Fredag

Hej!

Jobb igår och imorn åker vi iväg till svärföräldrarna och kommer hem först på tisdag kväll.

Idag har vi cyklat en sväng bort till brunnsbo tänkte kolla lite på röda korset där men det var inte öppet på fredagar så jag får kika in där någon annan dag, men jag gick på kyrkans loppis istället och fyndade nya gardiner till köket nästan precis sånna som jag tänkt köpa fast nu för 30kr tjänade jag 100kr bra och sen fyndade jag en hel hög med böcker till Kevin var lilla Anna och långa farbrorn, dom där trollen som jag glömt bort vad dom heter nu, plupp och några andra böcker som verkade roliga fick 6-7 böcker för en 20:a rena fyndet.

 
Nya gardinerna syns lite dåligt men dom är grå, vita och svarta passar bra till den grå fondväggen i köket.

Efter Kevins vila var vi iväg en sväng med bilen och fick köpt en resesäng begagnat så nu har Kevin något eget att ligga i när vi åker upp till östersund, för man kan inte sova bredvid ungen längre han är som en propeller i sängen och man får knappt sova något själv.

Måste tipsa om en smart sak som jag läste om i nya numret av mama, att man kan använda barnpuder till att "rengöra" håret med, jo det är sant jag provade imorse då luggen och håret vid öronen kändes lite fett så jag ställde mig över badkaret och pudrade på och så masserade jag in och sen kammade jag bort det och vips så var det fint igen smidigt och så slipper man slita på håret så mycket. Nackdelen var att det blev lite elektriskt men det fixar man ju.

 
Så här såg jag ut idag med babypuder håret och klänning från lindex och såklart tar du kort på mig flinet att man aldrig kan bli bra på kort måste ju  vara något medfött fel där :) Men jag fick ju försöka pifa till mig lite då vi firade mors dag lite i förväg för mig idag fick en fin tecknin och två STORA chokladkakor underbart :)
 
Finaste teckningen jag fått och kevin såg så glad ut med teckningen i ena handen och chokladen i den andra gullungen.

Nä nu ska jag gå och packa lite men ni får ha en underbar pingst och glöm nu inte bort mor på söndag.

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag kom lönen SÅ skönt med lite mer pengar för en gångs skull, är ju inte så fett att vara mammaledig men det är det ju värt ändå. Idag ahr jag suttit i 3 1/2 timme på en frisörsalong för att klippa mig oj vilken tid det tog men så var jag ju på frisöskolan med och det blev ju bra och så kostar det ju bara 80kr med men snacka om att det kröp i kroppen sista timmen trodde aldrig jag skulle komma därifrån, nästa gång jag ska dit ska jag be att få någon som gått där lite längre så det inte tar lika lång tid igen. Men något roligt var när jag satt och bläddrade i en solotidning från februari så helt plötsligt dök det upp en stor bild på Josh Groban och en intervju till det som jag helt hade missat.

 
min nya frisyr lite kortare än jag tänkt mig men jag blev ändå nöjd, kul med något nytt. Måste tipsa om en produkt till håret som är kanon om man som mig inte ids lägga ner någon tid på att fixa håret men ändå vill ha det snyggt.

bild: prisjakt.nu

Osis dust it från schwarzkopf är som barnpuder som man har på under håret och masserar upp volym gång på gång plus att håret inte blir lika fett så fort heller.

Nä nu ska jag gå och fixa middagen här bli pannbiff idag.

Sköt om er

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Idag har jag jobbat dag oj vad trött jag var när klockan ringde vid 5:40 imorse men å andra sidan så slutar man ju vid 14 då så man har ju mycket kvar av dagen. Jimmy och Kevin hämtade mig på jobbet idag surprise skönt att få komma hem lite snabbare och lättare. Var in på vägen hem och handlade lite mat och tidningen mama undrar varför jag inte köpt den direkt förut är ju en jätte bra tidning får väl börja nu kanske.

 
middagsmaten här idag testade på något nytt,ugnsbakad potatis och fisk vänd i fil och sesamfrön och till det sallad och ångkokta morötter och spenat gott faktiskt och nyttigt.

Igår var vi en sväng till blomsterlandet och köpte ny blomma till köket så man kan se ut genom fönstret är ju bra :) Sen bakade jag lite äppelknytten jätte goda men jag tror nog det är lättare att göra kanelbullar men goda blev dom gott med lite syrliga äpplen med kanel, smör och socker mitt i mums.

 recept här.
 
Nä nu ska jag gå och slappa lite framför tv:n. Ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina




Hushållsnära tjänster??



