Lördag

Hej!

Ännu en grådaskig dag här i Göteborg eller en helt vanlig höst/vinter dag om man så vill. Men man får vara glad ändå och göra det bästa av situationen.

Idag har vi varit ut till Bäckebol Jimmy var in en sväng på media markt som öppnade i veckan och kollade lite medans Kevin och jag väntade i bilen komemr dröja länge nu innan jag vågar ta med han in någonstanns. Sen fick jag fixat veckans handling av mat. På vägen hem svängde vi in på Ö&B där jag passade på att köpa lite födelsedagspresenter och julklappar till Kevin, dom hade fått in otroligt mycket brio leksaker nu till jätte bra priser värt en koll. Köpte bland annat en brio järnväg för dom små barnen visst det var den med hästar men vaddå tror inte Kevin bryr sig ett dugg.


Darling heter den och på Ö&B kostade den 119kr (499kr står det på brios hemsida att den kostar)
http://www.brio.net/BRIO_NET/Sverige/?url=http:%2f%2fwww.brio.net%2fBRIO_NET%2fSverige%2fToys%2fTODDLER%2fMy%20First%20Sets%2f?b=2

Nu är Jimmy nere och lyfter lite skrot igen, när han kommer tillbaka ska jag bege mig ner i källaren och rota fram lite adventsstakar och småpynt :) och fixa lite mysigt här hemma eller mysigare kanske man ska säga ;) Älskar verkligen våran lägenhet trivs så himla bra här synd bara att det är en tvåa.

Nä nu ska jag surfa runt lite. Ni får ha en kanon bra lördag.

Kram Sabina


 

Faddergalan

den 13 december med start 20:00 på tv4 är det årets faddergala och i år kommer Sabina att sitta bänkad vid tv:n det är ett som är säkert för en av artisterna som ska medverka är Josh Groban :)



Både ögon och örongodis


Fredag

Hej!

Ännu en vecka gjord den här veckan har jag bara varit utanför dörren en gång, när vi for till östra med Kevin. Tycker att han har blivit mycket bättre nu, vågar ge han mer och mer mat då han klarar av att behålla det, men man ska inte ropa hej än då kommer det säkert ett bakslag.

Idag har jag grejat lite här hemma har ju blivit så fruktansvärt mycket tvätt nu så jag har kört två maskiner men tvättkorgen är fortfarande full :( får tvätta hela helgen för att komma ikapp. Kevin han är så jätte mammig nu när han varit dålig han vägrar somna själv ska alltid vara nära mig och klänga lite jobbigt men det värmer ju i ens mamma hjärta ändå. Men man får vara lite hård och inte ge med sig så lätt så rätt vad det är så är det helt lugnt och han sover så sött, gullungen min.

I helgen ska jag ner i källaren och rota fram lite adventspynt ja eller lite julpynt som jag når först och så adventsstakarna, jag är en sån person som ÄLSKAR att julpynta och som inte bryr sig om jultomtarna kommer upp redan 1a advent. Jimmy däremot han hade helst sett att det bara blev adventsstakarna som kom fram medans jag kör hela kittet med gardiner, dukar, tomtar och sånt.

 

Nä nu ska jag kika runt lite på nätet har inte hunnit med det i veckan.

Ni får ha en underbar fredags kväll.

Kram Sabina


Torsdag

Hej!

Äntligen börjar det väl bli bättre efter magsjukan (peppar peppar ta i trä) allt som krävdes var nästan en vecka en halvt uttorkad unge ett sjukhusbesök och ett halvt kilo en dålig mamma.
Har kämpat som en galning dom senaste dagarna för att få i Kevin sockersaltvatten, men i tisdags så ville han inte ha utan han ville bara sova så vi åkte in med han där fick vi först träffa en sjuksköterska som undersökte honom och som sen gav oss ett eget rum och en mugg med sockesaltvatten med saft i och då tyckte kevin helt plötsligt att det gick bra att dricka igen och efter att vi väntat på läkaren i 2 1/2 timme samtidigt som vi gett vattnet så började han piggna till och vi fick åka hem efter att läkaren undersökt han.

Igår och idag har han fått vatten och så ökar jag på med maten för varje dag och nu kan man verkligen se att han börjar piggna till. Det här har varit en hemsk period för både mig och Jimmy att se den lille lille älsklingen som man älskar SÅ fruktansvärt mycket vara så dålig är nog bland det värsta man kan vara med om. Och stackars Kevin farmor och farfar dom har oxå varit oroliga dom har ringt varje dag och hört hur det går dom är så underbara.

