Loppis fynd och mjölk spill

Hej igen!

Nu har Kevin och jag ätit lunch och varit ute en sväng hann förbi kyrkans loppis en sväng med och fyndade för hela 35kr riktigt nöjd faktiskt.

 

Kevin har börjat med en ny grej när han dricker han tar någon klunk sen låter han det bara rinna ur munnen snacka om mjölkspill.

 Väskorna och skärpet som jag ska ha i midjan med en snygg tunika till kanske. Den "rosa" väskan är mer röd i verkligeheten.

 Västen i ljusbrun mocka snyggt till ljusa slitna jeans och en vit t-shirt eller långärmad

Och allt detta för endast 35kr helt otroligt,dom hade en fejkpäls jacka med som jag blev lite sugen på men ja ghade inte tillräkligt med kontanter på mig just nu, får dit på onsdag och kika.

Nä nu ska jag ta och städa och baka här svärföräldrarna kommer imorn.

Sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Jippi fredag igen och äntligen en hel helg att se framemot med hela familjen hemma. Idag har jag bäddat rent i sängarna här hemma är så otroligt skönt att krypa ner i renbäddat och det luktar så där gott och fräscht och inte gammal fis som det gör efter ett tag :)

 
Hoppas vi kan leva upp till örngottens text bara

Så här ser sängen ut bäddat, vovven som jag fick när jag fyllde 1 har sin givna plats i fotändan

Kevin håller just nu på att få två tänder (nr5 &6) och dregglar nått fruktansvärt, lägger upp en bild är ni känslig för dreggel titta inte på den. Tur i alla fall att han får tänder uppe nu oxå förra veckan kom första tanden där upp eoch andra är på väg och en till i nederkäken med, fast han har ju varit otroligt söt med sina tre tänder där nere.



Idag hade jag tänkt röja upp här hemma om Kevin tillåter det, och nu hade vi tänkt gå ut snart och gå upp till kyrkans loppis och se om vi hittar skor till Kevin och ev någon handväska till mig, är otroligt bra priser där plus att man stödjer ett gott ändamål.

Nä nu ska jag gå och fixa mig så jag inte skrämmer någon ute hihi :)

Sköt om er

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Idag är jag lite trött Kevin har väckt mig två gånger inatt och varit jätte ledsen stackarn måste ha drömt något för annars brukar han ju stoppa i nappen själv och somna om. Nattens störda sömn har resulterat i huvudvärk och stel nacke men det blir nog bättre med dagen bara man får röra på sig.

När jag satt och åt min frukost så hade jag ett litet busfrö som ställt sig under diskbänken (gömt sig) och så smygtittade han fram på mig, sa jag tittut då så skrattade han så gott, gullungen min du hittar på så mycket bus.

 

Just nu sover Kevin igen men ska väcka han snart får inte sova för mycket på dagen då sover han så dåligt på natten.
Kevin var så go imorse när jag hade klätt på han ett par baggy jeans han gick så konstigt och tittade ner på sina fötter och undrade vad som hänt, byxorna var ju rätt vida nertill med och tog i golvet när han gick så det blev till att byta och sen trippade han iväg så glatt så.

  Nya kläderna han gillar dock inte när man sätter på han luvan.

Har kommit fram till att jag säkert behöver glasögon störigt, sitter och kisar vid datorn och har ofta huvudvärk jag som verkligen inte kan ha glasögon på mig det kliar och är allmänt obehagligt, får väl skaffa linser men det får vänta tills man får jobb och bättre med pengar.

Nä nu ska jag väcka mitt lilla busfrö.

Ha en underbar dag

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Ja då var det onsdag redan då, idag känner jag mig trött och har lite ont i halsen hoppas inte det är en till förkylning på g bara. Lite tråkigt att man aldrig kan få komma igång och springa igen men så är det väl, tycker det verkar som om det är väldigt mycket förkylningar nu i vinter bara.

Idag har vi lekt, dansat och gosat här hemma Kevin har varit på sånt riktigt mamma humör idag mysigt :) Just nu sover han men sen får vi bege oss ut till affären igen glömde att jag inte hade någon köttfärs hemma när jag var där igår. jag sitter och lyssnar på härliga Queen älskar lite äldre rock den som är nu tycker jag är mycket skrik bara men visst det finns mycket bra nu med, men den äldre regerar.

Nä Nu ska jag passa på att kika runt lite innan Kevin vaknar, skriver jag det jämt eller :) men så är det ju att vara småbarnsförälder man får passa på att greja när dom små liven sover.

   
              En trött sötnos ♥

Sköt om er där ute

Kram Sabina

Tisdag- Igen

Hej igen!

Kevin och jag var ute på en långpromenad längst med vattnet och Kevin fick gå en LÅNG bit själv gick jätte bra han pinnar på bra med dom små benen.

I eftermiddag har vi lekt med lego en stund men det går ju inte att bygga något för Kevin bara tar loss alla bitarna hela tiden.

  


 Kevins snygga huvudbonad :)

Nä nu ska jag gå och laga mat blir baconinlindad kyckling idag mums

Ha en bra kväll

Kram Sabina

Tisdag

Godmorgon!

