. December är verkligen min lyckomånad i år. Jag är SÅ himla glad just nu. Så nu får man väl börja små rensa lite kanske ja snart i alla fall ska ju inte flytta förens den 1 mars.

 


Söndag

Hej!

Idag har solen återigen skinit över göteborg härligt. Vi har tagit en skön promenad blev lite kallt ett tag när det blåste men det är ändå skönt att få komma ut i solen. Kevin är för rolig i vagnen han sitter tyst ett bra tag sen börjar han prata som bara den och tittar man på han så flinar han som bara den så dom där två små tänderna tittar fram han är så go den lille. Han går omkring här hemma och säger va de? hela tiden har man lärt sig säga något så får man ju änvända det :)

Inatt vaknade Jimmy och jag av att ett gäng med lite hög promillehalt firade ett lite tidigt nyår med att skjuta av ett gäng raketer samtidigt så det small nått fruktansvärt tpiskt tänkte jag när Kevin väl sover nu på nätterna så väcks man av annat :)

nä nu ska jag kika runt lite på några bloggar och hoppas på att man vaknar till snart har legat och slöat med kevin på soffan och tittat på south park
 

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag

kram Sabina

Lördag

Hej!

Idag känner jag mig lite trött konstigt då jag sovit bra inatt har dock drömt mycket vaknade till på morgonen av att jag låg på mage med armarna inknycklade under mig ajaj :) Nu känner jag mig helt jäst efter en stadig frukost bestående av två tjocka skinksmörgåsar, så nu får jag ta det lugnt medans Kevin sover en stund.

Igår tog vi det bara lugnt tog en promenad ner till affärerna här hittade ett snyggt underklädesset jätte billigt var inte så mycket rea här och till stan tänker jag absolut inte åka fy för allt folk som bara yrar runt som rea gamar och rycker åt sig kläder framför näsan på en.

Resten av dagen blir oxå lugn rätt så i alla fall vi får ju leka med Kevin och det tar på krafterna det han har ju så mycket energi.


Nä nu ska jag greja vidare här.


Sköt om er


Kram Sabina


Torsdag- juldagen

Hej!

Idag är det juldagen och ute ahr det varit ett strålande väder sol och några futtiga minusgrader HÄRLIGT :)

Igår väckte våran lille prins oss strax före 6 hade han inte varit så liten hade man kunnat tro att han var ivrig inför julafton. Vid 9 var vi hos förvånade svärföräldrar (trodde inte vi skulle komma så tidigt). Julen flöt på med det vanliga god julmat såklart alldeles för mycket massor av godis och annat gott. På kvällen var det dax för julklapparna och Kevin fick en JÄTTE stor nalle som han älskade från första stund han slängde sig på den och kramade och kramade den.

     
Kevin med sin JÄTTE nalle som han älskar :)

  
 Kevin och farfar                     klappar porslinshunden       På språng  

Kevin var så fin i sina nya kläder stuprörsjeans från KappAhl kax 199kr skjota och pullover från H&M ett fynd för 49.90kr.
Kevins dag bestod av att springa i farmor och farfars LÅNGA hall fram och tillbaka skulle väll visa att han kan gå :)

Idag åkte vi hem på förmiddagen skönt att komma hem. Sen vi kom hem har vi tagit en underbar promenad i solen och handlat sen såg det för jäkligt ut här hemma så jag fick städa och bädda rent så nu ska jag bara duscha så fort JImmy kommer upp ur badet.

Ni får ha en fortsatt trevlig jul och ta det lugn tbland folk nu tänk på vinterkräksjukan tvätta, tvätta och tvätta händerna om ni måste ut.

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Dan före dopparedan. Idag är det dagen före julafton eller snart kvällen. Idag har Kevin sovit hela natten helt själv har hört han en gång men han somnade om själv. Men han är inte glad för det han har en sån där fantastisk grindag idag tror att han håller på få en tand till (den fjärde) det konstiga är att dom kommer där nere han har inte fått en enda där uppe :)

Idag har vi tagit ännu en härlig promenad i solen, det är så skönt när solen tittar fram synd bara att det inte är någon snö blir ännu en grön jul :( Jaja bara att vänja sig nu när man bor i Göteborg. Vi åker till svärföräldrarna imorn och kommer tillbaka på juldagen ska bli mysigt, julen handlar ju trots allt om gemenskap.