Vi tror att Kevin blev smittad på öppna förskolan när vi var där förra torsdagen och fotograferade. Tänk på det om ni har barn som precis varit magsjuka var hemma i några dygn extra så att ni inte smittar ner någon mer, för det kan orsaka ett onödigt lidande.

Nä nu ska jag ta och greja lite

sköt om er

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Slänger in en snabb uppdatering. Har haft fullt upp med magsjuka både Kevin och jag har åkt på den Kevin är inte riktigt bra än, men vi får hoppas att det snart blir bra är SÅ hemskt att se honom dålig.

Nu ska jag väcka han så han får i sig lite mer vätska.

Skriver mer när allt lugnat ner sig.

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Det blev inet kalas idag hos svärföräldrarna. Allt började igår kväll när Jimmy och jag låg och pratade då hostade Kevin (inget konstigt med det) sen börjad ehan gråta och var jätte ledsen så jag gick upp och då hade han spytt så det var bara att ordna med det men efter 10 min spydde han igen, jag satte mig i fåtöljen med Kevin handdukar, hink och papper och så var 10-20min så vaknade han till och spydde igen till klockan 2 på natten då somnade han så gott intill mig nu på soffan. Jimmy fick ringa till sjukvårdsrådgivningen och höra vad man skulle göra då han vägrade dricka något, så vi fick ett recept på socker,salt vatten som jag försökte ge han lite av. som tur är mår han mycket bättre idag men är såklart jätte törstig men man får ju inte ge han så mycket vatten på en gång.

Nu ska jag ta och passa på att gå ner till affären en sväng medans Kevin sover

Hoppas ni har en bra dag

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag är Jimmy ledig så vi har passat på att få lite saker gjorda. Vi började med en skön promenad i solen och så passade vi på att gå förbi Lindex och köpa strumpbyxor till Kevin som han kan ha under sina byxor nu när det är kallare så han inte fryser lille bubben, hittade ett par med bilar på säga vad man vill men jag gillar att klä min son i killiga kläder vill andra har rosa tröjor på sina får dom gärna ha det men det vill inte jag, lite gammaldax där men det struntar jag i.

Sen har vi varit bort till backaplan och letat efter en present till Jimmys pappa från Kevin men det fick bli en noblessask och så örngottet jag köpte igår. Hittade dock ett par mockasiner på NidsforKids till Kevin med tiger på SÅ söta, hittade en så fräck t-shirt med till barn men köpte den inte stod "jag älskar mamma och pappa men jag tycker bäst om farmor och farfar" (mormor och morfar). 

Sen var jag och Kevin och handlade veckans mat medans Jimmy tvättade av bilen. Nu försöker jag få Kevin att sova sin eftermiddagslur, det är inte det lättaste jämt fast han är trött, lika envis som son mor ;) Jimmy han är nere på gymmet nu och lyfter skrot lite avundsjuk faktiskt men jag tänkte ge mig ut sen med stavarna och gå/springa, brukar springa lite med men när ingen ser för man ser väl för jäkla löjlig ut när man kommer springandes med ett par stavar under armarna :)

Imorn ska vi iväg på kalas hos Jimmys pappa som fyller 65år berättar mer om det på söndag.

Nä nu ska jag kika runt lite på andras bloggar och sen fixa lite här hemma innan JImmy kommer tillbaka.

Sköt om er och ha en bra helg

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Idag har vi varit iväg till öppna förskolan på fotografering, Kevin han satt där barfota och bara log trodde nog han skulle vara lite mer skepptisk. Hans blåmärke syns knappt nu vilken tur då han skulle fotas är ju inget man direkt vill föreviga :)
Korten skulle komma om ca tre veckor är ju alldeles utmärk är dom fina så blir det ju en bra julklapp.

Innan vi var på fotograferingen var jag in på lindex och hemtex hittade ett örngott som Kevins farfar ska få nu när han fyller år (ska dit i helgen på kalas) står världens bästa farfar på det.



Blev så sugen på advent och jul när jag gick där inne bland alla juldukar och annat juligt, ska bli så roligt att få pynta ordentligt i år orkade ju inte det förra året då man var höggravid.



