GRATTIS FARSGUBBEN

Måste  ju slänga in ett GRATTIS till min älskade farsgubbe på hans 52 år dag eller var det 25 :)



HIPP HIPP HURRA FÖR MIN FARSGUBBE IDAG

Kram på dig pappa önskar att du bodde närmare så jag kunde grattat dig ordentligt

Fredag

Hej!

Idag har solen vågat sig fram en stund här men nu är det disigt igen, men Kevin och jag var ute tidigt på jakt efter fastighetsskötaren så vi kunde få brickorna till garaget så vi kommer in där. efter det gick vi en långpromenad och svänge förbi affären där vi handlade lite mat inför imorgon blir lasagne bra flyttmat, köpte oxå två böcker till Kevin och på Lindex hade dom fått in jeansen i min storlek och dom satt jätte bra och med rabatt kostade dom bara 140kr vilket kap dom kommer jag använda flitigt i vår och sommar, får försöka komma ihåg att ta bilder på det sen för nu är grejerna i nya lägenheten.

Ja imorn ska vi flytta uff kommer bli jobbigt men samtidigt kul, min mamma och hennes man (gugge som Kevin kallar han) kommer och tar hand om Kevin sen kommer Jimmys bror och en kompis till Jimmy och hjälper till med sakerna så jag tror det kommer gå bra är ju bara till gården ovanför och Gugge har ju med sig släpkärran så det är bara lasta på och sen åka upp.

Nä nu ska jag sluta svamla här och gå och putsa fönstren här i vardagsrummet för mnu har busungen vaknat.

Ni får ha en underbar helg och håll tummarna för oss nu :)

Kram Sabina

Min hiphop kille

Hej!

Äntligen har vi fått nycklarna till nya lägenheten och sjäklklart var jag och kevin tvugna att gå och kika tror det kommer bli riktigt bra jag. Kevin han gick omkring och kikade in hur allt såg ut och slog lite här och var för att se att det var okey :) Ska bli så skönt att han få ett eget rum så Jimmy och jag kan få se på tv och vara lite mer normala.

Idag har Kevin på sig ett par bagy jeans och ser riktigt cool ut eller vad säger ni??

 

 Min gladfis

Nä nu ska jag passa på gå några vändor med lite saker medans Kevin sover.

Ni får ha en underbar dag, hoppas ni har bättre väder än vi här i regniga Göteborg

Kram Sabina


Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

1. Vad heter du? Samma som jag är döpt till
2. Ett ord på fyra bokstäver: svar
3. Flicknamn: sofia
4. Pojknamn: Sven
5. Yrke: Städare
6. Färg: Svart /om man nu anser att det är en färg)
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Stroganoff
9. Sak i badrummet: smink
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: spöregn
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Shrek
14. Något man dricker: sockerdricka
15. Band: Suede
16. Djur: Svan
17. Gatunamn: Säterigatan
18. Bil: SAAB
19. Sång: Sommartider
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Sex


Utmanar alla som vill göra den

Onsdag

Hej!

Idag är det packning på schemat nu när Kevin sover, fick packat ner några av mina kokböcker men får nog göra om den sedan för oj vad tung den blev, har kanske för mycket kokböcker NEJ det kan man aldrig få för mycket av.

Annars har vi varit ute och gått en sväng var förbi Lindex tänkte kika på ett par jeans men dom fanns inte inne i mer än storlek 44 och 46 typiskt men vi gick in till hemtex istället och där fyndade jag lite till nya hemmet. Vi skulle tydligen få nycklarna idag SÅ skoj att få gå dit igen och kika runt hur det verkligen såg ut man glömmer ju så fort.

Nä nu får jag återgå till packning

Ni får ha en fantastisk dag

Kram Sabina


Förlovning

Såg precis på tv4 att kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel har förlovat sig och kommer att gifta sig nästa år, som vi har väntat. jag komemr själv följa bröllopsplanerna noga ÄLSKAR bröllop, skulle kanske ha blivit bröllops planerare eller vad det heter. I alla fall ett STORT GRATTIS till de båda.




Skam den som ger sig

Hej!

Äntligen har Kevin lyckats efter en hel del träning, han har tyvärr ärvt mitt tålamod med saker och inte min envishet så nu har han hållt på trugat med att äta själv med sked länge ja eller att lägga på skeden själv. Men så idag så fick han skeden som vanligt och jag la på mat på den som jag har brukat gjort för äta med den kan han men inte lägga på och så hämtade jag min mat och när jag kom tillbaka så hade han lagt på mer själv och så fortsatte det tills nästan allt var uppätet då kom händerna fram igen. Tänk att en sån grej kan göra en SÅ stolt.