Nä nu ska jag gå och packa det sista så vi kan komma iväg tidigt imorn sen får jag bada Kevin så han blir ren och fin.

Sköt om er och ha en underbar jul


Kram Sabina

Måndag

Hej!

Idag är det julveckan bara två dagar kvar nu. På julafton åker vi till svärföräldrarna och äter så vi blir lika runda och goa som julgrisen.

Idag har vi varit till köpcentra 421 eller jag mina killar väntade i bilen. Jag tänkte om jag skulle hitta några jeans men det verkar som en omöjligt uppdrag det mesta är ju stuprör nu och väldigt mycket stuprör med och har man en väldigt kurvig kropp som jag har så passar det inte så där jätte bra då man får en enorm bakdel. Jag hittade i alla fall lite kläder till Kevin (stuprörsjeans :)) och så hittade jag ett par strumpbyxor jag sucktat efter länge men som inte funnits i min storlek så lite lyckat blev det ändå.

Sen har vi passat på att ta en promenad är jätte soligt idag men lite blåsigt men man kan inte få allt :) Var skönt att få lite sol på sig. Nu tänkte jag kila ut i köket snart och fixa skinkan om bara Kevin ville somna så.

Sköt om er och ta det lugnt i julstressen kom ihåg att man ska njuta och ta det lugnt på jul inte stressa.

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Idag är det fjärde advent redan, vi har ätit mysig frukost med alla fyra ljusen tända :) tänk att det är jul om tre dagar helt otroligt.

Inatt har det gått rätt så bra med Kevin jag vaknade till vid tolv av att han hörde av sig så jag gick in till han och la han rätt och gav han hans nalle och efter en kvart somnade han om, visst det var ju lite knorr men det gick bra ändå sen vaknade han vid halv sex lite väl tidigt så han fick nappen och så somnade han om till halv sju då gick vi upp.

Idag ska vi kanske en sväng bort till backaplan har halva priset på en valfri vara på lindex så jag tänkte se om jag hittar ett par jeans, har ju inga som passar längre även om jag väger mindre nu än innan jag blev gravid så har man nog blivit lite bredare över höfterna.

Igår försökte jag mig på att höja julstämmningen lite här hemma genom att baka knäck åååh det är ju syndigt gott med knäck, för säkerthets skull har jag packat ner hälften i en burk som jag tejpat igen som vi ska ha med till jul.

 Mitt tips eller leilas tips är att använda ischokladformar istället för pappformarna snygagre och lättare att få av, det är ju inte så gott att få äta knäck med papper.

Igår hade jag det lyxigt med Jimmy som fixade maten spagetti och köttfärssås hans paradrätt :)


Nä nu ska jag fixa lite här så vi kan bege oss sen, hoppas vi hinner med en promenad med för idag är det sol här i Göteborg :)

Sköt om er och ha en underbar fjärde advent

Kram Sabina

Lördag

Hej!

ÅÅh idag är jag jätte glad har precis fått reda på att jag vunnit ett underbart smycke i prinsessan julkalender http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/ Det står mamma till mirakel på det och det är ju det man är.
Extra kul att man vann det just på kevins ett års dag med och det här året när man inte får några julklappar med.
Klicka för att stänga fönster Här är smycket finns att köpa på www.barnlycka.se

Så idag får jag ju köpa mig en trisslott kanske har turen på min sida nu :)

Inatt skulle jag ju köra avvänjing av Kevin så jag bäddade i soffan men jag lam ig inne hos Jimmy, är ju så mysigt att somna tillsammans, tänkte ligga där tills Kevin vaknade och då gå in till han men jag vaknade tjugo över fem av han självklart har han sovit hela natten då, men jag tyckte det var lite väl tidigt att stå upp så han fick "snällt" somna om och vid sju vaknade han till igen och då gick vi upp. Känner mig trött ändå kommer nog ta några nätter av bra sömn innan man är piggare igen.

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på jag ska nog göra knäck i alla fall får ju ha med mig en burk till svärfar i jul.

Nä nu ska jag gå och skutta runt lite av glädje över min vinst.

