Tisdag

Hej! Hur går det med er i värmen? känns lite bättre idag är inte lika varmt idag, varmt men det blåser skönt och det har varit några moln idag. kevin och jag har varit ute på en liten tripp idag med älvsnabben det gillade han. nu ska jag njuta av kvällen, ni får ha det så bra. kram sabina hoppas mobilen bara skickar ett inlägg nu:)

Måndag

Hej!

Har äntligen fått tummen ur och städat upp i förrådet oj vad grejer man har, blev lite sentimental när jag kolalde igenom barnkläderna herregud vad liten han har varit min lille plutt. Nu är det i alla fall ordning och man kan komma in där utan att ha klätterutrustning med sig.

Annars då ja det händer inte så mycket är ju för varmt för att göra något men kvällarna är ju helt underbara ska nog ta mig en go norrlands öl ikväll på balkongen det är livet det en kall öl på sommaren med familjen.

Lovade ju att lägga in lite bilder med från danmarksresan och från slottskogen så här kommer dom.

  Sällskapet
    Mat och dryck (danmarks national dryck ;) )
 Kevin läser en bok på färjan hem
 Ostindiefararen låg utanför Fredrikshamn
 
mitt fina blåmärke efter en liten miss när jag skulle sätta mig ner missade helt att det var ett mellanrum mellan två bänkar ajaj så nu har jag detta snygga blåmärke på låret och ont i baken kan inte sitta ordentligt men det är på väga tt bli bättre iaf.

   I slottsskogen med söta lilla Ellen

Nu pockar Jimmy på mig att han vill sitta vid datorn så han får väl göra det då

Ni får ha en underbar start på veckan och njuta av solen så ott det går

Kram Sabina

lördag

Hej! mitt första blogginlägg från mobilen. hur går det med er i värmen? själv går det rätt bra får ju skölja av sig varje dag men då luktar man iaf bra. igår var vi till danmark över dagen med jimmys föräldrar och bror skoj men mu har jag ett enormt blåmärke på låret och kan knappt sitta berättar mer sen. idag har vi varit till slottskogen med karin och ellen, ellen är bara så söt. nä nu ska jag slappa lite framför tvn. ni får ha det bra kram sabina

Onsdag

Hej!

Sommar sommar sommar tralalala......... ÄNTLIGEN har sommaren kommit och solen skiner och kvicksilvret står på 23,5grader i skuggan. Vi har varit ut på en promenad och varit förbi affären en sväng och handlat lite picknick grejer tänkte bege oss ut mot kusten och picknicka lite i em när Kevin vaknat, jimmy har ju köpt sig en GPS så vi tänkte testa den lite med. Nä nu ska jag gå och se om jag kan hitta på någon lunch till mig sen får jag förbereda maten till picknicken.

Ni får ha en underbar dag och glöm inte solskyddsfaktorn man blir faktiskt brun även om man har på sig det plus att brännan håller längre.

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Har ni haft en skön midsommar? det har jag, mamma och Egon var ju här och vi åt smörgåstårta som jag gjort och hade det trevligt.

 

Äntligen har jag fått min telefon med den kom i torsdag så efter jobbet var jag och hämtade ut den förälskelsen är STOR

  
Min nya telefon Samsung ultra touch är både pekskärm och knappsats. 8.0 megapixelkamera och så kan man spela divX filmer i den och en MASSA annat skoj mina dagar just nu består i att leka med min nya älskling så vi får bekanta oss ;)

Ja vad händer annars då? inte så mycket idag ahr vi varit ute en sväng emd bilen så Kevin får åka lite så han vänjer sig lite innan vi ska åka upp till farsgubben i östersund. Vi svängde förbi rusta och jag hittade en regnjacka(179kr) till Kevin behövligt nu till hösten när han ska börja på dagis.

Nä nu ska jag nog fixa lite lunch men ni får ha en fantastisk söndag.

Kram Sabina

Midsommar

Hej!

Idag är det midsommar och jag sitter just nu här med min mamma och hennes man Egon. Det är ett klassiskt midsommarväder ute solsken, blåsigt och såklart regn. Idag har jag jobbat slutade vid två välbetalt så jag var ju inte sen att tacka ja när dom frågade om jag ville jobba några timmar.

Här hemma har vi sen jag kom hem ätit smörgåstårta och nu är vi SÅ mätta allihopa, men gott var det.

Nä nu ska jag vara social.

Ha en underbar midsommar och ta det lugnt med alkoholhaltiga drycker.