Vaknade i morse vid 6 av att en liten sötnos var vaken och krävde uppmärksamhet hämtade in han til oss och vi låg och gosade en stund men han bestämmde sig för att han var JÄTTE hungrig så det var bara att knalla upp och fixa välling sen var det full fart emellan Jimmy och mig. Sen var han ju trött igen vid 8 och sov en stund :)

Nu sitter han och leker med sitt lego i köket och jag ska skicka efter mitt betyg är äntligen klar med utbildningen så nu är man utbildad personaladministratör, får hoppas man kan få något jobb inom det området snart oxå hade varit skoj, har tyckt att utbildningen har varit jätte rolig och intressant.

Sen får Kevin och jag bege oss ut på en promenad och gå ner och köpa huvudvärkstabletter för nu gör det ONT i huvudet.

Kanske uppdaterar senare

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Då var det måndag igen då tråkigt att helgen är över. Idag har vi varit ute med en annan mamma och hennes dotter på cafe, Kevin han fick alla att dra på smilbanden när han ställde sig och dansade loss mitt på golvet där inne, go ungen. Efter det var vi en sväng till affären och handlade lite med kuponger snacka om att man är mamma nu. Nu sover Kevin efter allt ståhej och efter en god pankakslunch.

  Kevin ramlade i hallen med och lyckades väl slå sig på tröskeln mellan ögonen man kan se att han har en litet rött märke där och man känner att det blev en liten bula, så går det när man ska springa med skorna på inne.

vart är Kevin?
 

Det här är Kevins nya favvosak kökshandduken han sätter den på huvudet och så får man säga vart är kevin? innan han tar av den, ja dom hittar då på dom små :)

Nä nu ska jag ta och passa på att kika runt lite på nätet innan han vaknar.

Sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Idag är det betydligt bättre väder här i Göteborg solen har vågat sig fram och det är riktigt härligt ute, vi var ute på en promenad förut innan solen kom fram och det var underbart redan då, får se om vi tar oss ut en sväng till. Annars så ahr jag rensat lite i städskrubben och en garderob och så fick jag äntligen tummen ur och rensade i min verkttygslåda som jag ärvt av mormor och med en massa skrot i, så nu fick jag ner alla verktyg i lådan och det blev genast en låda över i städskrubben. Måste rensa en hel del inför flytten om ca en månad skönt att äntligen få det gjort man samlar ju på sig en massa skräp med tiden.

Nä nu ska jag gå och titta in i en garderob till tror jag.

Ni får ha en underbar söndag hoppas solen lyser på er med.

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Idag är det ett mulet och småregning Göteborg man bor i, men då får man mysa inne istället. Vi ahr idag varit och handlat veckans mat och Jimmy har sköljt av bilen, Jag har hunnit städa här medans Jimmy var och lyfte skrot ja eller jag och Kevin han följde ju med mig runt och stod i värmen från dammsugaren och drog i sladden :) Hur skulle jag klara mig utan hans hjälp? 

  
 Världens goaste 

Igår var ju en riktig bakdag och äppelmuffinsen blev riktigt goda likaså banankakan, så nu har vi lite fika i frysen alltid bra om man skulle få oväntat besök.

 
banankakan

Nu ska jag gå och se om jag kan hitta någon lunch börjar bli lite hungrig här, säkert Jimmy med efter träningen.

Ni får ha en underbar lördag och hoppas ni har bättre väder än vi.

Kram Sabina

 

Fredag

Hej!

Sista dagen på vardagen sen är det helg, skönt. Idag fick jag sovmorgon då gullungen bestämde sig för att sova till halv 8, så idag känner jag mig på ett strålande humör. Kevin och jag hade en så himla mysig lek och kramstund förut i sängen han kramade mig som bara den och vi busade så han skrattade så han kikna, han är SÅ go den lille. Annars har vi varit på en promenad i snöslasket och varit förbi apoteket och affären och ajg har bakat äppelmuffins, mums alltid bra att ha något i frysen att bjuda på. När jag gör äppelmuffins brukar jag ta vanlig sockerkakssmet och så skivar jag äpplet i bitar och blandar runt dom i socker kanel röra och stoppar i dom i muffinsformarna kanon gott och enkelt.

 


 Så här ser jag ut idag, kom på att jag inte lagt ut så mycket bilder på mig så här har ni en nu. favvo byxorna med hög midja från ullared.

I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på något blir det nog alltid.

Nä vet inte vad jag ska skriva mer nu. Får gå ut i köket igen och slänga ihop en banankaka.

Ni får ha en underbar fredag.

Kram Sabina


Fotovisning

Hej igen!

Är inte lika arg längre visst jag känner mig lurad men några minor ska man väl gå på i sitt liv. Har kollat igenom bilderna i lugn och ro nu och vissa blev faktiskt riktigt bra på några ser man verkligen hur dålig sminkningen är. Tänkte lägga upp några här så ni får se hur dom blev.

    Kevin blev ju bra i alla fall

Nä nu ska vi gå ut en sväng, sen ska vi träffa Naggi och lilla Ava ska bli skoj att ses nu.