 
Konsentrerad till tusen

idag blir det lugnt med packningen har inga lådor kvar Jimmy ska hämta på affären sen så imorn får jag fortsätta, varje dag när vi är ute och går och jag går förbi lägenehten som står alldeles tom nu så längtar man jätte mycket, men nu är det bara några få dagar kvar :)

Vi har dock hunnit med annat idag istället vi har varit ut en sväng till affären fick ju ha en semla som sagt och så köpte jag en pekbok till Kevin på rean som han gillade jätte mycket tips till er som har barn att kolla efter den jätte bra bok med en massa olika djur i även sånna som vi har i sverige.

    
Så här ser boken ut är rätt så tjock och inte så stor, finns en massa bilder i den och Kevin som älskar att se på bilder gillade verkligen den här boken med kort i.

Nu får jag se mig om på nätet efter lite jobb.

Ni får ha en underbar dag

Kram Sabina

fettisdagen

  

Idag är det fettisdagen dagen då man med gott samvete kan trycka i sig en semla eller fler om man så vill. Själv har jag köpt mig en som jag ska avnjuta efter lunch mums.

Min coola kille

Kevin har lagt sig till med en cool sida.




Måndag

Hej!

Oj vad det är grejer att packa ser inte så mycket ut när man har det på plats men när man lägger ner det i lådor blir det fort fullt och lådorna tar helt över hemmet. Idag har jag rensat i skafferiet och fått städat ur dom skåpen och packat ner det sista i bokhyllan. Skönt tycker jag om man kan ha städat ur skåp och putsat fönster och så innan man flyttar för när man väl flyttat så vill man ju vara i nya lägenehten och fixa och inte hålla på städa i gamla lägenheten en hel dag.

Idag så är det lite blåsigt ute och några plusgrader och jag tror att solen är på väg fram, härligt. Kevin och jag ska bege oss ut en sväng sen när han vaknat, får ner till expert och se om dom har sån där plast"matta" som man har under diskmaskinen.

Förutom packning så har vi ju lekt och så som vanligt, Kevin är ju SÅ busig och har alltid något hyss på gång. När han blir större kommer det nog låta som hemma hos Emil i lönneberga, Kevin förgrömmade unge in i snickarboden med dig, får se till att vi har hus med snickarbod då bara :)

 Två spöken igår, kanske satt lite för nära kamerablixten

  
Kevin väntar på frukost, grahamsgröt men det gillade han INTE så det fick bli smörgås och välling istället. 

Ni får ha en underbar dag så här denna första dagen på veckan.

Kram Sabina


Söndag

Hej!

Idag skiner solen och det är plusgrader och den lilla snö som kommit håller så sakta på att smälta bort, man får riktiga vårkänslor. Vi var ute och gick en lång sväng här i förmiddags och det var hur gott som hellst, lite slaskigt på sina ställen men skiner solen så kan man stå ut med det mesta. Dom som jobabr som plogare har varit igång redan vid 7 imorse var väl tvungna att skynda sig innan all snö smälte bort av sig själv, det som stör mig mest är att dom åker och plogar på som mest onödiga ställena och gör stora snövallar där man ska gå så man får ta i allt man kan för att ta sig fram med barnvagn.

 

Hur har eran helg varit? bra hoppas jag. Här har vi packat en hel del skönt att få det mesta gjort nu i helgen så jag kan börja småstäda här hemma i veckan då blir det inte så jobbigt nästa söndag när vi ska flyttstäda den här lägenheten. Ska bli riktigt kul nu tycker jag att få flytta även om det bara är till gården ovanför men det är ju en trea så Kevin kan få ett eget rum.

   
Kevin med sin tuffa body med tryck ifrån glada grodan. Har på senare tid upptäckt att Kevin alltid ska göra roliga miner på bild.

Nu ska jag fortsätta här medans Kevin sover så vi kan bege oss ut en sväng sen när han vaknar.

Ha en fortsatt underbar söndag

Kram Sabina

Sveriges värsta bilförare

Sveriges värsta bilförare måste vara ett av dom roligaste programmen som går just nu och min favorit är helt klart Gurkan, igår skrattade jag så jag grät när han skulle köra offroad kolla in klippet här
 
Ett anant favorit klipp är när Gurkan ska fickparkerar se och njut
 

Fredag



Äntligen är det fredag igen och helgen knackar på dörren, så underbart att få vara hela familjen samlad hela dagen och inte bara på kvällen.

Vad ska ni hitta på i helgen då?? För våran del blir det nog rätt så lugnt, en del packning får det nog bli (bara en vecka kvar nu) sen ska vi gå på härliga promenader och leka som bara den med gullungen såklart.