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Solen skiner och det är jätte härligt väder ute blir till att ta cykeln till jobbet sen. Idag har vi varit till BVC på 18månaderskoll av Kevin nu väger han 12kg och 430gram och är 88cm lång och allt anant såg bra ut och han var så duktig så men sen så kom den där dumma tanten och stack han i benet och då blev han inte glad men det gick snabbt över, sen ville han inte gå därifrån hihi dom är ju för roliga.

Nä nu ska jag kika runt lite på nätet en stund innan jag ska bege mig.

Ni får ha en underbar dag i solen.

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Hur har eran helg varit? Min har varit bra har haft fullt upp. I lördags var vi till Backaplan och handlade lite mat och schampo och sånt på öb var även och kikade på jeans åt Jimmy och äntligen så hittade vi ett par att det ska vara så svårt att hitta ett par bra jeans. Igår tog vi oss en liten cykeltur på 2,3mil till bäckebol väl där hittade vi lite tavlor vi ville ha så på eftermiddagen begav vi oss dit igen fast med bil sen höll vi på att fixa och dona i sovrummet blev riktigt fint faktiskt ska visa sen.

Ja och idag då ja kevin och jag har varit ute i sandlådan sen har jag varit en sväng till arbetsförmedlingen och så har vi varit och handlat lite mat och tagit oss en skön promenad i solen. Sen så har jag beställt en ny mobiltelefon vilken får ni se sen när jag fått den men ska bli skoj med en ny telefon nu var ju 4år sedan sist.

Imorgon ska vi till BVC med Kevin för hans 18månaders kontroll spännande att se hur stor han blivit nu, hoppas bara det går bra med sprutan och att han inte blir dålig av den för vi ska ju till danmark om 11 dagar och dom säger att biverkningarna kommer 7-10dagar efter.

Nä nu ska jag gå och leka lite med Kevin innan han ska sova.

Ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Regnet det bara öser ner........... fy vad det har regnat nu känns inte som att det är 12 juni direkt och midsommar om en vecka, men det är xtra mysigt att vara inne med familjen. Men vi har inte varit inne hela dagen vi har varit till nordstan och gått på 5an några timmar jag var tvungen att ha ett par nya skor tårna kikade ju fram i dom andra så går det ju inte att ha det. Hittade ett par svarta tygskor på dinsko, hittade oxå ett gult linne på MQ och en tyg kjol och tröja på rut mfl var det som blev innhandlat. Innan hemgång träffade vi Marie och lunchade med henne på ja få se om ni kan gissa vart.

  inte så svårt att gissa va???

Sen vi kommit hem har vi bara slappat, Kevin har sovit en stund för att sen uttrycka sig lite konstnärligt med sina kritor blev en riktigt tjusig modern teckning.

Nu ska jag se om jag kan hitta på någon lätt mat.

Hoppas ni får en underbar fredagskväll och förhoppningsvis torrare än här

Sköt om er

Kram Sabina

Grattis

Måste ju slänga in ett namnsdagsgrattis till min bortgångne katt Svante. GRATTIS lillkissen vart du än är saknar dig och dina busiga påhitt.



Det är inte Svante på bilden (är en katt som brukade besöka mamma) hade ingen bild på honom i datorn men han såg ut såhär.

Onsdag

Hej!

Dagen idag har bestått av tre saker regn, mobiltelefon och gnäll låter kanske inte så där jätte skoj.
Regn behöver ju inte förklaras det har helt enkelt regnat här och ja det har ju inneburit att vi inte kunnat vara ute och lekt idag.
Mobiltelefon ja fy är rätt trött i huvudet av att kolla runt på olika abonnemang till telefon komemr nog att drömma om siffror inatt, anledningen till att jag kikat runt på abonnemang är att jag funderar på ny mobil har ju haft min i 4år nu och ja hade ju varit skoj med en ny.
Gnäll ja Kevin har återigen haft en sån där underbar gnäll dag då ingenting passar ååh vad jag är less på dom där tänderna kan dom inte komma upp snart så man inte blir knäpp av allt gnällande. Man leker med han och försöker vara rolig men så blir han bara så där arg och gnäller och då går det inte göra något, men som tur är så går det ju över bara tänderna kommer igenom.

Nu ska jag vila mitt överfyllda huvud och hoppas på att man slipper drömma om regniga, gnälliga siffror.

Ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Måndag

Hej!

En ny vecka och jobb väntar idag eller ikväll, så jag ska snart hoppa upp på min räser och fräsa iväg verkar vara gott väder med så en cykekltur ska nog göra gott. Annars så händer det inte så mycket här har varit ute på en promenad. Jo idag fick jag tag i Kevins förskola med och han ska gå på avdelning humlan, mammas lille humla ser han framför mig i humledräkt SÅ sött.