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

ja då var det torsdag idag då bara idag och imorn sen är det helg igen skönt.

Gårdagen blev inte alls som jag förväntade mig är väldigt besviken ska ringa och klaga idag. Kevin och jag var ju inbokade 13.15 och när man blir inbokad så, så tror man ju att man ska få börja på en gång, men NEJ vet inte hur dom hade det ordnat men det var i alla fall JÄTTE mycket folk där och jag (vi) fick vänta i 1 1/2 timme innan jag kom in i sminket jobbigt när man har barn med sig. Sminkningen som skulle ske av ett proffs var urusel såg ut som ett översminkat luder visst dom lägger på mer för att blixtarna tar bort en del men man ser ju på bilderna att man är JÄTTE sminkad och då skulle jag få vardagsmaken. I alla fall efter maken så fick vi vänta i 1 1/2 timme till innan vi kom in till fotografen, jag var då rejält trött och svin hungrig hade inte ätit på 5 timmar Kevin började oxå bli less och jag stred med han som bara den för att han skulle vara nöjd. Efter bilderna så skulle man stanna kvar för att se på dom och det tog ju 30-40minuter innan vi fick göra det med, När vi ska se på bilderna blir vi nertryckta i en låg divan och dom tornar upp sig ovanför en, en på varje sida och säger att bilderna blev SÅ bra, jag var vid det här laget svimfärdig och ville bara därifrån så på något sätt kom jag därifrån med bilder för 2000kr. Har haft ångest för det hela natten och ska försöka göra något åt det nu men vi får se. Ett tips i alla fall om ni ska fotas gå inte till modelhouse dom är inte proffsiga.

Oj vad långt det blev men jag vill varna alla för att gå dit, speciellt ni som har barn det tar dom inte hänsyn till.

Idag ska vi bara ta det lugnt ska leka som en galning med Kevin har så dåligt samvete för igår. Vi får ta och gå ut en sväng med hoppas bara det håller upp.

 Kevin bygger torn med sina klossar

Nä nu kallar telefonen.

Sköt om er

Kram Sabina


Onsdag

Godmorgon

Hoppas ni alla sovit gott, själv har natten som vanligt bara rusat fram och vips så är det morgon och man måste kravla sig upp ur super mysiga sängen, imorse låg jag och drog mig lite men efter en stund hade Kevin lyckats få komm aup och då var han ju bara tvungen att komma in i sovrummet inte till mamma utan till alla leksakerna ;)

Idag ska Kevin och jag iväg till modelhouse och fotograferas ska bli skoj hoppas nu bara att han är på ett bra humör, men han kommer nog tycka det är spännande med en massa nya människor och så.

Igår lekte vi en massa och Kevin var på ett super busigt humör, lilla gubben han är så go.

  
 leker tittut                             oj vilken stor bil

Efter att vi varit ut på promenad igår så blev jag så där akut godis sugen så jag var bara tvungen att knåda ihop en sats chokladbollar, mums. Kanske inte så bra att trycka i sig innan maten men gott och godissuget försvann ju ;)

 goda chokladbollar

På kvällen igår såg vi när Barack Obama svor eden och blev USAs nya president herre jäklar vad mycket folk det var där, stackaren har ett enormt tryck på sina axlar nu om att förändra en massa till det bättre,verkar ju som om alla tror att allt kommer förändras och bli bättre nu bara för att han är president. George Bush såg i alla fall ut som om han drömde sig bort till sin ranch i texas, såg rätt less ut och som om han bara ville därifrån.

Nä nu ska jag kasta mig i duschen medans lilltrollet sover.

Ni får ha en bra dag, och håll tummarna för att det går bra för oss idag.

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Andra dagen på veckan, idag känenr jag mig lite pms:ig får ner och köpa nya femicur tabletter så det blir bättre, tycker dom funkar jätte bra har ätit dom nu sen i september väl, kan rekomenderas för den som känenr av pms besvär, finns på apoteket för en hundring för 30 tabletter.



Idag har vi lekt lite här hemma, Kevin han upprepar va ä de? hela tiden kan bli lite tjatigt även om det är sött. Ska försöka mig på att lyckas filma han när han säger det och lägga upp det här sen.

från och med ikväll får vi börja med att säga att USAs president heter Barack Obama och inte George Bush, hoppas han är bättre än Bush nu bara för även om man vill det eller inte så allt som USA gör drabbar en ju.

Måste slänga in en liten pik till min pappa oxå, HALLÅ pappa nu får du få igång webcameran någon gång har ju väntat på det här nu i 1 1/2 år kom igen farsgubben.

Måste ju även hälsa krya på dig till mamma som ligger dålig. kram på dig mammsen

Nä nu ska jag ta på Kevin och så ska vi bege oss ut en sväng.

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag- igen

Hej igen!

Peppar peppar ta i trä än så länge funkar bredbandet är väl kanske för att det är måndag och dom äntligen har fått någon att jobba på att få det att funka.