Ha en underbar lördag

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag är jimmy ledig och kommer att vara ledig med fram til måndag den 29 då han jobbar 29 och 30 sen är han ledig igen :)

Efter att vi lagt oss igår vaknade jag varje timme fram till halv ett då jag fick nog och tog med mig den lille sömrjyven in till oss där han bredde ut sig såpass i sängen så jag och Jimmy balanserade på kanterna, säger sig själv att natten inte inneburit så där mycket sömn som man önskar och inte nog med det så vaknade den lille solstrålen ;) strax före sex och tyckte att nu ska vi gå upp så jag gick upp la mig med han på soffan och gav han välling sen vid sju somnade vi till igen och fick sova till halv nio. Trots lite extra sömn på morgonen är man helt slut nu efter flera veckor av sömkrångel, jäkla magsjuka som ställde till det. Så i natt ska jag lägga mig här ute på soffan och försöka vänja av han från att bli ompysslad på natten och det är inte roligt det men värt det om man kan få sova sen.

Idag har vi varit iväg en sväng med bilen och tittat oss runt sen var jag in på willys och handlade veckans mat fy vad folk det var där var enda pensionär var där tror jag dom har väl fått pengar idag. På eftermiddagen tittade solen fram och då var man ju bara tvungen att bege sig ut på en promenad. Resten av dagen har varit lugn och kommer så förbli.

Nä nu ringde klockan maten är färdig gott.

Sköt om er och ha en bra fredag kväll

Kram Sabina


Torsdag

Hej!

Idag är det Kevins 1års dag lille gubben redan ett år. För ett år sedan visste vi inte att det var världens finaste lille kille som gömt sig i min mage så länge. Jag kom ihåg att när jag fick upp han på bröstet och han gallskrek så fylldes jag av en enorm lycka han var ju Så fin och inte alls så där äcklig som man trott, han var med andra ord helt perfekt. Den natten sov jag inte så mycket jag bara låg bredvid den här perfekta lilla varelsen och stirrade kunde inte se mig mätt på han.

  

Igår blev det inget inlägg var borta nästan hela dagen. Var först på BVC och vägde mätte och fick vaccination, Kevin vägde 10kilo 925gram och var 80cm lång han har ätit på sig bra på en månad han var ju nere på 10kilo 280gram när han hade magsjuka för en månad sen. När han fick sprutan var han så duktig så han bara ryckte till lite sen var det bra med det. När vi sen var färdig på BVC gick vi till arbetsförmedlingen eftersom jag var tvungen att anmäla mig där för att få behålla min SGI från försäkringskassan, på ams blev vi sittandes i 1 1/2 timme och bara väntade var lite less där tur att Kevin sov det mesta ananrs hade det nog blivit ite grin där. Väl klara där vid 1 så halvsprang vi till bussen och åkte hem och hämtade mat och present sen gick vi till Ellens 1års kalas. Det var jätte trevlig där och Kevin gick runt där och lekte lite men sen blev han lite väl trött och grinig så vi fick bege oss hem, men först så kom tomten och alla barnen fick en påse majskrokar det var många stora ögon då :)

   Lite suddiga bilder hade bara mobilen med mig
 Födelsedagsbarnet och Kevin

När vi väl kom hem vid tjugo i fyra låg årets första julkort på hallmattan och väntade för första gången får vi ett julkort där det står familjen jimmy andersson känns bra det där att vi är en liten familj vi tre :) Det piggade upp mig lite då jag var helt slut efter en dag på vift.

 Årets första julkort från svärföräldrarna

Idag ska vi inte göra så mycket ta det lugnt och bara leka och busa får ju ägna mig extra mycket åt min lilla födelsedagskille idag, kanske rentav tar upp en bit sockerkaka som han kan få smaska på.

Nä nu får jag hoppa ur myskläderna och fixa ordning mig innan Kevin vaknar.

Ha en underbar torsdag

Kram Sabina

Människans bäste vän

Människans bäste vän sägs ju vara hunden, nu är ju jag mer förtjust i katter men trots detta så har jag en hund som alltid ställer upp och lysssnar på en tröstar en när man är ledsen och som har funnits i mitt liv sen jag fyllde ett år alltså i 25år.
Nu tänker ni säkert va finns det hundar som kan leva så länge jadå min kan. 