Idag var jag supertrött när jag vaknade men nu efter att ha gåt fram och tillbaka till öppna förskolan i solsken känns det bättre, kan ju såklart oxå vara att man fått i sig lite koffein. Känner mig i vilket fall som helst på ett jätte bra humör solen skiner, Jimmy är ledig imorn och Kevin har varit rätt så snäll idag, han hade en sån riktigt grindag igår då ingenting passade han skulle bara gå hela tiden, tur dom inte komemr så ofta dom där dagarna och ska sanningen fram så har man ju sånna själv med ibland :)

Nu ska jag ta och greja lite här hemma

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Dagen började med att jag vaknade vid 6 och la tillrätta kevin sen vaknade jag till igen vid 7 och då fick jag hämt ahan och ge han lite mat sen somnade vi så gott igen till 8.30, är ju så mysigt att han han snusandes bredvid sig.

Idag hade jag tänkt att vi skulle ta en långpromenad får hoppas det inte börjar regna bara.

Imorgon ska vi till fotografen hoppas att Kevin vill sitta still bara när jag har försökt ta lite finare kort på han så har han lessnat och gått därifrån, men nu är ju dom här fotograferna proffs så det ska nog gå bra. Vi har tagit kort en gång innan på baby barnmässan men då var han ju inte ens 4 månader men då låg han så snällt där och tyckte det var skoj.

Nu ska jag passa på att fixa ordning mig medans prinsen sover lite

Sköt om er

Kram Sabina

SOL

Hej!

Åååh nu skiner solen här ska passa på att gå ut en sväng sen när mitt lilla monster har vaknat. Han sussar så sött nu efter att vi lekt i badet, ätit och lekt ännu mera, sen slog han sig med här förut (som vanligt med barn) han satt på knä på golvet vid bordet och så skulle han krypa iväg men då var det dumma bordet ivägen och han slog i ena sidan av ansiktet lille bubben han blev så ledsen och nu har han fått ett blåmärke där och han som ska fotograferas på tors jaja.



Nu ska jag ta och väcka lillbubben

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag är det nästan storm ute så idag blir det en innedag med lek och mys, vi kanske vågar oss ut om det skulle bli bättre väder senare men nu skulle vi nog blåsa bort.

Idag är Kevin 11månader lillgubben snart är han ju inte min bebis längre :(  Grattis gubben mamma älskar dig mest♥
Vi vill även passa på att säga grattis till Ellen som blev 11 månader igår, grattis lillgumman kram från oss.


Tänkte bara tillägga en sak ifrån gårdagens inlägg om mina föräldrar, jag tvekar inte en sekund på att dom älskar mig och Kevin. Och jag uppskattar verkligen att mamma och Egon ställer upp och passar Kevin ibland. Nog om detta tråkiga.

Håller på att kollar runt lite på goda kakor med lite jultema som jag tänkte ha på Kevins 1års kalas den 13 december.

Nä nu får jag ta Kevin han har vaknat och står och hoppar i sin säng nu och ropar på mig :)

Sköt om er

kram Sabina

Måndag

Hej!


Idag är det ett fantastiskt väder ute, Kevin och jag har varit på en långpromenad och så en sväng förbi affären. Han sov inte på hela tiden han som alltid brukar sova två gånger per dag, det var väl för intressant med allt man kan se på kanske. Men nu sover han i alla fall.


Helgen har varit bra även om mina älskade grabbar har varit dåliga och vi vet ju hur dåliga killar blir när dom är förkylda ;o)


Har funderat på två saker i helgen ja mest på en sak faktiskt mina föräldrar. Tycker bara att det är så konstigt att dom nästan aldrig ringer till mig, hade inte jag ringt så hade jag väl hört av dom en gång var tredje månad kanske. Känns som om dom inte bryr sig, trodde väl att dom skulle höra av sig oftare nu när dom fått sitt första barnbarn men det är klart det är ju inte favorit barnet, min brors barn och då är det väl inte lika intressant. Nu ska jag väl inte klaga alltför mycket har ju Jimmys föräldrar (världens bästa svärföräldrar) dom bryr sig i alla fall om oss, när jag skulle till Tunisien förra året (gravid) med jobbet så ringde Jimmys pappa någon dag innan och han hade då kommit på det där med försäkringar han ville bara se så att jag hade en bra försäkring, medans mina föräldrar knappt kom ihåg att jag skulle iväg. Ska inte gnälla på mina föräldrar men det är bara det att det gör en faktiskt ledsen när det verkar som om dom inte bryr sig. Måste ju passa på att säga TACK till Jimmy som alltid finns där och lyssnar på mig när jag blir ledsen över detta, Älskar dig av hela mitt hjärta och mycket där till♥
img_45daca12147ee.gifKram till dig hjärtat


Det andra jag funderat på är något roligare nämligen jultidningar, är det ingen som säljer det längre? Kom ihåg när man själv som liten pjuklarv gick omkring och sålde det och hur glad man var när man fick sin premie sen, nu var väl inte jag den mest effektiva försäljaren kanske men ändå. Nu som vuxen hade jag gärna sett att någon kom hit så man kunde få köpa någon julig tidning som man kunde krypa upp i soffan och läsa med en lussebulle och lite glögg i skenet av alla juleljus.
 