Nu har Kevin och jag varit ute på en promenad var inte så illa ute idag lite halt på sina ställen bara, Kevin satt i vagnen och sa va de? och pekade vilt omkring sig gullunge. Han är verkligen intresserad av bussar och lastbilar då vänder han nästan huvudet ur led och säger mamma va de?? sen följer han den så långt han kan. Sen var vi in på affären och handlade lite eller rätt så mycket så det var bara att plocka fram musklerna när vi skulle upp för trapporna här, tur att man är stark som en björn hihi.

   
♥Charmtrollet idag ♥

Nä nu ska jag gå och diska upp här efter lunchen.

SKöt om er

Kram sabina

Måndag

Hej!

Jaha då var det måndag igen då, tycker måndagar är värsta dagen för då har man haft Jimmy hemma under helgen och sen har han mage att åka ifrån oss. Jäkla jobb att man ska behöva jobba så mycket under sitt liv är ju helt sjukt egentligen ju att man ska behöva bort sitt liv jag vill vara hemma med Kevin ju, kanske är ångest inför att jag snart ska behöva jobba (om jag får något jobb).

Igår var vi ut en sväng men fy vad det blåste var inte så gott så vi tog bara enkort promenad.

Idag ska vi leka, busa och så måste vi till affären en sväng.

Nä nu ska jag gå Kevin är lite ledsen här. Kanske skriver mer sen om internet funkar.

Sköt om er


Kram Sabina


Söndag

Hej!

Igår kunde jag inte komma in på datorn och skriva hade inget internet, dessa öjuvliga com hem tycker det funkar lite sådär faktiskt är flera gånger som det är korta avbrott men vad ska man göra, vi har ju inte fiber indraget här.

igår var vi och kollade på Toyotas nya bilhall i Bäckebol och spanade in den nya avensisen riktigt fin tycker jag i alla fall, Jimmy är väl inte lika förtjust i den yttre designen ja visst det finns finare bilar men finns det säkrare??? inte många.
Sen är ju Toyota ett bra märke med, nu tittade ju vi abra även om vissa säkert tycker att vi borde ha en kombi nu när vi har barn men varför då?? det funkar ju alldeles utmärk som det är nu och ajg har inget behov av att vara som alla andra med villa, volvo och vovve. Är så komiskt när man går förbi radhusen här nere där står det nästan bara volvo v70ar utanför varje utfart :) så personligt. Nej då det är väl en bra bil säkert tycker bara det är lite tråkigt när alla ska ha samma jämt.

Idag var det lite snö ute när vi vaknade men nu har det börjat regna lite så den lär nog inte ligga kvar någon längre stund.
Både igår och idag har våran lille prins sovit från strax före 19 till tjugo i 8 på morgonen skönt att få lite sovmorgon.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra tänkte väl gå en promenad det blev ingen igår, men vi får se hur lång den blir beror ju lite på vädret.

 
  Gosar med vovven         min glada kille ;)

Nä nu ska jag passa på surfa runt lite innan internet slutar fungera igen.

Sköt om er

Kram Sabina

Kallt

Hej!

Nu har Kevin och jag varit ute och gått en sväng uff var kallt och lite blåsigt idag. Kevin tyckte i alla fall att det var skönt att komma ut lite även om han blev lite less på mig när jag vände sittdelen mot mig ett tag för att det inte skulle blåsa rakt på honom, han vill inte se sin mamma när vi är ute då ska han titta på allt annat.

Tänkte på en sak när jag var ute mötte en äldre herre som så många andra i samma ålder  har mössan upprullar sittandes ovanför öronen, varför? man vill ju att ens mössa ska täcka öronen. Sen har jag hört (och sett) att öronen är stora på äldre herrar hallå då är det väl ännu viktigare att täcka dom. Min farbror är en av dom som har/har haft så och jag kan inte för mitt liv förstå varför man vill ha öronen framme i minusgrader, själv drar jag ner mössan så långt ner jag kan så man slipper förfrysa snibbarna av sig.

 Den här mössan pryder i alla fall mitt huvud så gott nu i kylan, kommer från H&M

Ååh jag hade lätt kunnat trycka i mig lite godis nu är SÅ godis sugen nu, kanske imorn eller vad tror du Jimmy????

godis.jpg

MUMS MUMS

Nä nu ska jag gå och greja lite här.

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Äntligen är det helg igen, hoppas det blir roligare den här helgen sist var ju Jimmy dålig.

Idag känner i alla fall jag mig bättre skönt är nog på väg att bli bra snart nu. Idag blir det inte så mycket som händer här heller tänkte väl ta en lite längre promenad med Kevin här snart så han får komma ut lite stackaren har inte fått leka som förut nu när mamma och pappa varit trötta och dåliga.

  mamma älskar dig lille skrutt ♥

Igår hjälpte Kevin mig att packa ihop julsakerna, konstigt att man kan bli Så trött på dom trots att man knappt en månad tidigare sett fram emot att få ta fram dom.

Idag har jag lyckats lägga till dagens mansdag här på bloggen, vill ni oxå ha det så kolla på den här

Nä nu ska jag bege mig ut med Kevin.