Inatt har det blivit lite knasigt med sömnen när vi lagt oss igår var jag klarvaken och kunde inte somna så störigt att bara ligga där och vrida på sig och så blir man varm tar av sig täcket ja då börjar man frysa och så håller man på tills man nästan blir galen. Lyckades väl somna runt halv 1 och klockan 2 vaknade jag igen av att någon hjälpsam samarit var ute och plogade bort den centimeterdjupa snö som kommit, jag är SÅ tacksam hur skulle jag ha klarat mig om jag varit tvungen att gå och pulsa i SÅ mycket snö.  

 imorse på gården OJ vad mycket snö :)

Nu över till något annat, igår var ju Kevin och jag och träffade Karin och Ellen var jätte trevligt att ses igen och snacka lite med någon annan än JImmy, även om han är en bra lyssnare haha in genom ena örat och ut genom andra ;) Ellen är SÅ duktig på att prata hon kommer nog bli proffessor eller något, Kevin han säger ju bara mamma va e de? börjar bli lite tjatigt nu snälla Kevin säg något annat.

Nä nu ska jag återigen passa på att surfa runt lite.

Ni får ha en underbar fredag och ta det lugnt i ALL snö nu ;)

Kram Sabina

   

Torsdag

Hej!

Idag har jag haft en lyxig morgon Kevin vaknade inte förens vid 8 så jag kunde ligga och dra mig en timme i sängen underbart. Sen har vi tagit det rätt så lugnt lekt och varit på en kortare promenad, ska ut sen igen och träffa Karin och Ellen, skoj var ett tag sedan nu våra gullungar har varit sjuka i omgångar så vi har inte kunnat ses.

Kan ni tänka er att nu har vi haft vinterskrud över Göteborg i ett helt dygn, ja precis ett HELT dygn, får se hur länge till det håller i sig för min del hade det gärna fått bli vår nu.

 Så här såg det ut imorse nu är det lite ljusare och härligare ute

  Och så här såg Kevin ut imorse go som vanligt :)

 Och så här ser jag ut idag (fanns ingen morgonbild)

Nä nu ska jag kika runt lite här men ni får ha en bra dag och ta det lugnt ute kan ju var halt

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag är det lite vintrigt här i Göteborg är minusgrader och har snöat en del på förmiddagen inget större snöfall men några flingor i alla fall.

Kevin och jag har redan varit en sväng på affären och köpt lite frukt glömde det igår, ibland blir man ju nästan rädd när man är så här glömsk när man bara är 26år, eller jag är väl egentligen inte glömsk utan tankspridd kanske eller nej kanske inte det heller, nej okey då jag är väl allmänt virrig bara då :)

Just nu ligger den lille och nanar, han har varit så duktig idag har varit vaken från kvart i sju tills strax efter tolv.

   
kevin med sin bil den älskar han och visar gärna upp hur duktig han är på att göra cirkus konster på den vilket medför att Jimmy och jag nästan får hjärtstopp ibland.

idag fick lillgubben ha stubb i det lilla hår han har.

Nä nu ska jag kika runt lite på nätet

Hoppas ni får en riktigt bra dag

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

veckans andra dag och i mitt huvud så snurrar det bara en massa flytt och så klart Kevin. Idag har vi haft en riktig lekdag vi har skojat, jagat varandra och dansat. Får ta och gå ut en sväng snart så man får lite frisk luft.

 Så här go och glad är han nu efter allt skoj vi haft, jäkla unge :) Hoppas verkligen att det lugnar ner sig med tänderna ett tag nu för han kan bli riktigt grinig nu när dom bråkar. Inte så konstigt heller gör väl ont när dom kommer upp men det är ju inte så många kvar bara en 14 stycken ojoj tur man ska börja jobba snart ;)

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med prins Harry va? var kom det ifrån? jag kan då verkligen konsten att drömma JÄTTE konstiga drömmar. Var ju bara tvungen att kolla på google hur han såg ut efter det och ja inte helt fel men inte så fin som min egen prins Jimmy♥



Idag har jag försökt mig på jobbsökandet igen och har hittat några jobb som jag sökt får hålla tummarna nu på att man kan få något, hade ju varit skoj med ett jobb inom det man utbildat sig i.

Har inte så mycket roligt att skriva just nu all energi går åt till Kevin, flytt och jobbsök.

Ni får ha en bra dag och sköt om er

Kram Sabina

min lilla prins(essa)

Var bara tvungen att visa er den här bilden på min lilla prins(essa)


Måndag

Hej!

Jaha då är det bara den här veckan och nästa kvar innan vi flyttar skoj. Idag har jag knåpat med mitt personliga brev medans kevin sovit så nu får vi hoppas att man kan få ett jobb med nytt CV och personligt brev.

Idag små snöar det här i Göteborg med betoning på små. Kevin och jag har varit ute och promenerat i snön och han pakade febrilt åt alla håll och frågade va e de? va e de? va e de? gullungen. Just nu ligger han och sussar så sött så, tror han drömmer något allvarligt för han har en sån min:)



Imorse gick han omkring som så många gånger förut och släpade på sin filt och den är så lång så man får hänga upp den över axlarna så han inte ska snubbla och då ser ha ut som en primadonna. 