Nä nu ska jag inte tråka ut er mer. Ni får ha en fin dag. Och kom ihåg att ringa någon ni inte pratat med på länge den personen kommer garanterat uppskatta det.


Sköt om er


Kram Sabina


Söndag

Hej!

Söndag vilodagen på veckan ja det hade ju varit skönt men med ett litet yrväder så får man inte vila, men han är ju SÅ go så det gör inget.

Idag skiner solen här emellanåt men det blåser nåt hemskt, men det var ändå skönt att komma ut en sväng i friska luften. Annars har det varit rätt så lugnt här idag har haft en slö förmiddag men svensson svensson, plus och packat och klart, smart det där att man kan se på avsnitten på internet då dom ofta krockar med annat man vill se.

Resten av dagen blir lugn skönt när ingen av oss är jätte kry, tror dock att jag klarar mig från förkylningen känner mig rätt så bra idag.

Nu ska jag passa på att kolla runt lite på datorn sen ska jag gosa lite med Jimmy får passa på när Kevin sover.

Ha en bra dag

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Då var det helg igen då men här hemma blir det bara lugnt då vi är förkylda igen, ja Kevin har ju varit det ett tag och Jimmy känner sig riktig dålig idag själv har jag jätte ont i halsen får hoppas det går över utan att man blir sjuk.
Vi fick i alla fall ta oss iväg och handla och så hämtade vi ut julkorten dom blev jätte bra.

Resten av dagen ska vi bara slappa och mysa, ja så kommer ju Kevin såklart vilja leka :) Får se om vi hinner med att se någon film kanske ja hinner gör vi ju men man kan inte sätta sig och se på en film med kevin för han blir rastlös (Som alla ungar) efter ett tag.

Ni får ha en underbar lördag

Kram Sabina

Fredag eftermiddag

Hej igen!

Snart kommer ♥Jimmy♥ hem och humöret har vänt efter att jag provade mitt nya rengöringsmedlet i badrummet älskar verkligen att städa :) Tomteskur hette medlet (köpt i Ullared efter tips från arbetskamrat till Jimmy) kanon i ett badkar med oljekanter efter barnbad.

Och så en liten fredagsdikt.
Den här dikten tycker jag är SÅ himla fin första gången jag läste den var när jag letade runt efter låtar till kevins dop kan säga att när man sitter där med sin 2 månader gammla bebis i famnen och läser den här så börjar man storböla av lycka :)

DU ÄLSKADE BARN

Så kom du då till oss du älskade barn

Och grep våra hjärtan med kraft

Med ens fick allting mera mening

Långt mer än det någonsin haft

Du ler så du strålar, din själ lyser klar

Du fångar all ömhet omkring

Små fötter och fingrar, din hud och din doft

Så underbart skapat allting

Ditt liv ska vi följa och finnas för dig 

Och dela din glädje och sorg

När skuggorna hotar ditt solsken

är vi din tryggade borg

Idag vill vi visa för vänner och släkt

den gåva vi fått att bevara

Ett barn att få älska och skydda mot ont

En lycka för stor att förklara

( Av Jessica Marie Nilsson)




Ha en underbar fredagskväll

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag är det ett riktigt busväder ute regnar och blåser som bara den, en sån där dag då man helst bara bäddar ner sig igen och  myser men jag hade en tid för återbesök hos läkaren för att diskutera födelsemärket jag tog bort, det skickades ju på analys och där såg dom att det var ett väldigt sällsynt födelsemärke som växer men det är inte farligt, så det dom ville göra nu var att ta bort 2-3mm till runt om märket. Väl där (jätte nervös) fick ajg klart för mig att det inte var någon fara och att man kunde vänta med att ta bort det om jag så önskade, kanske aldrig behöver göra något puh.