Sköt om er

Kram Sabina

Äntligen har det kommit

Halsbandet som jag vann i prinsessans julkalender i december från barnlycka. Det var så fin en svart fin ask och ett fin dikt som rörde i mitt mammahjärta och så halsbandet med texten Mamma till mirakel. Nu kommer det hänga runt min hals hela tiden :) Tänk jag som aldrig vunnit något förut och så gick jag och vann det här fina halsbandet och sen en makeover på modelhouse plus att vi fick lägenheten vi ville ha har nog förbrukat min tur för i år nu.

     

Torsdag

Hej!

Idag skiner solen ute bara för att retas tror jag haha nu skiner jag och du kan inte gå någon långpromenad och njuta i mig, Jäkla förkylningar är Så trött på det får börja äta en massa frukt och fortsätta springa så kanske man kan klara sig lite oftare.

Imorse kände jag mig mer dö än levande har legat och frusit och svettas om vart annat i natt plus att jag vakande vid 5 och kunde omöjligt somna om, men efter ett par panodil och lite frukost, kaffe och en varm skön dusch så känns det bättre men jag kan fortfarande inte titta uppåt med högerögat för då hugger det till.

Nu ska vi snart äta lite Kevin och jag sen måste jag ner och handla lite grejer på affären och hämta ut ett paket jag fått :)

Kevin har verkligen börjat digga musik nu, så fort det är någon låt som han gillar så stälelr han sig och dansar han är bara för söt den lille.

Ni får ha en bra dag, sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

När jag vaknade idag kändes det som om man blivit överkörd av en ångvält kroppen värkte, näsan var igenbommad och haslen var nyss sandpapprad jippi jag klarade mig inte jag blev förkyld :(
Har snytigt mig hela morgonen och börjar redan bli öm under näsan underbart, kan inte leka med Kevin heller så jag har JÄTTE dåligt samvete, tur att han har sina leksaker i vårat sovrum då kan jag ligga i sängen medans han grejar och jag kan säga ååh vad är det? nej vilken tjusig bil.



Fick ringa och boka om fotograferingen med lite tråkigt men nu ska vi dit nästa torsdag istället blir bättre då är man frisk tills dess och då blir det roligare.

Nä nu ska jag gå och lägga kevin han håller på somna på golvet, ska passa på sova en stund själv med.

Sköt om er

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Idag är det lite bättre väder än igår, det är fortfarande mulet och trist men det är ingen storm i alla fall. Så idag får Kevin och jag gå ner till affären kan vara skönt att komma ut.

Jag känner mig lite bättre idag har inte så ont i kroppen idag skönt men är fortfarande lite konstig i halsen får ta det lugnt idag med så går det nog över. Får ju vara bra imorn då ska ju Kevin och jag till modelhouse och fotograferas ska bli skoj. Jag ska bli sminkad av en make up artist det har jag aldrig blivit, spännande. Hoppas bara Kevin är på sitt bästa humör och att det blir fina kort.

Nä nu ska jag gå och testa fixa håret måste ju göra det själv imorn och man är ju inte världsbäst på det där med hår, mitt hår är så glansigt och gör inte som man vill så det är ite svårt att tämja.

Sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Ny vecka igen och Jimmy jobbar han kände sig bättre idag. Själv har jag lite ont i kroppen träningsvärk hoppas jag sen är jag lite öm i stämbanden med har väl surrat för mycket :)

Helgen var lugn, har lekt och grejat med Kevin en hel del och tagit hand om min sjukling. Jag fick en skrivare/scanner/kopiator av Jimmy i helgen TACK älsklingen♥ Ska väl sätta upp den till helgen måste ha Jimmys hjälp ;)
 https://www.inet.se/skrivare/multifunktion/canon-pixma-mp620-wlan-lan/3901064/

Idag blir det bara lugnt ska vara inne är nästan storm ute. Jag ska dricka te, kaffe, honungsvatten och hoppas på att halsen blir bättre.

Nä nu ska jag kila iväg och leka med Kevin stackaren sitter själv och grejar med sina mega blocks.

Sköt om er

Kram Sabina

Min förlossning

Hej!

Är många nu runt om en som ska ha barn eller precis fått så då tänker man naturligtvis tillbaka på sin egen förlossning när underara lilla Kevin kom till oss, kom på att jag har nog inte skrivit om hur det var så jag tänkte göra det.

Jag hade BF den 21 december (2007) så den 17 december var jag på min sista koll innan julen och allt såg bra ut förutom att jag hade högt blodtryck så jag skulle komma in dagen efter för en koll på labbet. Min BM frågade mig om jag kände något men jag kände ingenting inga förvärkar ingenting bara sammandragningar när man går eller lyfter.

Dagen efter den 18 december vaknade jag vid 5.30 av att något siprade mellan benen så jag flög upp och in på toa där kom det inget mer så jag satte på mig ett trosskydd och gick och la mig igen, tankarna snurrade och efter en kvart nös jag och då kände jag hur det kom en rejäl skur som trosskyddet inte kunde hålla tillbaka, så upp på toa igen där rann det litegrann medans jag satt där satte på mig en stor binda och gick och åt frukost, bäst att ladda om det nu var på gång.