Nu ska jag ge mig ut i graderoberna och börja packa lite innan jag måste väcka han.

Sköt om er

Kram Sabina

Visste du att...

Fick ett mail som fick mig att småskratta så jag tänkte dela med mig till er. läs och njut.

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat
tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det...)


Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt I
kroppen att det kan spruta 914,40 cm ?
(Oh My God!)

En grisorgasm varar i 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)


En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt!)


(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier I
timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)


Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är
fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita
loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det
motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va en gris I mitt nästa liv - kvalitet framför
kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)


Den starkaste muskel I kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)


Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)


En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)


En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens
skull?
(Men grisen då?)

Söndag

Hej!

Så var söndagen här och snart är helgen slut, tråkigt men snart är vi hemma alla tre i alla fall en kort stund innan jag börjar jobba ser ut som om det blir vården igen men man får vara glad att man får något.

Idag har vi städat, strukigt lekt och varit på en promenad var underbart ute idag lite molningt men runt nollan och vindstilla. Jag har äntligen fått ordning på mitt CV skönt att det är bättre är ju en viktigt grej att ha bra om man söker jobb.
Hoppas att ni oxå har haft en lugn och skön helg och att ni fick något fint igår, själv ha rjag redan tryckt i mig min ask med gelehjärtan :)

 en nyvaken Kevin och jag idag.

Igår kom jag in i sovrummet och Kevin höll på lägga pussel :)

 
Är inte alltid så lätt men han har i alla fall fått dit fisken även om det är på fel plats

Nu ska jag snart sätta igång med middagen idag blir det pasta, bacon och tomatsås gott gott

Ni får ha en underbar söndagskväll och krama på varandra lite extra mycket nu kan amn behöva i vintermörkret

Kram Sabina

Lördag alla hjärtans dag

♥Hej!♥

Inget hemskt som hände er igår?? inte mig i alla fall var en fantastisk dag här i Göteborg precis som idag soligt och hur underbart som hellst ute så nu har man laddat på solcellerna i kroppen lite.

     
Så här underbart har det varit här dom senaste dagarna man vill abra vara ute hur länge som helslt men det går ju inte.

Idag har vi i alla fall varit till rabattfynd (elon) och fått tag i en diskmaskin, vi har ju läst tester och läst mera tester för att läsa några till och den här maskinen har fått rätt så bra men vi tyckte den var lite dyr. men nu hade vi tur för den kostade ca 7500kr men så hade dom bara kvar ett ex så vi fick den för 6500kr och så är det 5år garanti på den med, skönt att det är ur världen nu (snacka om i-lands problem).



Efter det var vi och handlade veckans mat och har varit ute på en härlig promenad.

idag ska vi äta råstekt potatis, rostbiff och tzatziki och till efterrätt blir det chokladpannacotta mums mums, man får ju lyxa till det lite på alla hjärtans dag. För oss är det lite av en årsdag med för det var på alla hjärtans dag för exakt fyra år sedan som vi sa att vi älskade varandra för första gången♥


Min älskling med sin hjärtans present på sig, snygg tröja från H&M en av dom hemliga saker jag köpte på backaplan i måndags.

Nä nu ska jag gå och mysa med mina pojkar

Hoppas ni får en fantastiskt alla hjärtans dag och kväll



Kram Sabina

Fredag den 13

Hej!

Då var det fredag igen då, den här veckan har verkligen flygit fram och nu är det bara två veckor kvar på min föräldraledighet *snyft* jag kommer sakna min lille skrutt SÅ mycket får ångest bara jag tänker på det, visst jag tycker det ska blir roligt för Jimmys skull med att han och Kevin ska få umgås så som jag och Kevin gjort man kommer ju varandra så nära och det är så mysigt.

Idag skiner solen återigen över Göteborg och det är några minusgrader ute just nu vi får ge oss ut på en skön promenad sen och fylla på solförrådet underbart. Får passa sig idag bara då det är fredagen den 13 brukar ni ha otur då? jag har nog aldrig haft det tror jag är som vilken dag som hellst.

Nu ska jag greja här, ni får ha en underbar dag hoppas solen skiner på er med.

Kram Sabina

Solsken

Nu har Kevin och jag varit ute på en LÅNG promenad var så skönt ute solen skiner och det blåser nästan ingenting och är runt nollan underbart, man blir på SÅ bra humör när solen vågar sig fram så här efter ett som det känns evigt mörker. Har aldrig haft så ont av hösten och vintern som nu, när jag bodde i norr så var det ju ljusare av snön.

Kevin fick gå själv en stund och det är ju jätte roligt, han är så söt när han komemr där i sin jacka mössa och små stövlar och tultar fram jätte glad.

   
Gullungen undersöker reflexen och tultar på

 Så här härligt var det nere vid vattnet, ostinidefararen är med på bilden.