Sen försökte jag få hjälp angående min problemhy (finnar) men dom säger bara att man inte ska bry sig så mycket om det, blir så jäkla arg när dom inte tar en på allvar förstår dom inte att det är ett STORT problem för mig, tillslut fick jag i alla fall en remiss till en hudläkare i Backa och rekomendationen att tvätta ansiktet två gånger per dag hallå det gör jag ju.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på är så jäkla trött var upp till kevin vid kvar ti två inatt och sen kunde jag inte somna om föräns vid tre halv fyra och så upp vid halv sju, nä ska inte trötta ut er med mina bekymmer.

Nu ska jag nog passa på att sova en stund om det går

Hoppas ni får en bra dag i alla fall

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Idag har solen vågat sig fram ska bli så skönt att få gå ut och njuta av den sen. Kevin gubben har blivit förkyld men han är pigg och glad för det ungar måste verligen klara av förkylningar bättre än vuxna dom är så glada och pigga en annan brukar ju känna sig överkörd av en lastbil. Inatt fick jag upp några gånger och då snörvlade han så där -mamma tyck synd om mig, gav han nässpray är det enda som går att ge han näsdroppar blir han helt galen och skriker som om man håller på ta dö på han.

Just nu sover han efter att vi lekt lite. Tvättmaskinen går kan inte fatta att det kan bli så mycket tvätt vi kör säkert 2-4maskiner i veckan och det är ju inte det att kevins kläder tar speciellt stor plats.

   Min lille gnagare, han biter på allt speciellt trä han var nog bäver i ett tidigare liv ;)

surfade runt lite på aftonbladets sida idag och kom in på en killes blogg korvasbloggen (finns i spalten här bredvid) han skriver om sitt liv som pappaledig med sin dotter är verkligen värd att läsa.

Nu ska jag ta och byta om från myskläderna.

Sköt om er och hoppas solen oxå skiner hos er

Kram Sabina

fixat lite med bilder

Har suttit och lekt lite med vårat bildprogram och efter ett bra tag lyckades jag hitta funktionen jag ville ha, är perfekt att piffa till korten så här om man ska ge bort dom, funktionen hette suddig kant vet inte om det är lika i alla program.

 
                 ♥Mina älsklingar♥

Onsdag

Hej!

Halvtid på veckan redan känns som om jag inte har gjort något vettigt alls hittills får, man kan lätt bli lite slapp när man inte har något speciellt att göra på dagarna.

Idag är jag trött Kevin vaknade till när han sovit lite mer än en timme igår och fick för sig att han INTE skulle somna om så det var bara att vara uppe med han, sen kunde jag inte somna på ett tag heller var så varmt och kallt om vart annat. Fattar inte varför jag helt plötsligt har börjat få svårt att somna jag som aldrig har haft några som helst problem med det, får hoppas det går över snart hatar att känna mig trött på dan. Man kanske skulle testa att ta en motionsrunda på em någon gång i veckan kanske hade hjälpt eller inte går ju mycket annars med jaja ska inte tråka er mer med det.

Fick sån konstig reklam idag men fräck från min mobiloperatör var en telefonlur i en plastpåse


Nu tänkte jag passa på att ta och gå ut en sväng måste förbi affären och så ska jag försöka komma ihåg att ta med mig återvinningen börjar bli lite väl fullt nu rammlar ur kartonger ur skåpet när man öppnar :)

Sköt om er

Kram Sabina


Kevin på språng

Vill ha

Alla som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR Josh Groban och nu den 12 november så kommer han med ett samlingsalbum detta måste jag ju bara ha, även om Jimmy kommer säga att jag redan har alla låtar så är det ett måste :)


Han ser ju inte helt fel ut heller ;)

För er som inte vet vem han är eller som vill provlyssna på han gå in på hans hemsida www.joshgroban.com

Kram Sabina

 Från Annexet maj -07 satt på andra raden och var i sjunde himlen

Tisdag

Hej!

Trött idag med fattar inte varför man ska drömma så himla mycket nu, gör ju bara att man sover sämre, hade ju gått om det bara varit vettiga drömmar men dom är jätte konstiga jaja går väl snart över och man får sova bättre.

Idag ska vi mest ta det lugnt, är dåligt väder men vi får ju ut en sväng ändå.

Nu går Kevin riktigt bra själv men han vill att man går med annars början han gnälla och sen vill man ju inte att han ramlar och slår sig heller är ju inte jätte bra med plats här inne så han kan ju slå sig rejält om man inte är med, men han är så duktig så lilla hjärtat stapplar på i en väldig fart, dom ser ju så roliga ut dom små när dom går som om en annan druckit för mycket ;)

Nä nu ska ajg gå och göra mig iordning medans Kevin sover så man får vara ifred

Sköt om er

Kram Sabina


 
          världens sötaste charmtroll              

Måndag

Hej!