Efter en 20 minuter kom Jimmy upp för han skulle till jobbet han blev genast nervös och frågade stammande vad det var, jag sa att jag trodde att vattnet hade gått och han frågade om jag ringt in. Så efter intagen frukost ringde jag in och dom sa åt oss att komma in och kolla.

Strax efter 8 var vi inne och jag fick sitta med ctg och hon undersökte och konstaterade att vattnet börjat sippra men att jag inte var öppen något så vi fick en tid n ästa dag och sen fick vi åka hem. Vi det här laget kände jag en svag mensvärk.

Väl hemma började värkarna komma igång ordentligt vid 10 tiden så vi satte på TENS-maskinen och jag vankade av och an mellan köket och vardagsrummet och hängde mig över stolar vid värkarna. efter ca 1 timme skulle jag på toa men blev kvar där i ca 1 1/2 timme då jag hade så kraftiga värkar. Tillslut tog jag mig till sängen då jag tänkte att vila är bra men värkarna kom så tätt så det blev inget med vilan. Jimmy tog tid och konstaterade att det var 4 minuter mellan värkarna så han ringde in och dom sa att vi kunde komma in om vi ville.

Efter ca 15-20 minuter lyckades jag ta mig ner till bilen och vi åkte in, nu kom värkarna med ca 2 minuters mellanrum. Stackars Jimmy var så nervös och det blev inte bättre då det var kö i tingstadstunneln. Väl inne blev vi skickade upp till förlossningen. På väg upp dit började jag känna hur det tryckte på rejält vid varje värk vilket jag sa när vi kom fram och efter att hon undersökt mig och konstaterat att jag var helt öppen och kunde börja krysta klockan var nu ca 14.40 klockan 15.22 var våran lille pojk ute 3620gram och 48cm lång och världens finaste.



Det var min förlossning snabb och lätt (5-5 1/2 timme) tack mamma för dom generna

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Kunde inte komma in på bloggen igår när jag försökte, vet inte vad det var för fel.

Hela helgen har varit lugn då Jimmy är dålig. Jag har sovit inne hos Kevin i vardagsrummet och som tur är har han inte hållit på med fler nattliga äventyr som första natten.

Idag har jag varit ute och sprungit en runda på morgonen var riktigt motigt idag då det blåste motvind stora delar av rundan, men det är Så skönt efteråt man känner sig piggare och gladare. Idag ska vi bara ta det lugnt ska greja med Kevin och ta hand om Jimmy.


Får ju passa på att lägga in ett grattis till lillebror som fyllde 24 år igår, tänk vad stor han blivit.

 Grattis brorsan saknar dig

Fick ett sms imorse och återigen har en till person från hemtrakterna valt att avsluta sitt liv, så tråkigt hoppas det var sista personen nu.

Nä nu ska jag gå och leka med Kevin

Sköt om er

Kram Sabina

08/09


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, tog hand om en liten pojk och såg han växa under året

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inga tror jag

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja Mariella fick en liten pojk i mars

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov inte

Vilka länder besökte du?
Danmark

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mera tid till kärlek, jobb och mera pengar föräldrapeningen är ju inte så fet :)

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
18 december Kevins första födelsedag

Vad var din största framgång 2008?

Ja att jag lyckats ta hand om Kevin måste det bli då har ju inte gjort något annat

Största misstaget?
kanske varit lite för grinig ibland, förlåt Jimmy

Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld 4-5 gånger magsjuk 1 gång

Bästa
köpet?
Mina svarta rea jeans från lindex har använd dom sjukt mycket

Vad spenderade du mest pengar på?
Kevin och mammafika :)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina pojkar, ska jag nämna en sak så är det väl hjärthalsbandet jag fick av Jimmy ÄLSKAR det

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Oj inte en aning faktiskt, men jag och Kevin har lyssnat mycket på Christian Kjellvander

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare men samtidigt mer hängig (sömnbrist)

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på bebistiden mera den gick ju SÅ fort

Vad önskar du att du gjort mindre?
gnällt helt klart

Hur tillbringade du julen?

I hällevadsholm med svärföräldrarna

Blev du kär i år?
Nej var väl 05 jag blev kär och det håller i sig än

Blev du tillsammans med någon?
nej 05 det med

Favoritprogram på TV?
Uggly Betty, Komedier, Simon och Thomas Bla

Bästa boken du läste i år?
Oj enda jag kommer på att jag läst är Harry Potter sista boken kommer inte ihåg vad den heter

Största musikalista upptäckten?
Christian kjellvander

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar

Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte tror jag önskade mig pengar bara

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
hade ett litet kalas här hemma med släkten

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
vet inte kanske att mina pojkar varit friskare

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Det som passar av kläderna i garderoben efter graviditeten 

Vad fick dig att må bra?
Mina pojkar

Vilken kändis var du mest sugen på?
Josh Groban som alltid

Vem saknade du?
Saknar alltid min mormor

De bästa nya människorna du träffade?
Karin och Ellen helt klart

Fredag

Hej!