  Kevin tittar sig omkring allt är ju SÅ spännande

När vi kom hem skulle han gå själv i trappan och han klarade faktiskt av alla tre trappor visst jag höll i händerna dom sista två, så duktig så lille bubben.

Nu ska jag kila in till köket och börja med maten blir god korvgryta idag med pasta mums.

Hoppas ni oxå haft en underbar solig dag

Kram Sabina


Torsdag

Godmorgon!

verkar som det här kommer bli en bra dag, känner mig piggare och Kevin verkar vara gladare tack och lov :)
Idag ska jag ta och skriva om mitt CV är alltid bra att förbättra det lite. Sen verkar det som om det kommer bli en härlig dag så Kevin och jag får ta och gå ut en sväng så han får gå lite ute det tycker han är SÅ roligt.

 
Måste bara visa Kevins söta pyjamas som han fick i julklapp av farmor och farfar, kommer från H&M en klar favorit då den är i Så mjukt material och med nalle puh på mammas favorit :)

 
Så här glad och go är man idag min lille prins som jag älskar dig ♥

Nu ska jag återgå till att leka med gullungen. hoppas ni får en fin dag ni med

Kram Sabina

Onsdag

Hej igen!

Nu har Kevin och jag varit ut och gått en sväng kikade även förbi loppisen och även denna gången fick en liten väska och väst följa med mig hem :) Allt för ynka 40kr. Var förbi affären med på vägen hem och fick äntligen köpt lypsyl och så har jag varit så sugen på semlor senaste dagaran så idag fick två stycken följa med mig hem får se om Jimmy vill ha den ena annars får jag väl ta den imorn ;)


   
ansiktet syns inte för blixten men det är ändå inte så mycket att se ;)

Var riktigt skönt ute faktiskt hopps det håller i sig för då blir det en lång promenad imorgon. Nu ska jag gå och leka med en grinig unge sen blir det matlagning blir lax idag i ugn tror jag fick inspiration av Jamie Oliver igår.

Ni får ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Josh igen

Surfade runt lite på yuo tube och hittade det här klippet med Ellen Degeneros och Josh Groban dagens skratt helt klart.


Nu ska jag väcka kevin snart sen ska vi ge oss ut. Sköt om er.

Kram Sabina

Farmors pojk

God morgon från ett lätt snöigt Göteborg, hoppas ni sovit gott själv har jag drömt jätte mycket det sjuka var att jag drömde en dröm och så vaknade jag drack lite vatten och kollade på klockan sen somnade jag om och fortsatte drömma samma dröm konstigt. Känner mig lite trött som alltid när man har drömt mycket men det blir nog bättre bara man får komma igång.

 Så här ser våran gård ut nu på morgonen

För nästan ett år sedan fick Kevin en tröja av sin farmor med texten farmors pojk den blev väl använd i sommras, nu hittade jag den igen och Kevin fick snällt prova den och den passar fortfarande, så idag får kevin snällt vara farmors pojk.

 

idag hade jag tänkt kika in en snabbis på loppisen på kyrkan såg sist att dom hade lite jeans västar och det måste kollas in, sen är det ju så roligt att gå omkring bara och kolla inne på loppisar allt är ju SÅ billigt.

Nä nu kallar duschen, ni får ha en fin dag

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag har vi som vanligt lekt och grejat på. Solen vågade sig fram en kort stund med och då fick vi ju bege oss ut på en promenad och svänga förbi affären. Sprang in på hemtex en snabbis med och nu är jag stolt ägare till två hjärtpins



    leker med bobby caren en av favoriterna även om han inte fattar hur han ska köra den

Såg på Kevin när vi åt lunch att han börjar få hår med och inte bara i nacken



Nu kallar köket ska bli köttgryta här idag.

Ni får ha en underbar tisdagskväll

Kram Sabina

Välgörande ändamål

Jag är ingen person som varje månad skänker pengar  men jag brukar alltid köpa pins/band och ibland lägger jag pengar i bössor. Några sånna här hjärtepins kommer jag garanterat att köpa så fort jag ser dom i dom utvalda affärerna hoppas ni oxå gör sama sak, dom kostar bara 25kr med. För försäljningställen eller mer info kika in här
Pinsen är en symbol för forskning, hopp och engagemang men framför allt för alla hjärtsjuka barn plus att dom är riktigt fina.
                                         




Bilder från hjärt&lungfonden


"vinter"morgon

God morgon!

Idag är det återigen ett litet snötäcke som lagt sig över Göteborg och det snöar fortfarande lite, mysigt att bara vara inne då och mysa med Kevin. Önskar att Jimmy hade varit hemma med så vi hade kunnat mysa hela familjen.

