adventsfint

Hej!

Varit hemma och vabbat idag med på förmiddagen passade vi på att handla mat och svängde förbi rusta och köpte lite småsaker. När Kevin sen tog sin siesta så passade jag på att få det adventsfint här hemma ååh det är så mysigt när ljusstackar och stjärnor kommer på plats och lite tomtar och sånt. Kanske inte så lätt att få julstämning när det är nästan 10plus ute men jag satte på min jullista på spotify och julstämningen infann sig vid första tonen Josh tog av little drummers boy. För er som söker efter en riktigt bra julskiva så kan jag ju tipsa om Josh Grobans skiva noël är en fantastisk julskiva lägger in ett litet smakprov för den som vill ha lite öron (och ögon) godis.





Lyssna och njut av denna magnifika sångare.

I alla fall så är det så mysigt här hemma nu ska bara få upp gardinerna i vardagsrummet men behöver hjälp av Jimmy där.

Så vad ska ni göra i helgen då? Vi ska eventuellt åka till svärisarna imorn om dom vågar bjuda in oss när Kevin och Jimmy är småförkylda.

Nä nu ska jag gå och ge Kevin lite mat innan han ska sova, ni får ha en underbar helg och sköt om er.

Kram Sabina

Less

Hej!

Är så sjukt less på alla dessa sjukdomar nu och detta j-iga väder. Har äntligen fått ett jobb och då slår sjukdomarna till och jag är återigen hemma och vabar med en sjuk liten fis men hej jag han i alla fall jobba i 1 1/2 dag den här veckan inte illa, man blir ju orolig så klart vad min chef ska få för intryck av en när man varit hemma lika mycket som man jobbat. Hoppas att det lugnar ner sig lite nu efter den här förkylningen så man kan få jobba lite det är ju så skoj :) Igår fick jag ju åka hem då dom ringde från dagis och sa att han var dålig igen och lille fisen vilken hemskt hosta han hade så vi begav oss upp till vårdcentralen och fick en tid imorn till en barnläkare som ska utreda hans hosta då han haft hosta i princip hela hösten nu.

Måste bara klaga lite till, igår när vi gick upp till vc så regnade det och blåste som vanligt här och jag hade paraply och barnvagn och ni som har barn vet hur lätt det är att styra en barnvagn och hålla i ett paraply samtidigt som man ska gå och ha koll på trafik och annat samtidigt, slutade som vanligt med att jag gick och småsvor för mig själv och att paraplyet återigen blåste över åt fel håll så jag fick stå och krångla med det ett bra tag innan det kom på rätt köl igen, då mitt i min dyblöta ilska slog det mig varför finns det inget fiffigt paraplyställ på vagnen för oss som kör den som inte vill ha regnjacka eller något sådant för att det då regnar i ansiktet och jag som alltid sminkar mig skulle inte se klok ut med mascara utsmetat i hela ansiktet. Så snälla uppfin det någon :)

Förlåt för ett gnälligt inlägg men är inte så glatt här nu. Det som verkligen får en att bli glad på riktigt nu är när Kevin säger älskar dig och ler så där stort när man säger älskar dig till han lille underbara fisen min, världens finaste lille kille och jag är så glad att jag har fått bli din mamma.

 Lillfisen med sin skadade näsa (ser bättre ut nu) han lekte krocka bilar på dagis och ramlade och skrapade upp näsan på mattan lille fisen, när jag frågade han vad han gjort sa han krocka bilar dagisssss farligt och så började han låtsas gråta som att visa att det gjorde ont.


Nä nu ska jag gå och väcka han så vi hinner gå till affären innan det börjar regna igen.

Ni får ha det bättre än mig ;) och sköta om er

Kram Sabina

VAB dag

Hej!

Är hemma idag och vabar med en liten fis som förhoppningsvis ska vara frisk tills imorn, det tror jag att han är för han verkar må bra idag men jag fick ju bestämma mig igår och då blev det att jag tog en extra dag hemma så han hinner piggna till ordentligt han ska ju vara på dagis längre dagar nu så då måste han orka med det.

Regnigt och mulet är det såklart, hörde någonstanns att det bara varit 3 1/2 timme sol i Göteborg från 1-20november det är ju bara för hemskt nästa år är det vi som åker utomlands och fyller på solcellerna vid den här tiden hade varit så underbart.

