Dåligt flyt

Hej!

Hur är det med er där ute? Hoppas att våren har kommit till er med, här har det börjat slå ut för fullt och blommorna kikar upp en efter en, gräsmattorna börjar så sakteliga återfå sin fina gröna färg det enda som saknas nu är den där underbara vårvärmen. Solen har vi här men det är kallt ändå, men det kommer nog snart.

I helgen har det inte varit något vidare topphumör här, går så dåligt för oss just nu ja eller tur är något vi saknat under en lång tid nu men det är först nu som det börjar bli mycket sämre och det gör ju såklart att man inte kan vara på topp, får verkligen hoppas att våran tur vänder snart och att allt löser sig till det bättre.

Annars så har Jimmy och hans bror varit på bilmässan i lördags, man kan ju tro att Kevin skulle fått följa med men vi trodde inte det skulle bli så bra nu hade nog inte dom kunnat se något. Men han klagade inte direkt ändå när han fick vara med mamma på stan. Vi köpte lite uteleksaker en skottkärra med lite smått och gott i och en plastbil, Kevin och sina bilar han är helt besatt av bilar :) Jag fick även köpt mig en ny handväska ja eller det var ju en present från Jimmy så egentligen så var det ju han som köpte den åt mig älsklingen min så go.
Resten av helgen har bestått av utelek med en sandkrålare som INTE vill gå in.

Imorn får jag vara hemma med lillfisen då jag tror han åkt på ögoninflamation då hans ögon rinner är röda och variga får bli en tripp till läkaren imorn och se om det kan vara det eller något annat. Lille bubben inte lätt att vara liten.

Nä nu ska jag ta och skratta lite åt alla sköna människor på wipeout.

Sköt om er 

Kram Sabina 

Jag lever

Hej!

Jodå jag lever och mår bra, har bara jobbat extremt mycket den senaste tiden gott med lite xtra pengar och det känns inte lika jobbigt längre heller nu när Kevin verkar tycka det är okey att vara på dagis längre dagar.

Under påsken var både svärisarna och mamma och Egon hit och våran lille Kevin blev fullproppad av godis som om han inte är söt som det är :) Vi var oxå iväg en sväng till IKEA och äntligen hittade jag ett tyg som jag gillade, så nu har jag sytt upp det och det blev en fin "tavla" som hänger ovanför våran säng. Kan verkligen rekomendera att göra så snyggt, mysigt och så kan man byta om man så vill lite lättare än man kan med en tavla.



Snyggt eller hur? har sytt två kanaler en uppe och en nere och i dom har jag rundstavar som gör att tyget hänger uppe fint. Man kan ju oxå häfta upp det på en canvas eller en spånskiva om man nu tycker det är lättare.

Lyckades oxå hitta en ny tavla på hornbach till vardagsrummet är en triptik (tror jag det heter) en tavla som är tre i en har tyvärr inget kort på den ska fixa det och lägga upp.

Annars har det bara rullat på som vanligt här Kevin den söte har haft otroligt intensiva perioder av TROTS nästan så vi funderat på att sälja ungen på blocket ;) Nejdå såklart skulle vi inte göra det men man önskar ibland att det skulle finnas en pausknapp så man kunde få andas lite lugn och ro. Är inte alltid guld och gröna skogar att vara mamma även om man nu helst inte ska säga det men varför ljuga? Det jag önskar mest av allt är att man hade haft någon förälder närmare så man kunde få avlastning lättare nu ska allt planeras lååååångt i förväg och oftast blir det inget alls ändå, man vill ju inte tjata en massa heller. Hade varit bra om någon erbjöd sig att ta hand om lillskiten en dag så man bara fick vara ett par.

Nog om det.

I fredags var jag hemma med Kevin då han var hostig och hade lite svårt att andas, är bättre nu bara snorigt värre nu. I alla fall så var vi till kyrkans loppis stället där jag fyndar rejält ibland. Hittade denna gången en jeansjacka från H&M 20kr och tre t-shirtar lindex, disney och p.o.p alla 5kr styck och så en långärmad tiger tröja för 5kr plus att kevin fick 5 små plastbilar på köpet, kan väl inte säga att jag är jätte onöjd med priset :)


Jackan, kommer han vara tuffaste killen eller vad

Vi var oxå förbi en sväng på lindex och hittade ett par solglasögon till Kevin som gjorde min tuffing ännu mera tuff

 tuffing i sanden, här syns jackan jag fyndade för 30kr på emmaus

Nä nu ska jag kika på wipeout behöver ett gott skratt :)

Ha det nu härligt i våren hoppas solens strålar skiner på er alla

Kram Sabina

RSS 2.0