Idag skiner solen här i göteborg och det ser riktigt härligt ut ute, får ge oss ut snart på en promenad. Inatt har jag sovit i vardagsrummet med soffan för Jimmy var dålig igår han hade feber och skakade så han hoppade även när han låg i jätte hett bad. Kevin han höll då på grejade på natten vaknade vid 1 och bökade runt tills han fick tag i en napp då hörde jag hur han nappade på och somnade om sen vaknade jag vid 4 av att han höll på knappade på knapparna till sin sängmobil och sen bökade han runt ett bra tag innan han somnade om så idag är man lite tröttare, men Jimmy kände sig bättre idag så man kanske vågar sig på att sova där inne inatt istället.

Nyss ringde en tjej från model house där jag sökt jobb jag fick inte jobbet men jag hade vunnit en gratis makeover hihi jag som aldrig vinner något vad har hänt. I alla fall så ska vi dit nästa onsdag och då kommer jag bli sminkad och sen fotografed med Kevin, så skoj men lite läskigt med att stå där framför kameran man gillar ju inte att bli fotat direkt. Hoppas det blir bra kort bara och det kommer säkert bli jätte roligt.

Nä nu ska jag ta och gå ut en sväng tror jag innan solen försvinner.

Ni får ha en bra dag och sköt om er

Kram Sabina


Torsdag

Hej!

Idag är det vitt här i Göteborg i alla fall ett tag till skulle tyvärr töa bort under dagen, typiskt när man väl får lite snö så blir det slask på några timmar. Har sovit bra inatt med verkar funka bra hittils med Kevins nya kvällsrutiner (ta i trä).



Igår var Annapanna här var Så roligt att få träffa henne igen, vi måste ses snart igen. Kevin fick ett jätte fint pussel av henne och Siv som han genast satte tänderna i. Kevin verkade gilla Anna efter ett tag man måste ju vara lite skeptisk först :) Anna lärde Kevin göra high five det tyckte han var jätte roligt och fortsatte med hela kvällen, säger man high five sätter ha upp handen SÅ go.

   

Idag ska vi bara leka och ha skoj får ge oss ut nu efter mellis och se på snön så här kommer nog Kevin soch min konversation låta
Kevin - Va ä de mamma?
Jag - Snö
Kevin - de?
Jag- Ja det är snö jag lovar jag ljuger inte
Kevin  - hah

Han litar inte riktigt på att hans mamma kan det där :) Gullunge

Nä nu har han vaknat här får ta han

 ta upp mig mamma

Sköt om er där ute

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag är Kevin och jag ensamma hemma igen :( inte så skoj nu när man vant sig att ha Jimmy här, men men så är det ju.

Idag har vi städat här hemskt vad skitet det blir fort när man har barn. Kevin har väl kanske inte hjälpt till så mycket stod mest i den varma blåsten på dammsugaren och undersökte sladden. Sen fick vi äta lite mums med pappas köttfärssås, jäkla unge ;) Sen var vi tvungna att gå en sväng ner till affären då lekte Kevin va va de? med mig hela vägen han pekade på något och sa va va de? och jag svarade bil, träd osv visste jag inte vad han pekade på sa jag bara ja och då sa han MAMMA VA va de? och då fick jag ju hitta på något, gullungen min SÅ nyfiken av sig.

Han har börjat visa ett jäkla temperament med, han har en snigel som man ska lägga i olikformade klossar i och när det inte går så blir han SÅ arg och bara kastar iväg grejerna, precis som sin mamma :p Han ser i alla fall jäkligt rolig ut när han blir arg.




Nä nu ska jag gå och greja lite innan Annapanna kommer :)

Sköt om er

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag är sista dagen på julledigheten för Jimmy :(

Idag har jag varit ut igen och sprungit lite fy vad det är jobbigt men måste verkligen försöka nu man kommer ju må dåligt framöver om man inte rör på sig nu. Sen har jag grejat lite här hemma och nu ska vi snart ut och gå måste förbi affären hoppas det går bra den här gången.

Imorn ska vi få besöka av en gammal arbetskamrat underbara annapanna :) Ska bli skoj vi har inte kunnat ses på hela hösten så nu är det verkligen dax.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer idag, jo gick bra inatt med ett tips om ni har barn som vaknar och vill ha nappen lägg ner en MASSA nappar i sängen så kan dom lätt hitta en själv och stoppa i så man slipper vakna.

Häromdagen upptäckte vi att kevin har drabbats av jazzbacillen och bara måste dansa när han hör musik kolla in länken så får ni se :) http://sv.netlog.com/go/explore/videos/videoid=471015 


Sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Idag är det kallt i Göteborg var -15 i morse och nu är det -8 men solen skiner och det blåser inte så mycket.
Inatt har jag inte varit upp en enda gång till Kevin men jag har vaknat ändå, testade en ny kvällsruti med sagoläsning och sen fick han somna själv i sin säng och vi satte oss i köket och spelade yatzy istället sen la jag en massa nappar på varje sida i hans säng så han själv kan hitta en när han vaknar och ta i trä inatt gick det bra får hoppas det håller i sig, nackdelen är att det blir ingen tv för Jimmy och mig på kvällen innan vi flyttat men vi får ju umgås mera och det är ju positivt är ju mest dynga på tvn ändå.
 