Jimmy och jag håller på att kollar runt på diskmaskiner men det är verkligen inte lätt man vill ju ha en bra diskmaskin som är rätt så tyst och gärna med ett bra utseeende oxå, men när vi väl har hittat en modell och läst lite tester och användarbetyg så har dom fått mest dåliga betyg och man vill ju INTE att den ska strula och inte heller att den överröstar allt i dess väg heller.

Måste bara visa bakdelen på tröjan jag har på mig idag så snygg.

 Det är knappar hela vägen Så snyggt, köpte den i ullared i höstas för en ja 60kr. kjolen kommer från josefssons är köpt i höst så vet inte om den finns kvar.

Hoppas ni får en fin dag

Kram Sabina

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/193630/zupersabina?claim=jczjxvff38k">Följ min blogg med bloglovin</a>


Shopping

Hej!

Nu har vi återkommit efter våran lilla shoppingrunda på backaplan. Hittade ett par skor till Kevin på dinsko sen gick vi vidare till H&M och där fick jag köpt mig en vit tröja kanon att ha som baströja, sen fick jag köpt ett par fingervantar till Kevin oxå plus två hemliga saker. På väg till bussen smet vi in på guldfynd dom hade ju fått in matchande örhängen till ett halsband jag fick förra året av Jimmy på alla ♥:ns dag och självklart så hittade jag ett till halsband medans jag stod och väntade som jag bara var tvungen att ha. Nu har vi ätit lunch och jag hoppas att Kevin ska kunna somna till en liten stund här.

 Trött kille i morse

              
Skorna 99kr (rea) DINSKO     Halsband guldfynd 70kr står lucky på härtat & believe på staven

   
 Örhängena 149kr. måste verkligen berömma guldfynd för deras fina ask den är i porslin


Kevin åker buss eller uss som Kevin kallar den, han har sina nya vantarna på sig lite stora kanske men dom var från 1-4år.
Nu ska jag rensa mobilen på lite bilder behövs verkligen.

Ha en bra måndag

Kram Sabina

Måndag

God morgon ännu en ny vecka

Måndag igen och ny vecka både tråkigt och roligt. Idag hade jag och Kevin tänkt åka till backaålan och fixa ett par nya skor till Kevin för dom han har börjar bli små, får bli en snabbis vill inte vara i affärer med han för mycket nu när det är SÅ mycket sjukdommar.

  Krya på dig kramar i massor till lilla Ellen, hoppas du blir bra snart gumman.

Nu ska jag gå och göra mig iordning

Kram Sabina


Viva la diva

Hej!

Måste ju bara tipsa om en concealer som är super bra och billig med. Viva la Diva heter märket och är en concealer i tre nyanser för alla behov man kan tänka sig, mörka ringar under ögonen (som man lätt får som småbarnsmamma), blemmor och annat som man inte vill ska synas. Den sitter bra är lätt att aplicera och jag kan ärligt säga att jag är mer än nöjd och kommer fortsätta använda den. Jag har köpt min på lindex för endast 75kr

3 in One Eyes & Spots Concealer.

Kevin kör bil själv

Kevin kör sin radiobil alldeles själv


Söndag

God morgon!

Fy vad jag hatar att vara förkyld man vaknar och är helt torr i munnen och täppt i näsan men det positiva är att det är en lättare förkylning, jaja så är det inget att göra något åt. Idag vaknade lillprinsen strax före 7 av hosta och sen började han ropa på mamma så det var bara att traska upp tillslut.

Idag har Kevin och Jimmy har kört med radiobilen lite, Kevin gillar verkligen den och älskar att själv få trycka på kontrollen.

 


Idag blir det nog en lugn dag igen känner oss lite trötta så det blir nog inomhus lek och en liten promenad.

Nu ska jag greja lite här hemma men ni får ha en underbar söndag

Kram Sabina


Lördag

Hej!

Inatt drömde jag att jag hade jätte ont i huvudet och sa till JImmy att nu får du ta Kevin så jag får vila lite och när jag vaknar vid 5 så har jag JÄTTE ont i huvudet jaha en sanndrömm alltså. Låg kvar i trekvart och försökte hitta en ställning som inte gjorde ont men gav tillslut upp och tassade upp och tog tablett och gick och la mig igen efter en stund ja eller jag satt upp och försökte sova lite till. Får alltid ondare i nacken och huvudvärk om jag inte kan komma ut och få röra på mig och den här veckan har vi varit inne mycket då vi varit förkylda.

Just nu sover Kevin men när han vaknar ska vi ta och gå en promenad för solen skiner här i Göteborg och jag verkligen längtar efter att få komma ut.

Slänger in ett GRATTIS idag med till Anna och Jonas som har fått en dotter i veckan.

Nä ska surfa vidare innan vi ska ge oss ut.

Sköt om er

Kram Sabina

Ändringar

Hej!

Nu har jag labborerat igen både med vårat bildprogramm och med bloggen tyckte det blev rätt bra faktiskt.