Bild: lånad här
Ser inte det här bättre ut än det som är utanför fönstret? Tänk att få ligga där och bara ha det gott.

 Tur man har den här lille solstrålen som skiner och värmer ens hjärta så det smälter flera gånger per dag. Här sitter han i sin nya fåtölj som vi köpte på jysk för 200kr igår var verkligen uppskattat med en fåtölj i en storlek som passar han :)

 Innan satt han på en filt framför tv så han inte skulle bli kall på det iskalla golvet

Nä nu ska jag gå och baka pepparkaksmuffins nu när man jobbar så får man ju börja i tid med julbaket speciellt som vi ska ha kalas oxå för Kevin i mitten av december mycket fikabröd kommer gå åt men jag älskar ju att baka så det är bara skoj.

Ni får ha en underbar vecka och håll tummarna för att vädret blir bättre snart

Kram Sabina

Helg

Igår fick jag äntligen tagit svininfluensa vaccinet hon som gav mig det stack inte så där jätte bra gjorde ont och sved som bara den och som om det inte var nog kastrerade hon min gnutt på armen med ;) Jimmy fick oxå tagit vaccinet men han åkte till mix megapols drive in vaccination och fick vara med i radio så när kevin och jag var på väg till vårdcentralen hörde vi han på radion. min lilla radio stjärna :) Jag skulle egentligen jobbat men kevin är dålig så han fick vara hemma med mamma. Vi passade även på att åka till backaplan en kortis köpte brio järnväg i julklapp till lill fisen på öb och lite andra småsaker man behöver. sen åt vi på burger king och kevin fick en leksak trots att vi inte beställt något sådant meal snäll kille i kassan. Idag fick jimmy stackaren ligga kvar och sova eller försöka sova Iaf på morgonen medans kevin och jag hängde på låset till coop vid 8 redo att storhandla är så lugnt och skönt då plus att det är skönt att ha det gjort. Resten av dagen har vi tagit det lugnt passat på att varit ute i solen och fyllt på batterierna, var till den nya fantastiska lekparken uppe på platån här i eriksberg kan varmt rekommenderas för er som bor här i närheten. Nä nu ska jag se lite på tåg med kevin innan han ska sova om en timme. Ni får ha en fortsatt underbar helg. Kram Sabina

vaccination

Hej! idag har kevin varit hemma med mig då jag har varit ledig idag :) mysigt mysigt tyvärr kallar jobbet imorgon och det blir en lång dag fy hoppas det blir några roliga hem att städa bara. Iaf idag så hade vi fin främmande underbara marie var här och vi fikade gott och försökte prata lite inte så lätt när kevin är med :) på eftermiddagen var vi till vårdcentralen och kevin fick sin första dos vaccin och han var så duktig så grät inte ens mammas duktiga kille, hoppas nu bara att han inte får några biverkningar bara men hellre några lätta biverkningar än influensan. Nä nu ska jag passa på att gosa lite med älsklingen lite. Ni får ha en underbar vecka, sköt om er. Kram Sabina

nytt jobb

Hej! den här veckan har det hänt mkt, i onsdags var jag ju iväg en sväng var på arbetsintervju och senare samma dag ringde dom och frågade om jag kunde börja jobba redan dagen efter så det gjorde jag jobbade även i fredags. nu undrar ni säkert vad jag jobbar med jag städar både i privat hem och på kontor passar ju en städglad tjej som mig :) just nu sitter jag i trollhättan vi är och hälsar på jimmy bror ska vidare till uddevalla sen och hälsa på mariella,daniel och lille melker. nä nu ska jag vara social. ni får ha en underbar helg. kram sabina

Sushi

Hej!

Idag har jag varit ute en sväng med bussen och på vägen hem tänkte jag att nä nu är det dax att jag tar och testar sushi måste dock säga att när jag tog av locket blev jag smått skeptisk det ser ju liksom lite godare ut på bild. Tog en första tugga på en rulle och den var väl helt okey var någon röra i den, men sen gick det utför kunde inte äta upp det var ingen höjdare alls. Men visst jag kan förstå folk som gillar fisk mycket att dom gillar det. Men när man efter ett evigt meck lyckades balansera biten mellan pinnarna såpass högt att man kunde ta en tugga kom en lukt av gynekologmotagning emot en (fisken alltså ;) ) och sen var det segt och konstigt nää kommer inte äta det igen iaf.