Idag har vi inte gjort så mycket jag har rensat lite här hemma och sen har jag varit till coop och handlat fy vad det strulade med mig idag där, handlar ju med shop express och fick avstämning bara att lassa upp varorna på bandet när det var klart och allt inscannat kom kärringen på att hon glömt trycka på en knapp så vi fick göra om det sen blev det fel mot mitt för hon tog 4 blöjpaket men jag hade ju bara tre jag betalade (tyckte det blev lite dyrt) och gick och packade i sen stannade jag och kollade kvittot och såg då att dom flesta varor blivit inscannade två gånger, typiskt, tillbaka till kärringen som oxå såg felet och jag fick återigen (tredje gången) lägga upp varorna på bandet och sen fick hon göra ett återköp och så dra av mina varor och då blev det 350kr som var för mycket som fick sättas in på kortet igen. Jimmy som var i bilen började undra varför det tog sån tid var ju borta i över en timme att betala tog ju bara det en halvtimme :) Får hoppas det blev rätt allt nu annars får man gå dit och se om man kan fixa det nästa gång då.

Nä nu ska jag ta det lite lugnt ett tag har huvudvärk nu efter allt det här.

Sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Söndag igen och solen skiner även idag här i Göteborg, underbart :)

Igår var mamma och Egon här och Kevin skulle såklart visa mormor ALLA sina leksaker.
 
 

Vi delade ut julklappar ochåt julmat, äntligen är skinkan slut. Kevin fick lego av mormor och gugge (egon) och så fick han brios järnväg för småbarn av oss (darling) och en spelande larv, Mamma och Egon fick en kalender med bilder på Kevin och så fick mamma en mugg (min mormor) och spindelörhängen hon älskar spindlar, Jimmy och jag fick fina kaffekoppar som matchar servisen vi fick av Jimmys mamma för några år sedan.

   

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, Jimmy är nere och lyfter skrot jag hade tänkt springa imorse men det var -8 ute så jag får ta det senare istället men idag ska jag komma ihåg att stretcha ljumskarna hade sån träningsvärk där igår så det var inte skoj när man skulle gå.

Nä nu ska jag greja lite här hemma.

Ni får ha en underbar dag hoppas solen skiner hos er alla.

Kram Sabina


Lördag

Hej!

Idag kommer mamma och Egon eller mormor och gugge (kevin kallade han för det =gubbe), vi ska ha en sen eller tidig jul hur man nu väljer. Så nu får Kevin ännu mer paket ojoj tur att vi har fått en trea så vi får plats med alla grejerna.

Jag längtar så mycket tills vi ska få flytta visst det kommer att bli jobbigt men skoj, lite orolig bara hur vi ska lyckas få ner tvättmaskinen för alla trapporna utan att tappa den, men det är väl bara att spänna musklerna och ta i så man spricker :)

Nu ska jag ta och gå och fixa ordning mig kanske uppdaterar senare.

Ha en underbar lördag

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Ojoj idag har jag fått en välförtjänt sovmorgon och sovit hyfsat inatt, kevin skrek till i sömnen vid halv tre och jag flög upp men när jag kom in till han så sov han så sött så. Tyvärr så vaknade Jimmy av det oxå och fick väl inte så där jätte mycket sömn efter det stackars älsklingen. I alla fall så vaknade jag till när Jimmy kollade klockan i morse och då var den halv åtta och Kevin sov fortfarande underbart att få ligga och mysa med Jimmy ett tag på morgonen är tyvärr alldeles för sällsynt nu förtiden. Efter det har jag varit ute och sprungit (nyårslöfte) men fy det var 8 minus kanske inte det bästa vädret men men.

Idag får vi göra som vi brukar när solen skiner och det är så där härligt ute, ta en långpromenad och bara njuta. Annars blir det nog lugnt här hemma stackars Jimmy är SÅ trött. Men även om han är trött så är han helt underbar och leker och grejar med Kevin. Älskar dig så otroligt mycket Jimmy, dom här 4 åren med dig är mitt livs bästa ser fram emot ett liv med dig♥.


Från Köpenhamn när vi förlovade oss


Nä nu ska jag leka lite med Kevin.

Ha en underbar dag

Kram Sabina

Nyårsdagen

Hej!

Så var det då ett nytt år 2009 undrar vad som kommer att hända i år, vi ska ju flytta i mars så mycket vet jag sen hoppas jag att jag ska få ett jobb helst inom personaladministration.

Nyårsdagen var lugn vi åt god fläskfile här hemma och tog någon god öl, går alltid ner :) Sen såg vi på tv och bara myste vid tolvslaget var vi säkra på att Kevin skulle vakna men nejdå han sov så gott så istället vaknade han vid halv tre. Det var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt den här nyårsaftonen.

Idag skiner solen och det ser riktigt skönt ut så en långpromenad är ett måste.

Nu ska jag gå och leka med Kevin och Jimmy

  
Nyvaken sötnos alldeles nyss älskar dig Så himla mycket skrutten min

Ni får ha en fantastisk dag och hoppas att det här året blir underbart för alla

Kram Sabina

RSS 2.0