                                           
                                              Min trogne vän med det påhittiga namnet vovven

Hihi han är uppstoppad men ändå så levande för en som haft den i SÅ många år. Ni kommer säkert ihåg era små vänner från barndommen och många av er har säkert kvar dom och likt mig minns ni så mycket roligt och sorgset när ni ser dom. Min vovve har i alla falla en självklar plats på sängen.

 vovven och jag.

Tisdag

Hej!

Idag är jag piggare har fått sova hela natten lekte som en galning med Kevin igår kväll och sen blev han så trött och somnade så gott intill stora starka pappa i soffan, får testa några dagar och se om det funkar hade ju varit skönt att slippa avvänja han då man blir så trött själv med.

Kevin började sin dag med 220ml välling och efter det en smörgås med leverpastej men jag tror den mesta av leverpastejen hamnade i ansiktet  och på pyjamasen :)


Idag har vi inte gjort så mycket vi har lekt lite, tvättat en maskin och så har vi precis varit ut till affären och postat ett paket till pappa och köpt present till Ellen ska dit på kalas imorn. Men innan det ska vi till BVC på 1års kollen då ska han mätas, vägas och få vaccination efter det ska jag till arbetsförmedlingen och se till att bli inskriven tillslut.

Ni kommer väl ihåg att idag är sista dagen för att skicka julkort med julfrimärken.
julkort

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Idag är jag fortfarande trött men idag är det Kevins fel, han bestämde sig för att han inte skulle somna om när han vaknade vid tre så jag fick ta in han till oss men sista gången jag kikade på klockan vid kvart över fyra var vi fortfarande vaken. Ska se om det går att vänja han av med att vakna så här nu till helgen har gjort det förut och det har gått rätt bra. Tror säkert att han har vant sig vid att vakna till och få nappen och bli omstoppad eftersom han varit så mycket sjuk nu i höst och sen har han ju utvecklats jätte mycket med. Jaja jag har i alla fall sovit en liten stund nu på förmiddagen och nu ska jag ta en STOR kopp kaffe så gör det nog gott.

Idag ska vi inte göra så mycket, orkar inte det, men vi får ju busa lite och leka och gå runt här hemma sen får vi självklart ta en promenad ute med blir man säkert piggare av.

Nä nu är kaffet klart

Sköt om er

Kram sabina

Söndag

Hej!

Idag är vi väldigt trötta här ja i alla fall Jimmy och jag. Natten till lördag sov Kevin så gott och hade det inte varit för en idiot som väckte mig vid 2 på natten med att ringa på dörren två gånger, ja allas dörrar i huset (har rinklockor vid ytterdörren) för att idioten inte kom in, tänkte för mig själv ringer dom på en gång till flyger jag ner för trappan och ja resten förstår ni. Som tur var vaknade inte Kevin i alla fall men jag var så arg så jag somnade inte om på 1 1/2timme det var inte allt heller vid 3 kom gänget som haft fest på kvällen tillbaka och drog igång igen så där låg jag arg och fick lyssna på oompa ooompa ifrån den jäkla basen i mörkret.

I vilket fall som helst så vaknade jag vid 6 på morgonen av att Kevin var vaken och pigg så det var bara att stå upp och börja greja. Jag gjorde tårta, lasagne och sallad inför kalaset blev riktigt bra som tur var. Kevin fick en massa presenter så nu är det ännu mera grejer här hemma :) och mer ska det bli efter julen. Alla verkade tycka att det blev bra och det är skönt när man har gjort det mesta själv (allt utom pepparkakorna).

   
Melker och Kevin                    Lekstund i sängen

 
                                 paketöppning :)     

 
 Kevin "blåser" ut ljuset      gosig hund  uppskattad present

Idag ska vi bara ta det lugnt får väl röja upp här bara ja och såklart leka med dom nya leksakerna :)

Hoppas ni oxå haft en bra helg

Sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag är det en riktig fixardag, har bakat daimkakor och städat ikväll får jag stryka när Jimmy kan passa yrvädret. Det är ju egenltigen rätt dumt att man städar och så innan kalaset då det garanterat kommer behövas städas på söndag igen efter kalaset. 