NÄÄÄ bara en otroligt underbar fästman som så snällt delar på strykningen.
Älskar dig mitt hjärtas solsken

Söndag

Hej!

Idag har vi varit iväg på en liten biltur på förmiddagen för att se hur högtalarna funkade i bilen (som jimmy fixade igår) blev väl ingen längre tur vi for bara till kungälv där vi tilslut lyckades hitta JET-tappen och bingo det var mer än en krona billigare bensin där så vi fick ju passa på att tanka. Annars har vi inte gjort så mycket idag, tog en promenad när Kevin vaknat och kollade läget i området som dom håller på bygger nu JÄTTE fint men oj vad dyrt. se några bilder här på området, är radhus uppe på en platå så man har en jätte fin utsikt över Göteborg, men vi kommer aldrig kunna köpa ett där för dom börjar ju på 4,3 miljoner helt sjukt.

Nu ska jag surfa runt lite till innan jag ska börja natta den lille

Ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Just nu sitter jag inne nästan själv, Jimmy är nere i garaget och fixar med nya högtalarna till bilen så Kevin och jag oxå kan höra musik i baksätet och Kevin min lille prins han sover så sött med sin nalle på armen. Vi har varit iväg till backaplan idag på förmiddagen så han är nog jätte trött nu. Jag köpte en plast båt till han och så en påse med lite plast djur i kossor och sånt som jag tänkte han skulle få i bilen när(om) vi åker upp i sommar så har han något att roa sig med ett tag i alla fall.

Igår var vi till högsbo till köpcentra 421 och jag fick köpa ett par shorts och en t-shirt till Kevin på H&M och så fick vi handlat lite mat till veckan men självklart glömde vi matlistan så vi får gå ner på affären idag med men men så är det ibland, det man inte har i huvudet får man ha i benen.

 t-shirt 79kr och jeans shorts 149kr från H&M

Kevin har blivit så duktig kille det senaste han lär sig saker så fort han och pratar mer och mer, även om det mesta är obegripligt ;) Det är SÅ roligt att se hur han lär sig och utvecklas. Han är för rolig min lille prins när vi går iväg ensamma utan Jimmy.
Kevin: pappa pappa pappa pappa pappaaaaa
Jag: men lilla hjärtat pappa är inte här
Kevin: Mammaaaaaaaa? (han säger det som en fråga)
Jag: ja vad är det hjärtat
Kevin: pappaaa?

Så pappig han har blivit den lille så roligt för Jimmy tycker jag.

 Våran duktiga lille prins en pussebit som vi inte visste fattades

Ni får ha en underbar dag och helg och hoppas solen skiner på er oxå.

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Solen skiner med jämna mellanrum här i Göteborg men här inne hos oss har jag ett konstant solsken från mina underbara pojkar. Idag ska jag iväg och jobba kväll jippi storhelgs OB tråkigt att vara ifrån mina pojkar men underbara pengar man tjänar en sån här dag. Idag har vi varit ner en sväng på affären och handlat lite och jag har laddat på mitt västtrafik kort så jag kan åka buss. På väg till affären träffade vi på Åsa och Elsa (från mammagrupen på bvc) har inte träffat dom sen innan jul så det var skoj, får se till att ordna en träff här med alla mammorna skulle vara så skoj att se hur det är med alla små guldklimpar nu.

Igår var jag iväg till MVC och tog cellprov det tar ni väl alla tjejer? Medans jag var där passade Jimmy på att träffa en gammal arbetskamrat och hans son på en lekplats så Kevin fick leka lite, vet inte om han lekte så mycket men ändå.

Nä nu måste jag kila ska fixa lite carne innan jag får bege mig, ni får ha en underbar dag.

Kram Sabina


Måndag

Hej!

ÅÅhh jag som trodde detta skulle bli en grå och trist dag inne men så helt plötsligt så skiner solen för full toch det är jätte härligt, vi ska snart bege oss ut en sväng får se om vi tar cykeln eller om vi går. På förmiddagen var vi iväg och handlade lite och var till banken en sväng. På willys var det en man som sa att han tyckte Kevin var så gullig man blir alltid lika stolt när någon säger något sådant och sträcker lite xtra på sig. Tänkt att jag och Jimmy har gjort en så underbar liten kille helt otroligt.

 
mamma och pappas lille hjärta och göteborgs framtida busschauför


Fick bild av Karin på gullungarna från deras playdate igår.

Nä nu ska jag lägga mig en stund och kika lite på insidan ögonlocken, ni får ha en underbar dag och passa på att njuta av solen nu.

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Tänkte blogga igårkväll efter att Kevin lagt sig men då funkade inte internet typiskt. Men nu kommer här ett inlägg i alla fall får hoppas att det inte lägger av nu bara.