Ny vecka igen, helgen har gått så fort men den har varit rolig. Idag har vi varit iväg på rytmik gcik bra trots att Kevin var jätte trött, efter det var vi en sväng till affären och sen kämpade vi oss hem i blåsten är jätte blåsigt här idag nästan så jag funderade på att skita i rytmiken när jag såg hur vädret var imorse regnade och stormade men så lugnade det ner sig som tur var.

Nu ska vi inte göra så mycket mera idag ska bara leka och gosa och såklart gå och gå och gå är ju det Kevin verkligen gillar och så datorn då den smiter han till så fort han får chansen:)

Sköt om er och håll i hatten

Kram Sabina


Söndag

Hej!

Igår kom mamma och Egon hit vid halv åtta, strax efter åtta for mamma och jag ner till Ullared väl framme började hamnade vi i den längsta kö jag någosin sett, men efter 1 timme 45minuter en varmkorv och en kaffe så kom vi äntligen in i varuhuset, där fick vi armbåga, knö och svära oss fram när vi trötta gick till kassorna efter 3 timmar hamnade vi bakom en kvinna som  varit inne sedan halv åtta klockan var nu ca 15, jag säger bara herregud hade aldrig orkat vara där inne så länge. Jag fick i alla fall tag på lite kläder till mig och Kevin och lite leksaker till Kevin och lite andra småsaker.

   
En liten del utav kön                                                   jag och min underbara mamma

På kvällen var mamma och Egon barvakt så att jag och Jimmy kunde gå ut och äta och se på film. Vi hamnade tillslut på en kina restaurang där vi ät friterade räkor och friterad banan ( ingen hälsomat direkt) efter det var vi mätta och trötta men filmen var ju bokad så vi traskade dit. Vi såg på Burn after reading en film av bröderna Coen, riktigt bra tyckte jag oväntad men bra och rolig. Brad pitt spelar en jätte rolig kille, lite nördig har aldrig sett han i en sån roll, skrattade så himla mycket åt han.

http://www.burnafterreading.com--live.com/#/home

SF Bio: Burn After Reading - Vinn biljetter till premiärkvällen!

Idag händer det inte så mycket är trötta så vi tar det lugnt alla utom Kevin då :)

Nä nu får jag gå och leka lite med han innan Jimmy svimmar.

Sköt om er

Kram Sabina



 


Fredag

Godmorgon!

dagen har börjat lugnt fick ligga och dra mig till 8 idag sen blev jag rastlös och fick gå upp fick äta frukost i lugn och ro innan busungen vaknade vid tjugo i nio.

Idag blir det till att städa, stryka och såklart leka med Kevin oxå. Och imorn bär det av till Ullared kommer nog vara väldigt mycket folk nu så här nära jul men tur att man har vassa armbågar ;) har skrivit en lista med på lite grejer som jag ska leta efter blir nog lättar då, jag blir lätt virrig och så när det är så himla mycket folk.

Nä nu ska jag ta och sätta igång här kanske skriver mer sen

Annars får ni ha en bra helg

Kram Sabina


 Kevin på upptäcktsfärd

En liten tack bukett

Tack underbara Karin för att du passade Kevin idag, hoppas att han inte var för besvärlig med er och att ni inte är helt slut nu.
 
                                            


Torsdag

Hej!

Idag var vi uppe tidigt lämnade Kevin hos Karin och Ellen vid kvart över åtta sen bar det av till frisören har klippt mig och slingat håret är jätte nöjd, är SÅ skönt att bli av med den tråkiga färgen och dom slitna topparna. KLippte mig på frisörskolan, fick en jätte duktig kille och prisvärt kostade bara 490kr för klipp och folieslingor kommer definitivt gå tillbaka dit igen. 

  
   Före                                   Efter                    Kevin och Ellen i sommras

Nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen är lite trött och har huvudvärk efter alla timmar hos frisören men det är det ju värt.

Ni får ha en bra dag

Kram Sabina

smått och gott

nu har vi varit ute en sväng i solen var fantastiskt gott även fast det inte är mer än några plusgrader men helre kallt och soligt än regn och varmare. Kevin tyckte det var riktigt roligt att komma ut han var så go och glad hela vägen tittade jag bort för länge ropade han mamma och så log han så där hjärtatsmältersött. Älskar dig mitt lilla hjärta ♥
    
   räcker ut tungan                  goaste ungen som finns


Fick ett mail från Jimmy han brukar få så mycket skoj, tänkte dela med mig av det. Bör väl säga att känsliga läsare varnas :)

Brunett?

