Gått och blivit känd

Ja man har ju som fått sin genombrott nu mitt ansikte syns lite varstanns nu se här får ni se


Jag på storbild i asien


I new york


Sen fick jag den stora äran att vara med på omslaget av vogue


Nej någon kändis har man inte gått och blivit har bara haft det allmänt tråkigt nu när jag är förkyld. Ni kan oxå göra era egna bilder på www.photofunia.com men man kan lätt bli beroende.

Hur är det med er annars då? Här har jag varit hemma hela veckan med en förkuld liten gofis och nu är jag själv förkyld, typiskt jag som inte har varit förkyld sen i juli. Jaja trist men vad ska man göra.

I tisdags fick kevin sin nya säng men det är lite som ska fixas med den först, just nu är den furuaktig inte alls snyggt så jag får ta och måla den vit sen får jag fixa lite snugga kuddar till sängen med får kika på tyg. Överkast fyndade jag på hemtex för 30kr hade kostat 200innan, är ljusblått passar bra med ett neutralt så kan man allteftersom han blir äldre byta kuddar och sånt bara.

Nä nu måste jag ha mig en kopp kaffe men ni får ha det så bra och sköt om er

Kram Sabina

Bilduppdatering

Hej och förlåt för min frånvaro har varit fullt upp här med en överenergisk liten fis tänkte slänga in en liten uppdatering i bilder så ni får se vad vi haft för oss.

 Liten fis ute och pulserar fram i snön roligt men jobbigt

 Gett upp i all snö

Som ni ser har det kommit en hel del snö under helgen som varit, inte så skoj men vad ska man göra bara gilla läget och hoppas på att det inte ska komma mer snö nu vill ha vår.

 Flurig liten fis som återigen börjar bli förkyld nu trist :(

 Myspys på alla hjärtans dag med en jättegod räksallad och en flaska vitt vin och så min underbara fästman och den lille fisen kan det bli bättre tror inte det.

 Kort på kevins dagis från hans kalas

 Kevin med sitt nya lego byggare bob snacka om en liten kille som blev jätte glad.

Ja det var lite bilder har inte hänt så mycket vi har jobbat varit på dagis och så har det rullat på.

Ni får ha en underbar vecka och hopppas ni klarat er bra i helgen med all snö.

Sköt om er och ta det nu jätte lugnt i trafiken

Kram Sabina

Super pigg liten fis

Hej!

Söndag och imorn är det åter jobb igen :( Är det inte ledigt snart igen ;) I helgen har vi haft en JÄTTE pigg rolig liten fis här hemma, Kevin har inte velat sova middag med motiveringen behöver inte. Vi var helt säkra på att han skulle bli jätte trött och grinig men han hade så mycket energi så man blev helt yr i huvudet. Han säger så mycket roliga saker hela tiden nu och grejar med sånt han aldrig grejat med förut. Senast här precis innan han skulle lägga sig sa han till Jimmy att han skulle läsa Pedro ska vi läsa pedro sa Jimmy då ja just det svarar lillfisen då så go så man får ont i magen.

I onsdags tyckte jag att det behövde dammsugas och såklart skulle Kevin oxå dammsuga så visst fick han det sen lät det Kevin och mamma dammsugit trots att han bara dammsugit pyttelite där jag redan dammsugit ;)



Ja något mer spännande har det väl inte hänt här tänkte mer berätta att Kevin är bra igen tack och lov.

Nu ska jag ta en kvällsmacka innan sängen kallar.

Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra vecka

Kram Sabina

Sjukhusvistelse

Hej!

Skrev ju sist att lillfisen var dålig. Han hade ju i onsdags feber och andades tung och i fredags var han inte bättre så Jimmy som var hemma gick upp med han till vårdcentralen och där tyckte dom att vi skulle åka in till barnakuten med han så det gjorde vi. Där fick han andas in lite medicin och sen fick han medicin i flytande form med och andades då bättre så vi fick åka hem. På lördagen var han feberfri och piggare men på söndagen sov han jätte länge fick gå in och väcka han vid 11 och då var han jätte slö och hade hög feber och andades tungt igen. Så vi bestämmer oss för att åka in igen där fick vi träffa en underbar läkare som efter ett antal inhalationer med fortsatt andningsbesvär bestämde sig för att lägga in han så lillfisen och jag blev kvar där över natten. Vilken natt sen sov inte mycket kan jag säga inte för att Kevin var dålig men lillkillen bredvid oss plus att dom gick ronder på natten. I alla fall så andades han bättre på natten men på morgonen började han andas tyngre och det tyckte läkaren med och efter några timmar tyckte läkaren att det var sämre igen så han fick inhalera igen och sen blev det lungröntgen. Lungröntgen visade att han hade en viruslunginflamation och dom brukar läka ut av sig själv och eftersom Kevin börjat äta, drack bra och inte hade någon feber fick vi åka hem underbart.

Idag verkar det som om han är bättre (peppar peppar ta i trä), ingen feber lite piggare och andas inte rossligt och tungt hoppas nu att det fortsätter åt rätt håll. Tyckte så synd om han när dom skulle undersöka han och han var så ledsen och rädd. Det enda som var positivt var allt mys jag fick med liten fis han sa mamma ligga och gosa så fick jag ligga och gosa med han tätt ihop i sängen mysigt, det hade aldrig gått om han varit frisk och hemma.

Nä nu ska jag ta och vila lite men ni får ha det bra och håll en tumme för att lillfisen bli bra nu.

Kram Sabina

RSS 2.0