Sjuklingarna och jag

Hej!

Idag har jag fått varit hemma med min lille fis, igår tänkte jag att jag skulle vara hemma med han för att han ätit dåligt i några dagar och haft lite diare. Men uffa så dålig han varit idag då och det har inte varit magen utan någon ny jäkla förkylning, han har nästan bara sovit och på eftermiddagen var han glödhet och andades så väldigt tungt så jag tog det säkra före det osäkra och gick och fick han undersökt på vc. Efter alvedon och lite mera sömn har han dock piggnat till lite och fått i sig lite mat och välling och nu sover han igen, hoppas han är bättre imorn då ska han vara hemma med sin pappa. Ja han har varit dålig han med någon magbacill som ställt till det men idag är det bättre lite hängig bara men inte som igår då orkade han ju nästan inte gå och lägga sig ju ;)

Nä uffa nu får det vara nog med tråkigheter. Fick köpt mig ett par nya stövlar igår av en arbetskamrat som inte kunde ha dom för dom var för höga i skaftet så jag slog till och fick ett par nya jätte snygga stövlar till ett bra pris, ska ha dom med mina leopardstrumpbyxor nästa gång Jimmy och jag ska gå ut och ha vuxentid vilket jag hoppas blir snart får ringa mammsen och höra om dom har lust att komme hit någon helg och ta hand om lillfisen.



Snygga stövlar va? Och man kan vika ner skaftet med om man inte vill ha dom så höga bra med variation.

Nä nu ska jag kika lite mer på nätet.

Ni får ha det så bra och hoppas ni inte har drabbats för mycket av ovädret, här har det gått rätt så bra har snöat och regnat om vartannat.

Sköt nu om er

Kram Sabina

Lite uppdatering

Hej!

Har varit en liten bloggtorka här nu har inte hänt så mycket roligt har varit jobb jobb och mera jobb och sen ska man ju fixa med annat med som hemmet och såklart det viktigaste av allt man ska gosa och leka med lillfisen.

I helgen var det lugnt är så trött nu för tiden, vi hann dock med en sväng till chilli och jag fick köpt ett par superfina kuddar till sängen glömde dock ta kort på dom får visa er sen. köpte oxå såna där fina träord och när jag kom hem såg jag att det var magneter så vi testade på kylskåpet, var mycket skeptiska gillar verkligen inte att ha en massa krams på kylskåpet ser så rörigt och fult ut men jag blev riktigt nöjd med mina fina ord.



Vad tycker ni är dom inte fina? Och så är det ju mina två favoritord med kärlek och familj

Igår var en kompis till Jimmy hit med sin fru på fika trevligt att prata med andra vuxna än varandra ;) Vi måste verkligen skärpa oss och umgås mer med andra vuxna med men man har liksom ingen lust när man är trött blir nog bättre fram mot våren.

Igår morse när jag stod och rostade bröd till frukost kom ju såklart lillfisen och skulle oxå ha fast han ätit frukost, jag sa till han att nej det här är mammas och pappas du har redan ätit ju, när jag sen la på ost på min smörgås tittade han upp på mig med stora ögon och så sa han bestämmt MAMMA det e inge gott med ost :) Sötaste fisen tror alltid att det är till han.

Nä nu ska jag kika runt lite på nätet här innan jag ska gå och kika på insidan ögonlocken.

Sköt om er och ta det lugnt i veckan om ni ska ut på vägarna, ja även om ni inte ska ut på vägarna med såklart.

Kram Sabina

Underbar tävling delta ni med


Lite ögongodis ;)


I sin nya pyjamas som han fått av mormor och Gugge

    
Äta stort äpple själv           På väg ur sängen

Sötaste lille fisen som har världens största plats i våra hjärtan. När man lägger han på kvällen nu säger han att bilen e inte farligt ( radiostyrda bilen) så säger man den e inte farlig NÄÄ säger han då och sekunden efter så hör man e jädd. lille bubben e rädd för bilen igår fick jag ta ut den ur rummet så han kunde sova.


Goaste mössan lite avundsjuk faktiskt

 kevin grävare

Nä nu ska jag vara social och försöka få bort byggare bob låten från hjärnan den snurrar där varje kväll numera :)

Ha en underbar vecka och sköt om er

Kram Sabina


Jaha

Hej!

Min lille fis slapp vattenkopporna för den här gången sköterskan sa att hon trodde det var nässelutslag, alltså att han ätit något som han reagerat på och jag har smörjt in han i veckan och det ser bättre ut nu. Tyvärr så har han blivit rejält förkyld istället och har varit i sitt gnällesse här i veckan :( Vilket gör att man känner sig lite trött och mör just nu men nu är han på bättringsvägen hoppas att den här helgen kan göra honom gott.

Som om inte det är nog min käre arbetsgivare tycker att jag har vabat för mycket och visst har han varit dålig en hel del men hon visste ju att jag hade en son när hon anställde mig. Det roliga är att då var det ju inga som hellst problem att man hade barn och så men nu fick jag ett sms att jag kanske inte behöver komma in på måndag för det kanske inte finns jobb till mig då, vilket troligtvis betyder att hon sätter den nya tjejen med henne jag jobbat med och så får jag det som blir över, väldigt dålig stil om det är så tycker jag. Kommer söka jobb som en galning igen nu bara för att komma bort från det här negativa företaget, synd bara för jag gillar ju min arbetskamrat jätte mycket. Nä nu ska inte jag gnälla om det mera är ju inte så roligt att höra på, ni får hålla tummarna för att det löser sig för mig bara.

Nu ska jag kila och titta till min lille fis och se om han lyckats somna. Han har ju lärt sig klättra ur spjälsängen nu så imorse blev jag väckt av en liten fis som smög sig in. Och nu sen vi kom hem från stan har jag försökt lägga han ett X antal gånger men han har bara kommit upp igen :) Får se om vi orkar ta oss till IKEA imorn och köpa en sån där bräda man kan ha på sidan så han inte ramlar ur sängen för då kan vi ta bort ena sidan på spjälsängen.

Nä ni får ha en underbar helg och sköt om er

Kram Sabina

vattenkoppor eller??

Hej!

Förlåt för bloggfrånvaro har inte haft tid helt enkelt att skriva något, har haft fullt upp med jobb lek och MYS.
Idag ringde dom från dagis när jag var på jobbet och sa att Kevin fått vattenkoppor så  jag fick sluta tidigare och hämta hem min lille fis som inte är så prickig får se om det är vattenkoppor eller om det bara är några utslag, som tur är så är det ju inget allvarligt i alla fall och efter några dagar så går det ju över får bara hoppas att det inte blir för bedrövligt om han nu får det.

Annars är allt bara bra jobbar på som bara den på ett företag som det just nu är kaos på vilket inte är så skoj jag gillar att ha saker planerade och veta vad jag ska göra men som det är nu så kan man få ett schema och så när man kommer en dag och tror att det ska bli en lugn kort dag så blir det en stressig lång dag hoppas dom kan få in lite mer folk snart så det går tillbaka till det vanliga istället.

Nä nu ska jag ta och se på tv:n lite innan jag kryper in i Jimmys famn för natten

Sköt om er i kylan

Kram Sabina

RSS 2.0