En ung brunett kommer till doktorn och säger att hennes kropp gör
vansinnigt ont var hon än rör vid den. 'Omöjligt', säger doktorn. 'Visa
mig' Med sitt finger petar hon sig själv på armbågen och skriker av smärta.
Hon trycker på sitt knä och skriker, och på sin fot och skriker.

Doktorn - 'Ni är inte brunett, eller hur?
Kvinnan - 'Nej, jag är egentligen en blondin.
Doktorn - 'Trodde väl det, ni har ett brutet finger. 
  

Anden som hörde dåligt

En sjöman kom in på en bar och beställde en whisky. Efter en stund kom
en man in med en märklig låda under armen.
- Vad har du i lådan, undrade sjömannen efter en stund.
- Vänta får du se, sa mannen och öppnade lådan. Ut hoppade en 30 cm lång
pianist och började spela på ett piano.
- Vad häftigt, sa sjömannen. Men hur har du fått tag i honom?
- Jag träffade en ande och fick tre önskningar. Jag har två önskningar
kvar, sa mannen. Du kan få en, men du måste prata tydligt för anden hör
dåligt.
- Schyst, tyckte sjömannen och önskade sig hundra miljoner kronor. Strax
hoppade hundra miljoner grodor omkring på baren.
- Vad är det här?! sa sjömannen. Jag önskade mig ju hundra miljoner
KRONOR!
- Jag sa ju att han hörde dåligt, sa mannen. Tror du jag önskade mig en
30 cm lång pianist???
 

Halmstrået


Frun ligger på alla fyra i rabatten när maken utbrister:
- Men herre jösses, nu får du väl börja motionera, din bakdel ser ju ut
som en hel skördetröska!
Senare på kvällen när maken och frun ska krypa till sängs och mannen är
lite kelsugen, så märker han att frugan är lite sur, så han säger:
- Men va' är det med dig?
- Du tror väl inte jag tänker starta hela maskineriet för bara ett
halmstrå!

Sextrakasserier

Sekreteraren rusar in till sin chef och ylar:
- Jag har blivit sexuellt trakasserad av Arne!
- Jaså! Hur?
- Han kom fram till mig och sa att mitt hår doftar fantastiskt, som
nytvättat.
- Jaha, men vad är det för trakasserier med det då?
- För guds skull, Arne är ju en dvärg!


Onsdag

Hej!

Halvtid på veckan och solen har åter hittat till Göteborg SÅ härligt. Känner mig lite trött idag, kunde inte somna igår kväll av någon konstig anledning, men jag är på bra humör för det. Som småbarnsförälder är man är ju van att vara trött lite då och då och att sovmorgon är när man får sova till halv åtta ;) men det är värt det. Är man trött en dag och allt känns trist och man får en kram och ett leende av Kevin så är humöret på topp igen.

Idag har jag kört ett träningspass här hemma och slängt in en maskin med tvätt senare idag blir det en lång promenad i solen och så får vi gå förbi affären på vägen hem och handla lite. Annars ska vi göra det vi brukar göra leka, busa, sjunga och gå omkring (vilket Kevin älskar).

Har äntligen fått tummen ur och köpt tabletter mot PMS, femicur heter dom vet inte om dom funkar, innan jag blev gravid åt jag ziara (femicur har ersatt dom) och dom funkade, återkommer vid nästa PMS gång och berättar hur det funkar.
finns på apoteket, kommer inte ihåg priset men var inte så dyr.

Imorn ska jag förhoppningsvis få klippa och slinga håret (blev ju inställt förra gången) har verkligen längtat efter det här, hoppas bara att ingen blir dålig nu. Medans jag klipper mig ska Kevin vara hos Karin och Ellen tycker han nog kommer bli skoj att få någon att leka med.

Hoppas solen skiner på er alla med, ha en bra dag och sköt om er.

Kram Sabina

Tisdag- uppdatering

Hej igen!

Dimman lättar inte och det blir ingen utgång för oss idag, vågar inte ta ut Kevin han är så trött idag och lite små snorig får vara inne och leka och hoppas att det går över. Men det gör inget att vi inte kommer ut är mysigt med en dag då man bara är inne och myser med.