 
Daimkakorna
 Ca15 stycken

175gram smält margarin/smör
3dl mjöl
1dl socker
1tsk bakpulver
1-2msk kakao för färgens skull
3-4bitar hackad daim (enkelbitar)

Blanda samman allt och klicka i muffinsformar, grädda i ca 10 min på 175º

 
Senare idag får vi förbi en affären en sväng igen orkade inte få med mig allt igår, sen får vi se om jag ska fixa maten ikväll eller om jag gör den imorn tänkte i alla fall fixa tårtfyllningen idag så att det får stå och dra åt sig så den blir så där saftig och go.

Nä tillbaka till fixandet.

Ha en underbar fredagskväll och kom ihåg att se på faddergalan imorn på tv4 kl20.00, Josh uppträder

Kram Sabina

Lite kort på gullungen och mig
   
Vilken go dubbelhaka jag fick här                                                                     med favvo nallen björn-gunnar

Torsdag

Hej!

Idag är det lite vintrigt här i Göteborg, det snöar och är 1,4plus grader en riktigt vinterdag alltså :) hihi.

       Se vilket vinterlandskap ;) sa ju att det var LITE vintrigt

Idag får Kevin och jag gå ut och gå en en sväng måste förbi affären med uff jobbigt blir mycket att handla, ja det är inte det som är jobbigt utan när man kommer hem och ska bära upp Kevin på 10,5kilo som alltid ska hänga på armen för att se golvet vilket gör att det blir supertung och sen ska man ha en stor matkasse med och det är tre långa trappor upp, men man får se det positivt gratis träning.

Igår pratade jag med pappa via wwebcamera tänkte visa han att Kevin kan gå själv nu men det var inte det lättaste att fånga han när han bara traskade runt här och när han väl kom nära kameran skulle han bara peta på den, men han fick i alla fall se han lite grann. Är roligt att han kan få se han så är ju inte lika verkligt med kort här får han ju se han in action.

 Roligt at gå utan sockar låter ju så roligt då :)

Jag vet inte om jag sa det att korten som vi tog på öppna förskolan (då kevin blev magsjuk) kom förra veckan och dom blev så fina, tur det annars hade det varit bedrövligt om han fått magsjuka och så hade dom blivit dåliga sen. Säger det igen har man varit magsjuk ska man stanna hemma minst 48 timmar efter det att man tillfrisknat så att man inte smittar man vet ju själv hur illa det är att vara sjuk så varför vill man att andra ska få det med.

    Nu har både jag och Jimmy våran lille gullunge med oss i plånboken jämt :)

Nä nu får jag fixa lite

Sköt om er

Kram Sabina


Onsdag

Hej!

Imorse vaknade jag bredvid en liten prins som var på ett strålande humör, fick hämta han vid 5 inatt då han inte ville sova mera själv men det gjorde inget är ju SÅ mysigt att ha den lille intill sig sussandes så sött. Sen har vi varit igång sen dess jag har bakat lussekatter och sockerkaka tvättat en maskin och lekt och gått runt med Kevin, han tycker det är Så roligt att gå omkring nu när han kan det själv.

Nu får jag äntligen vila lite och ta en kopp kaffe och lite pepparkaka och såklart en lussebulle, måste ju provsmakas och jag kan säga att dom är ljuvliga jag brukar baka med kesella då blir dom saftigare. får hålla mig borta från dom nu bara för vi ska ha dom till kalaset i helgen. Här är receptet om någon är intresserad http://www.tasteline.com/recept/tastelines_lussebullar



Igår var jag ju på en fika träff med mammagruppen tyvärr kunde inte alla komma men det var roligt att de hur mycket dom små liven växt och vilka små individer dom blivit.

 Kevin på språng inne på fiket (lite suddig bild han står ju inte still ;) )

Resten av dagen ska jag bara leka med Kevin har lite dåligt samvete nu när jag grejat så mycket och han fått greja själv en del.