Idag har det inte blivit så mycket nyttigt gjort på eftermiddagen, vi har lekt och dansat runt här hemma som ni såg igår så har han ju en dansgen Kevin :) Han har varit SÅ gosig och gnällig hela dagen jobbigt men mysigt.

Slänger in ett GRATTIS till Josefine och E till deras lilla tjej inte för att jag känner dom men har följt bloggen ett tag nu.

Nä nu ska jag gå och mysa lite till med Kevin innan Jimmy kommer hem äntligen helg :)

Ha en underbar fredagskväll

Kram Sabina

Fredag

Hej och god morgon!

Klockan är bara 11 och jag har redan hunnit stryka tvätt från 3 maskiner och städat lägenheten, var en kvinna här idag och kollade på lägenheten så det fick bli lite tidigare fredagsstäd än vanligt men skönt att ha det gjort nu. Kevin han varit så mammig hela morgonen och inte gjort det lättare för mig direkt, så är det alltid när jag ska greja men när Jimmy ska fixa något så är han så snäll.

Imorse så vaknade Kevin tidigare eftersom han somnade vid 18.20 igår, och gissa om han blev glad att pappa var hemma då, han sa pa pa pappa och gick och kramade hans ben och sen han gick har han varit lite småkinkig han saknar nog sin pappa lille gubben.

 
Med pappa när han bara är någon dag gammal och som synes gillar han honom redan då :)

Vad som händer resten av dagen vet jag inte men det blir nog rätt så lugnt är så dåligt väder hä ridag snöblask och disigt inget som känns så där jätte lockande att ge sig ut i.

Nä nu får jag passa på att surfa runt lite innan han vaknar, kikar kanske in sen igen.

Kram Sabina

Motorljud och dans

Hej!

När jag öppnade en av mina garderober idag visade det sig att Kevins radiostyrda bil låg gömd därinne och självklart var han ju bara tvungen att ha den. Sen fick ajg trycka, trycka och trycka på demoknappen ochhan dansade som en galning. Han kommer nog bli en bilfantast då han börjar dansa redan till motorljudet, han har oxå en body med bilar på sig ojoj. Lyckades filma detta så se och njut.



Torsdag

God morgon!

Igår kväll började det snöa här i Göteborg och såklart blev det fler olyckor till följd av det enorma ovädret ;) Som den norrlandstjej jag är så kan jag inte annat än småle när det blir kaos bara för att det faller några snöflingor. 

    Vilket snökaos va??? :)

Igår hittade jag min mormors gamla smyckeskrin och det visade sig vara en liten skattgömma, hittade ett riktigt snyggt halsband ( i tenn) och ett par örhängen som jag får hänga på mig idag, fast jag vet inte om jag vågar ha örhängena är ju ingen bra kombination med stora örhängen och barn. Se själva vad som fanns i min skattgömma

 Är en lång kedja på halsbandet

Jaha idag vet jag inte vad vi ska hitta på måste försöka komma oss ut nu har vi varit inne i två dagar på grund av sjukdom och man blir så slö och rastlös. Tänkte i alla fall försöka komma mig ner till apoteket och få köpa vitaminer.


         Bild: Apoteket

Nä Kevin vill inte sova så jag får gå och leka med han

Sköt om er

Kram Sabina

Dagens

Verkar ju vara väldigt populärt att ha dagens outfit upplagt på sin blogg så jag får väl haka på jag med då ;)

    

En aningen skeptisk och sjuk modell
   Kläder från H&M vet inte om dom finns kvar
byxorna är från ett set tigger tröjan är från förra året

Vårnyheter

Har precis kollat in på H&M:s sida (där jag tagit bilderna ifrån) och kan konstatera att det finns lite smått och gott som jag vill ha därifrån, får hoppas på att man får jobb snart så man kan köpa på sig lite fian vår/sommarkläder

     

    


Några av alla grejer jag ville ha

Hittade oxå lite grejer till Kevin som får inhandlas framöver (när man vet vilken storlek han kommer ha till senvåren

    


Hade jag inte varit 181 utan skor så hade jag köpt mig dessa snygga skor

    

Nu ska jag återgå till något vettigare än klädesdrömmar även om det är väldigt roligt :)

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag är det lite bättre här i alla fall med Kevin han har ingen feber och är piggare (peppar peppar ta i trä). Han har sovit hela natten med han vaknade bara till en snabbis vid strax efter 21 igår och vaknade vid 7.30 i morse. Får hoppas det håller i sig och att det bara var något lättare han åkt på.

Jaja idag hade jag tänkt försöka greja lite här hemma har sett att garderoberna i hallen och köksluckorna är skitiga och det känns skönt att få ordning på det så det inte blir så jobbigt när vi ska flytta i slutet på månaden. I måndags fick jag äntligen tummen ur eller ja jag kom äntligen ihåg det, att fråga om bananlådor på affären och dom hade det så smart fixat att man kunde beställa lådor så det gjorde jag och Jimmy svängde förbi igår och hämtade dom. Är ju smart att man kan beställa annars är ju risken att det aldrig finns några när man frågar.