Igår var vi och tittade lite på Göteborgsvarvet herregud dom där kenyanerna som är först vilket tempo jag lovar jag hade inte orkat cykla i deras tempo under hela loppet (2,1mil) på strax över 1 timme det är inte dåligt det och dom ser inte ens trötta ut som om dom bara joggat en liten bit, så vätränad skulle man vara. Men vi kunde inte stå där och titta så länge för Kevin blev less och blir han det så får man börja röra på sig annars blir det ett j-la liv. Han har fått ett sånt hemskt humör det senaste man kan inte göra någonting inte ta på han kläder inte byta blöja eller nått för då blir han helt vansinnig och skriker hysteriskt men som tur är så är det normalt i den här åldern att dom får utbrott, bara att bita ihop och hålla ut.

Idag blir det nog inte så mycket som händer känner mig lite sliten faktiskt har nog sovit lite kasst inatt för jag kan ju inte gärna ha bakrus efter ett glas vin :) Vi har dock varit ute på lekparken ett bra tag för Karin hennes syster och lilla Elllen var oxå där så då fick vi passa på när Kevin hade någon att leka med även om det inte blev så mycket lek.

Måste visa Kevins tuffa kläder han ser så rolig ut med sina stuprörsjeans och blöja på det.

 
stuprörsjeans randiga och tiger t-shirt från h&m nallen heter douglas, mammas lille bestämda älskling

Nä nu ska jag gå och äta lunch som Jimmy fixat idag kors i taket ;) minestronesoppa (pulver) men gott

Ni får ha en underbar dag och sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Äntligen är man ledig känns som om jag jobbat en evighet nu fast det inte är så mycket egentligen. Den här veckan har jag jobbat två pass i hemtjänsten och två som personlig assistent och nu ska jag vara ledig hela helgen och ev måndag om man inte blir inringd.

Idag har vi haft besök av Jimmys föräldrar och det tyckte Kevin var roligt med farmor som busar med en och köper godis åt en ;) han fick en påse med chokladknappar vad heter dom??? jaja men goda tyckte han att dom var i alla fall.

Vad ska ni hitta på ikväll då här blir det lugnt ska mysa och se på så ska det låta

Nä nu ska jag kila ska leka lite med min gullunge..

Ni får ha en underbar fredagskväll

Kram Sabina

Söndag

Hej!

JAAA äntligen är solen här igen dock blåser det lite kallt men ändå solen är tillbaka SÅ underbart. Idag har vi varit till lekparken och Kevin grejade lite med allt möjligt bland anant tyckte han att äta lite sand nog var en bra ide ;) Sen så klagar alltid Jimmy på att det är så svårt att komma på mat till Kevin så jag har gjort pizzabullar som dom båda kan äta bara att ta fram och tina super lätt och Kevin verkade tycka dom var goda.

 
Ser ut som vanliga kanelbullar men det är ketschup, bacon och ost på och så oregano ovanpå.

Igår var vi på IKEA med Jimmys bror och hans dotter Julia köpte lite mer förvaring till Kevin han har ju så mycket leksaker den ungen. Efter det var dom hem till oss och efter ett tag vågade sig Julia på att leka lite dock inte med Kevin utan med mig mest, hon tyckte nog att Kevin var lite farlig och att han var dum som skulle ta hennes grejer hela tiden :)


Julia och Kevin bygger lite med lego eller mega blocks

Nä nu ska jag gå och börja med maten blir köttfärspaj här idag gott.

Ni får ha en underbar söndag och sköt om er ska försöka komma mig för att blogga lite mer men är svårt att orka sätta sig framför datorn när man jobbat och är trött.

Kram Sabina

Kevin läser högt ur sprallige spigg

Kevin har den senaste tiden börjat att läsa högt ur sina böcker med eller utan text, han är så go så lille bubben.
Är lite dålig bild filmade med min mobil då kamerabatteriet är på laddning



Onsdag

Hej!

Efter en regnig och smågrinig morgon här hemma börjar solen titta fram och vi får hoppas att Kevins sovpaus gör att han blir på bättre humör. Lille gubben han gnällde lite vid kvart över 6 i morse sen somnade han om och halv nio vaknade jag och tittade på klockan ojojoj upp och väcka Kevin och efter det var han inte så glad direkt.