Får greja lite till innan han vaknar nu

Sköt om er

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Inatt har jag fått sova rätt så bra inatt var bara upp en gång snabbt men jag låg vaken en stund och funderade sen, typiskt. sen vaknade jag av att Jimmy gick upp och när han låst dörren så hörde jag Kevin som ropade pappa så det var bara att knata upp då var vällingen slut så jag fick göra lite mer men han bestämmde sig för att bara dricka lite och sen ville han oxå ha rostat bröd som mamma, satt och smackade så belåtet så.

Senare idag ska vi iväg och träffa mammagruppen ska bli skoj hoppas alla kan komma nu bara vi har inte setts sen innan sommaren (fy på oss) så det ska bli riktigt skoj att se alla gullungar.

Igår var vi iväg en sväng och hälsade på Karin och Ellen och självklart skulle Kevin visa att se jag kan gå så han gick runt runt inne hos Karin hela tiden, han är så söt när han går runt han surrar hela tiden och ser så glad ut. Han är nog mer stolt än vad jag och Jimmy är över att han kan gå.

Nu får jag passa på att fixa ordning mig medans han sover en kortis

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Måndag och ny vecka igen har sagt det förut men tiden verkligen springer ifrån en man skulle verkligen bli bättre på att ta vara på den. Nästa vecka (18) är Kevin 1år vad hände där fick han ju nyss känns det som, han var så liten och kunde inte röra sig någonstanns om man la han och han kunde bara gnälla när han ville något och nu går han omkring här hemma helt själv och säger mamma om han vill ha min uppmärksamhet. Men så är det ju tiden med dom när dom är små rinner iväg, visst han är ju fortfarande jätte liten och det är SÅ roligt att se hur han utvecklas och växer.

Idag ska vi inte göra så mycket ta en promenad och greja lite hemma är ju 1års kalas här i helgen, sen vill väl Kevin öva på att gå han gör inget annat nu :)

   på språng

Nu ska jag ta och fixa till mig innan han vaknar

Sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Hoppas ni har haft en underbar helg det har jag. Igår var jag och Jimmy på bio en förhandsvisning av den animerade filmen Bolt (jimmys jobb annordnar filmvisning varje år) kan säga att sen Shrek är det här den bästa animerade/tecknade filmen jag sett ja man kan nog säga att den hålelr samma klass som Shrek till och med. Filmen har premiär i slutet av januari och gilalr ni animerad film så gå och se denna. Medans vi var på filmen så var mamma och Egon här och passade Kevin. Kevin hade suttit vid bordet och ätit och så tittade han på Egon ovh sa gugge (gubbe), sen när man frågade han var är gugge så tittade han på Egon dom är ju för roliga dom små.

 http://disney.go.com/disneypictures/bolt/

    
 Kevin och mormor    nanade så sött     mormor är så rolig

Idag har Jimmy varit och tvättat bilen och tränat lite sen fick vi till affären och inhandla veckans mat. Kevin han struttar omkring här hemma helt själv nu han är jätte duktig på att gå tar sig till och med över tröskeln men han ska ha med sig sin björn många gånger men det är ju bara bra ramlar han så har han ju björnen i munnen så han slår sig ju inte.

 
Kolla in sovstilen                tröja Kevin fick av mormor och Egon

Nu ska vi bara se på tv och ta det lugnt.

Ha en underbar söndagskväll

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Så var det fredag igen skönt med helg även om man inte jobbar, skönt att få lite tid med Jimmy♥.
Idag har jag grejat med min blogg och gudarna ska veta att jag och datorn inte sammarbetar så bra men jag fick till det tillslut i alla fall. Hittade en bra hjälpsida kolla in den om ni vill ha hjälp http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-en-egen-bild-som-header.html

Idag blir det lugnt här hemma ska kanske om jag orkar ta och städa lite så det är rent i helgen. Ikväll blir det bara jag och Kevin för Jimmy ska på julbord med jobbet. Men imorn kommer mamma och Egon hit och passar Kevin för då ska jag och Jimmy på bio, hans jobb har varje höst/vinter förhandsvisning av en barnfilm, i år är det bolt ska bli roligt att få komma iväg lite själva.

Nu får jag ta Kevin han har vaknat och står i sängen och väntar på mig.