Nä har inget mer intressant att skriva så jag får avsluta här innan jag tråkar ut er.

Ni får ha en underbar start på veckan och sköt om er

Kram Sabina

Söndag och valdag

Hej!

Japp idag har man varit iväg och röstat hemskt vad vuxen man känner sig ;) Har under flera veckor nu försökt hänga med och läsa på om dom olika partierna och kandidaterna och tillslut fastnade jag för en och tro det eller ej men Jimmy hade fastnat för samma, kan det vara så att man växer ihop när man varit tillsammans en längre stund eller blir man helt enkelt ihop med sånna som har samma värderingar som en själv? Kluriga frågor det där.

Annars har det varit en städdag här hemma skönt att få röja upp. Var ner i källaren en sväng med med lite grejer och så fick jag kika igenom en kista med grejer efter mormor och helt plötsligt hade jag en hel kasse med mig upp och så en liten stol till Kevin som han gillade första stolen han kan sitta på dom andra två han har är lite för höga än. Men det han blev mest glad för var två bilar som jag fått tror det var när jag tog körkortet dom har han gått runt med hela dagen och lekt med.

Nu har jag precis sökt lite jobb och ska snart stänga av datorn här för att bege mig in till min underbara älskling och mysa lite framför tv:n.

Hoppas eran helg har varit bra det har min. Ni får ha en underbar kväll.

Kram Sabina

Nationaldagen

Hej!


 Bild: www.uppslaget.se

Sveriges nationaldag idag, hur ska det firas då? ja vi ska iväg till en kompis till Jimmy och hans fru och äta lie gott och så, annars blir det nog lugnt.

Idag har vi varit iväg och handlat mat för veckan, Kevin tyckte inte om det och blev tvärilsk lille bubben då. Tror han är lite kinkig för tänderna bråkar med han nu, han har 4 stycken på gång nu och gnager överallt lille hjärtat då måste göra ont speciellt två av dom som är stora kindtänder men dom har iaf börjat kika fram. Så då har han snart 12 tänder bara 8 kvar då.

Nä nu ska jag gå och blaska av mig och äta något är jätte hungrig.

Ni får ha en bra nationaldag och sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag vankas det jobb igen trist med fredag kväll men man är iaf ledig i helgen.

Igår var Kevin och jag ensamma på kvällen för Jimmy var iväg på en grej med jobbet, men det gick då bra så vi lekte och så. När jag hade läst för han och la han ner i sin säng så, så vände han sig om och tittade på mig och sa pappa lille bubben saknade sin pappa. Men herregud vad han åt igår kväll först tryckte ungen i sig 5 pannkakor utan problem och sen 200g efterätt och en timme senare 200g välling hur lyckades han jag åt ju bara 4 pannkakor och var jätte mätt.
Kevin leker med sina bilar brrr säger han och spottet yr om ungen :)

Lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på Kevins nya grejer

 
Mätstickan som man fäster som ett klistermärke på väggen går att flytta utan att man förstör tapeten. Köpt på panduro för 89kr (REA)

 Kevin med sin skördetröska coop 30kr

 Nalle Puh boll br leksaker 49kr

 Nä nu ska jag gå och äta något innan jag ska ta min räser (cykeln) till jobbet.

Ni får ha en underbar fredagskväll

sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Nu har vi varit iväg till svärisarna eller fa och faffa som Kevin säger. Vi kom hem igår och idag har jag jobbat.
Kevin tyckte det var jätte skoj att vara borta hos farmor och farfar tänk så mycket uppmärksamhet och så bortskämd man kan bli, skoj att dom är så glada i sitt barnbarn och att han gillar dom så mycket med.

 
Väcker alla grannar på morgonen med tutan

 
Farmors våfflor är SÅ goda

 
Lyckan är STOR när han hittade denna jätte lastbil

 
Kramas med farfar

Vi hade det riktigt trevligt och det gick bra med Kevin i resesängen men det var värre när vi skulle ha upp den fy men nu vet jag hur man ska göra så nästa gång går nog riktigt bra. Igår så var jag, Kevin och Maj (svärmor) till Torp i Uddevalla vi åkte buss in gissa vem som var i himlen då när han fick åka busscch. Vi gick där hela dagen och Kevin blev så bortskämd så ska visa sen vad han fick nu måste jag kila iväg och fixa middagen.

Ni får han en underbar kväll.

Kram Sabina

RSS 2.0