Igår kväll spelade våran käre granne så där underbart högt igen så man kan höra exakt vad det är för låt så nu bestämde vi oss för att gå upp och ta reda på vem det var som spelade (satte upp en lapp förra veckan men det hjälpte ju inte) så vi hittade dörren och hjälp vad högt det spelade trodde ett tag att jag stod i kön för att komma in på en nattklubb. När vi ringde på så sänktes musiken men ingen öppnade så vi ringde på igen men då sänktes musiken igen, fegis men nu vet vi i alla fall vem det är. Man vill ju inte vara en sån där gnällig granne men man måste ju ha det lugnt när man ska sova speciellt på vardagsnatten.

Imorn väntar jobb igen ska jobba två kvällar nu sen är jag ledig igen skönt att slippa jobba helgen om ingen blir dålig såklart.

Nä nu ska jag vila mina trötta ögon en stund

Ni får ha en fantastisk dag och sköt om er

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Idag har jag gått bredvid här i hemtjänsten i sannegården och det har varit roligt har inte insett förens nu att jag faktiskt tyckte det var rätt så skoj att jobba inom hemtjänsten, inte för att jag skulle vilja ha ett fast jobb där jag vill ju ha något inom administration och personal som jag utbildat mig inom, men det kan bli ett skönt brejk från personlig assistent som jag oxå jobbar som. Sen är det skönt oxå att det tar ca 5 minuter att gå till jobbet så börjar man 7 så står man upp samtidigt som jag cyklar iväg när jag ska jobba i backa.

Jaha nog om detta nu. Igår var jag på möte med jobebt inte så intressant kanske men efter det träffade jag Marie på backaplan och vi tog en fika och kacklade lite ;) sen mötte jag Jimmy och gullungen vid lidl och vi inhandlade billiga blöjor som faktiskt var bra och lite annat bland annat en bok med en massa djurläten till som Kevin tryckte på så det råmade och skällde i hela affären ;)

Nu ska jag surfa runt lite till sen ska jag krypa ner i soffan med min underbara fästman, ja just det ja vi firade ju 3års förlovningsdag i söndags blev inte så extravagant men lite god mat vin och mys blev det i alla fall.

   
Våra ringar. Vi förlovade oss i Köpenhamn i en park i ameliegarden underbar dag

Nä nu kilar jag ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Trött familj här idag så vi skippar cirkusen och får väl ordna en egen cirkus här hemma sen :)

Igår var vi hos min mamma och Egon alias gugge fint väder och Kevin fick leka av sig lite i trappan gick upp och ner med mormor flera gånger sen fick han se katter oj vad spännande men dom var livrädda för han ja alla utom min Sven han vågade sig fram och luktade lite på han och kevin fick till och med klappa han lite sen fick Kevin provsitta gugges nya motorcykel Kevin var glad trots lite sömn skojigt att leka med mormor,  visar bilder sen finns på jimmys mobil.

     
Sven Sune och Sigge världens goaste katter.
Sven är min gamla katt men han får bo hos mamma då hon har hus och det är ju bättre för katter.

Idag är det inte lika fint väder ute men det är rätt varmt ändå får gå ut sen så kevin får leka av sig ordentligt.

Nu ska jag passa på att vila en stund innan Kevin vaknar.

Ni får ha en underbar dag.

Kram Sabina

1a maj

Hej!

Härligt väder och jag är äntligen ledig i några dagar Så underbart, känner mig lite trött och har huvudvärk som vanligt i slutet på lingonveckan men den ska nog ge med sig snart har tryckt i mig några tabletter. Just nu ligger min lille gullunge och sover och den andre sötnosen i hushållet ligger på sängen här bredvid och snattrar och är allmänt söt.

Idag tänkte vi åka till backaplan och se om vi hittar några tunnare sommarskor till Kevin och en lite solhatt eller en liten tuff solhatt han är ju en tuff kille :) Han är så go den lille på morgonen när man säger ska vi bädda Kevin så säger han bäddaaa och så springer han in i sovrumemt och pekar på sängen och säger DÄÄÄÄR och sen så står han på motsatt sida som en själv så när man lägger ordning täcket så fläktar det på han sen hjälper han ju till med att lägga upp hunden och kuddarna.

 Min tuffa kille i sin keps på väg ut och se på buschar

 Så här härligt väder har vi nu underbart med sol och lite grönska

På söndag ska vi på cirkus vi fick biljetter av vårat hyresbolag hoppas Kevin kommer tycka det är lite roligt, sen på kvällen så får jag och Jimmy mysa lite extra med något gott och med varandra för då är det 3år sedan vi förlovade oss i Köpenhamn. Får kanske ta och putsa lite på ringarna tills dess så dom är blanka och fina.

Nä nu ska jag passa på att surfa runt lite

Ni får ha en underbar dag och glöm inte solskyddsfaktor om ni är i solen

Kram Sabina

RSS 2.0