Får se om vi vågar oss ut n ågot idag blir nog bara en snabbis i så fall, får se hur det artar sig med Kevin.

Nä nu ska jag greja lite.

Sköt om er

Kram Sabina

Tisdag och feber

Hej!

Kevin är fortfarande febrig han fick en tablett imorse men hade ändå 38,5 och nu när den gått ur kroppen hade febern stigit till 39,4 tur att dom små liven klarar av att ha så hög feber en annan  hade ju varit helt dö. Kan inte fatta vad mycket förkylningar och skit som går nu i vinter, hoppas bara att det inte är influensan han fått nu bara.

Annars har det inte hänt så mycket idag, pratade med underbara Kina och hon och hennes kille skulle på ultraljud idag spännande.

Nä nu ska jag sätta mig och se på tv:n ett tag och hoppas Kevin kan sova en stund.

Kram Sabina

God morgon

Hej!

Inatt har jag varit uppe ett tag med Kevin. Jag vaknade vi halv ett av att han grät så jag gick in till han och då hostade han och var jätte ledsen så jag tog upp han och han var lite varm, men så fick han nappen och då somnade han om men efter en timme så grät han igen och jag tog med mig mina sängkläder och gick upp till han och när jag lyfte upp han den här gången så var han glödhet och bara grät och hostade en sån där jätte ond hosta som man vet gör ont. Tog tempen och den var uppe i 39 så han fick enpanodil och så bäddade jag i soffan och vi låg och gosade en timme sen började han greja runt så mycket så det gick inte ha kvar han så jag la ner han i hans säng och han slocknade på en gång. Vaknade vid kvart över åtta av att Kevin stod i sängen och pekade på allt och sa va e de? Nu var han inte så varm men efter frukost (som han knappt ville ha) så var han jätte varm igen och tempen visade återigen 39 så nu har han fått en tablett igen då han bara grät och var så slö och nu sover han igen, hoppas det ska göra gott och att han frisknar till snart.

Ja så idag blir det till att bara ta det lugnt och gosa med min sjukling.

Uppdaterar nog senare.

Hoppas ni mår bra i alla fall

Kram Sabina

Näst snyggaste killen

Den näst snyggaste killen efter min Jimmy måste ju ändå vara Josh, men ni som känner mig visste väl redan det :)

Här är några bilder på han som jag hittade på han myspace sida kolla in den här

   


Och så en på den snyggaste (även om du inte gillar det Jimmy)


Mitt livs kärlek, älskar dig Jimmy ♥

 sötaste lillkillen


Måndag

Hej!

Solen skiner för fullt ute och det är några minusgrader, ser så där riktigt skönt ut men oj vad det blåste kallt i alla fall i förmiddags när vi var ut till affären. Får se om vi orkar pallra oss ut sen med men det tror jag nog vi ska orka med i alla fall en sväng runt huset så Kevin får gå lite de tycker han ju är SÅ roligt.

Idag har jag lite ont i halsen blir så irriterad jag kommer aldrig få komma igång igen och springa, jaja så är det. Vi får hoppas det går över den här gången med.

Nu ska jag ta och gå och leka lite med Kevin innan han ska sova och jag ska surfa runt på jobbsajter för att se om man kan få tag i något jobb.

Sköt om er

Kram Sabina 

Söndag

Hej!

Igår var det fullt upp hela dagen med besök av Jimmy föräldrar bror och hans dotter Julia, så jag hade inte tid att gå in och skriva något. Kevin han sprang efter Julia hela tiden och skulle greja med det hon grejade med men Julia blev arg när han försökte ta grejerna ifrån henne, dom är för söta dom små.

     
  Kevin och Julia                 Julia med farmor                 Bråkar om spelet

Vi åt god friterad pommes frites (egengjord) och fläskkare gjord i påse i ugn och lite sås och sallad till det mums. Sen bakade jag ju i fredags så vi fikade lite gott kaffebröd och svärfar fick med sig lite hem med kan han behöva nu när han är pensionär och går hemma.

   
Kanelbullar och en krans av samma deg bjöd även på en äppelkaka (sockerkaka med socker å kanel äpplen)

Kevin blev så trött av allt grejande så han somnade nästan vid halv fem, men efter lite köttbullar blev han piggare igen.

 vilar sig hos pappa lite


Idag skiner solen här i Göteborg och vi får ge oss ut på en skön långpromenad senare, först ska Jimmy ner och lyfta lite skrot. Nä nu ska jag kika runt lite på nätet innan jag väcker lilltrollet.

Ni får ha en underbar dag, hoppas solen skiner hos er med

Kram Sabina

RSS 2.0