Ha en underbar fredag

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Snart är det helg igen hemskt vad veckorna rusar fram. Jjimmy kom hem igår och pratade på om att jag skulle kanske börja söka jobb nu AAAAHHH ska man behöva börja jobba igen men jag som har det så bra här hemma med Kevin. Nä det ska faktiskt bli lite skoj att få börja jobba om man nu får ett bra jobb bara.

Igår fyndade jag på kyrkans loppis hittade inga kläder men en jätte bra sång och ramsbok och en sån där vit matstol från IKEA som finns på alla restauranger nästan. Jag betalade bara 20kr för stolen och 5kr för boken rena fyndet ju.

     Kevin provsitter stolen och konstaterar att man kan sitta lite varierat men ändå skönt.

Idag är första dagen sen magsjukan som Kevin verkligen har ätit ordentligt med lunch innan har han bara velat ha frukt och välling men idag har han ätit en stor portion med korvstroganoff och ris kom på att han kanske inte vill ha så mycket burkmat utan sån som vi äter får testa med det.



Nu ska vi ta och gå ut en sväng tänkte svänga förbi Lindex dom hade ett erbjudande på pyjamas idag för bara 50kr den kostar annars 150kr så det måste kollas in.

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag är jag piggare har fått sova hela natten, tack Kevin. Han var väl tröttare igår då vi varit hos Karin och Ellen och lekt.

          
 Kevin biter som vanligt på allt     Urgulliga Ellen

Idag verkar det som om solen ska titta fram hoppas hoppas hade varit så underbart att få gå ut och ta en skön promenad i solskenet. Tänkte enetuellt svänga förbi kyrkans loppis med och se om man kan fynda några kläder till Kevin är kanon bra priser och ibland har dom riktigt fina kläder plus att pengarna går till luther hjälpen känns ju xtra bra.

Nä nu ska jag ta och greja lite här hemma medans kevin sover.

Sköt om er

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag är Sabina jätte trött, först vägrade gullungen somna igår sen vaknade han 4gånger inatt och grät stackarn drömde väl något. Men vi ska nog inte göra så mycket idag ändå för ute så regnar det och är mindre trevligt.

Barnet i oss alla.
Förra veckan fick Jimmy med sig en hel kasse med mega blocks (stort lego) hem, var ju tänkt till Kevin men han sitter bara och biter och slår med bitarna så då skulle Jimmy och jag visa han hur man ska bygga men då vaknade barnet i oss och vi byggde både broar, slott och robotar/gubbar. Tänk att det kunde vara så skoj att få leka igen :)

   
Man får passa på att leka av sig medans man kan :)

Nä nu ska jag passa på att greja lite med julklappen till min bror.

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag och ny månad

Hej!

Välkommen december månaden då min lilla gullunge blir ett år. Tänkt att för ett år sedan låg han inne i magen och bara gödde upp sig och väntade på att startpistolen skulle gå av. Jag älskade verkligen att vara gravid och få känna hur ett liv som man skapad växte och bökade runt där inne, jag hade ju turen som inte drabbades av några krämpor, visst det blev ju tyngre att gå speciellt som vi bor tre trappor upp utan hiss.

 Här är det bara två dagar innan Kevin kom, stor och go mage.

Helgen har varit lugn förutom den lille krabaten som helt plötsligt blivit jätte morgonpigg ;)
Igår blev det julpyntningen här hemma blev aldrig av i lördags köpte en ny stjärna att ha i fönstret här i vardagsrummet istället för stakarna, tyckte det var bättre då kan inte Kevin riva ner något och göra sig illa.

               
Mörk bild men man ser stjärnan          lite adventsmys


Passade på att väga mig idag för att se vad som hänt efter magsjukan och det enda positiva med den var att jag gått ner 2-2 1/2 kilo. Jag har ju ingått en övernenskommelse med Jimmy att jag ska ta mig ner till ett visst magiskt tal innan jul annars får jag betala 100kr för varje kilo över lyckas jag mot all förmodan komma under får han ge mig 100kr för varje kilo under. Får ta och hårdsattsa sista veckorna nu eller? ja vi får se.

Idag ska vi ta och leka nu när Kevin piggnat till ordentligt och så får vi ge oss ut en sväng blev ju dåligt med det förra veckan.

Trevlig första december på er.

Kram Sabina

RSS 2.0