Kevin han vill bara gå och gå hela tiden vi övar på att gå själv och det går riktigt bra men han gillar bäst när man håller honom i vänster hand, känns väl tryggare så. Har lyckats filma när han går själv och lägger in en länk på det. Han är så duktig min lille älskling♥ han är ju bara 10 1/2 månad, väntar tillökning säger folk när man säger hur duktig han är ( så är det definitivt inte). Finns så mycket uttryck.

http://sv.netlog.com/go/explore/videos/videoid=428399

Sköt om er

Kram Sabina

Tisdag

Hej eller godmorgon passar väl bättre

Just nu sover Kevin sin förmiddagslur (efter den sedvanliga upp och ner hit och dit rundan i sängen) Så jag passar på att kolla runt lite på internet. Synd bara att varje dag man ska in på sin hotmail (nya versionen) så hänger det sig och jag får starta om men, men bara att le åt det hela.

Idag ligger dimman över Göteborg men jag tror det håller på att lätta upp nu hoppas solen tittar fram sen. Idag ska vi mest ta det lugnt vill inte ut bland för mycket folk nu så vi blir dåliga för då kan jag inte klippa mig på torsdag och det blir jätte tråkigt i helgen när jag och mamma ska till ullared och sen ska ju Jimmy♥ och jag ut på kvällen och då vill man ju inte vara dålig. Måste hitta en bra restaurang oxå och komma på något vi ska göra kanske blir bio om det är någon bra film som går eller så bowling kanske är ju skoj ,även om vi alltid små skäller på varandra när vi spelar något men man får bjuda lite på sig själv.

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning, ha en bra dag

Kram Sabina

             
Mina fina killar i går kväll         Buskevin i morse

Ansiktspeeling- från skafferiet

Hej!

Har tänkt tipsa om en alldeles underbar mjukgörande peeling ett tag nu. Jag använder den här varje gång jag duschar och vid behov den krubbar bort all dödhud och gör huden jätte go och mjuk och det bästa är att man kan göra den själv jätte lätt.
 Man blandar lika delar brun farin strö (socker) och sesamolja jag brukar ta 2 matskedar av varje ioch blanda ihop det i en liten plastbunke med lock, det som blir kvar kan man spara i kylskåpet och använda fler gånger.
Suverän nu när det är kallt och huden gärna blir torr.

Lycka till♥

                                          

Måndag

Hej!

Så var helgen över och det var måndag igen, idag har vi inte gjort så mycket än har lekt och övat på att gå lite och så har jag beställt julkort från elgiganten nu, hoppas dom blir lika fina som dom var där.

Kevin har försökt äta själv igen men tyckte mest att tallriken var intressant men det kommer nog bara han får testat fler gånger. han klarar i alla fall av att dricka rätt så bra själv nu, även om muggen är roligare som leksak :)
 

Nu ska vi ta och gå ut en sväng i friska luften.

Ha en bra dag

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Återigen skiner solen här i Göteborg :) såååå underbart. Idag har varit en riktigt lugn dag är trötta både Jimmy och jag fast kevin sovit hela natten hänger väl kvar, jag har drömt jätte mycket konstigt hela veckan och då brukar jag sova sämre vilket gör att man blir tröttare, men all trötthet försvinner när man får en kram av min lilla solstråle Kevin, det är klart även en kram från min stora solstråle piggar alltid upp :) Älskar mina grabbar SÅ mycket.

Vi fick dock ta och ge oss ut och njuta i solen och när vi satt nere vid vattnet och lapade sol så kom Karin och Ellen förbi, ellen hade fått ny overall och var som vanligt enormt söt.

Nu ska vi ta och äta och se på repsien av desperate housewives

Hoppas ni alla får en underbar söndagskväll

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Idag skiner solen och humöret är på topp trots att Kevin väckte oss strax efter 6. Idag har vi varit till backaplan och tittat på lite nya kläder till jimmy fick tag i två tröjor. Sötare blir ännu sötare nu;)
      
  den här grå från HM  och den här från cubus

Själv köpte jag hårband och några hårklämmor och ett par spindelörhängen till mamma i julklapp (hon älskar spindlar), köpte inga kläder ska ju till Ullared nästa helg och hoppas få fynda där.

På eftermiddagen kom Jimmys bror och hans dotter hit och hälsade på hon är så söt lilla Julia (ca20mån)
kusinerna i somras.

Nu ska jag bara slappa sen ska jag fixa mat idag blir det hemmagjord pizza mums.

Ha en trevlig lördag kväll och kom ihåg gör som hon jag jobbad eåt förut om det kommer ungar och frågar bus eller godis? räck fram handen och säg godis haha:)

Kram Sabina


RSS 2.0