Hur är det med er då så här mitt i veckan? Här är det bara bra lite trist väder bara som vanligt på hösten. Igår sprang jag på slutrean på Lindex en trevlig överaskning. Hittade en ptroligt snygg och mysig kofta och ett par jeans tajts till Kevin en bamse tröja och en skelett pyjamas allt för ca 200kr då det var halva reapriset skoj skoj.

Nä nu väntar en kopp kaffe på mig

Ni får ha en underbar dag och passa på att mysa lite xtra med någon ni gillar så här i höstrusket

Kram Sabina

Ps idag borde min Robbie Williams skiva komma väntar spänt på posten :)

Härlig måndag

Hej!

Idag känner man sig lite piggare och gladare. Började dagen med att gå en promenad efter jag lämnat lillfisen på dagis sen fixade jag lite på nätet följt av en god lunch och en GOD brie ost på smörgåsrån och sen ett varmt gott bad, snacka om mirakelkur för en trött mamma.

Hur har eran helg varit då? Min har varit underbar har bara varit hemma och myst med mina älsklingspojkar, lekt, promenarat och igår firat farsdag. kevin hade köpt ett raksett och chokladpraliner till pappa samt att han ritat en mycket fin teckning med en klump gröna streck som skulle föreställa pappas bil och en med röda streck som var en brandbil lille gubben så söt så. När jag gav han presenterna och sa till han att han skulle ge dom till pappa sken han upp och sprang till pappa och sa tack så mycket tack så mycket tack så mycket hur söt får man vara. Resten av dagen var han jätte snäll och go som om han kände på sig att det var fars dag.

Idag ska vi till läkaren för återbesök med Kevins öron ska oxå fråga henne om hans hosta. När jag sa att vi skulle till läkaren imorse sa han "äkaren inga farligt" samtidigt som han skakade på huvudet.
Och igår när vi satt och åt hade jag gjort en kall sås till fisken med fil och citrus grillkrydda och han skulle ju såklart ha det han med så han fick en sked stoppade den i munnen rös till och sa " inga gott sås, sås inga gott"

Nä nu ska jag ta och fixa till mig innan jag hämtar hem den lille.

Ni får ha en underbar dag och en underbar vecka

Kram Sabina 

PS. bara två dagra till Robbie Williams skivan kommer :D

Första snön

hej. så har den första snön fallit här i göteborg, om man nu ska våga kalla det snö kom några futtiga flingor som försvann ännu snabbare. nästa gång det kommer snö är väl i mars när man som mest längtar efter våren ;) nä nu ska jag hämta hem min lille fis från dagis. ni får ha en underbar dag snöfri eller ej. kram sabina

Höstrusk

Hej!

Andra dagen nu som det är grått och regnar uffa, tur man har tak över huvudet. Idag händer det nog inte så mycket här lite små pyssel bara. Till kvällen är vi ensamma jag och Kevin för Jimmy ska ut med jobbet och äta får bli mys med bolibompa då, men det lär blli en hel del tjat om pappa.

Igår var en sån där riktig pysslar dag jag städade, tvättade och bakade bröd vet inte vad som tog åt mig får sånna ryck ibland. När Kevin sen var hemma så var det lek hoppade små grodorna och sprang fram och tillbaka här inne, så när det väl var kväll och jag parkerade mig i soffan var jag trött så det fick bli en tidig kväll. Känner mig dock trött ändå Kevin vaknade ju såklart inatt och grät och precis när jag kom utanför våran sovrumsdörr slutade han typiskt.

I helgen var vi iväg en sväng till svärföräldrarna det gillade Kevin starkt åka farfarn åka farfarn tjatade han om i 40 minuter i bilen innan han somnade och det första han sa när han vaknade till 5minuter innan vi var framme var åka farfarn, gullungen. Väl framme så hade han bråttom ut och det första han gör när han kommer in är att gå fram till kylskåpet och säga gondisch (godis) varpå han såklart får godis med. Så hela hemvägen fick vi lyssna på en småtjurig unge som tjatade om farfar och godis.

Nä nu ska jag kika lite på andra sidor innan jag kanske får ta och stryka :(

Ni får ha en underbar dag

kram Sabina

Gå med ni med

Och få fler besökare gratis till eran blogg klicka här  för att gå med


RSS 2.0