Fredag

Hej!

Idag är jag trött Kevin vaknade till vid kvart över tre inatt och ville inte somna om så jag fick ta med han in till oss och då somnade han tillslut men inte sov han längre för det i morse men men det gör inget för idag jobbar Jimmy halvdag och det är så skönt att få lite mer tid tillsammans:)

Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe så man vaknar till ;) sen måste jag skriva matlista, tråkigt men det underlättar verkligen när man ska handla, sen tänkte jag ta och städa upp här om Kevin tillåter det och sen är får jag hoppa in i duschen och göra mig iordning innan JImmy kommer hem. kanske inte låter som den roligaste dagen men skönt att ha städat och handlat så man kan göra annat på helgen.

Nä får sätta fart

Sköt om er

Kram Sabina


Vill ha

Kikade runt lite på http://www.hm.com  för insperation inför kommande ullareds resa och hittade ett antal plagg som jag VILL ha.
           
      Snygg väst                       Skön kofta                 Underbart snygg blus      Härlig stickad klänning    
   
 VILL ha                             så snygg scarf                tuff kofta till Kevin
trött på skötväskan


så nu hoppas jag på att jag ska hitta liknande grejer i ullared med

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Just nu sussar Kevin så sött efter upptäcktsfärd i lägenheten, han kryper runt och så ställer han sig mot något och så säger  han mamma och räcker ut handen och då får man komma och ta den så han kan gå runt och titta och så ser han något och då sätter han sig och grejar en stund sen upprepas proseduren, han är bara för söt <3

Idag tänkte jag fortsätta rensa upp lite i garderoberna om jag orkar, och så klart ska vi ta en promenad hoppas solen tittar fram oxå. Får se om jag kanske ska ta och baka kladdkaka med det dumma är väl att man inte kan hålla sig ifrån den då och trycker i sig för mycket ;) Sen väntar tvätten i soffan med på att bli strykt.

Tänkte beställa julkort igår men insåg att jag inte har någon passande bild på Kevin så jag försökte mig på att ta några igår men så fort jag skulle knäppa så gjorde han en så söt flingrimage, han är bara den sötaste som finns.


Nä får greja lite innan han vaknar

Sköt om er och ha en bra dag

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag har jag rensat i köksskåpen hemskt vad skräp man samlar på sig, gick upp till kyrkan med grejerna och lämnade in dom där går ju till lutherhjälpen känns bättre att ge bort än att kasta bra grejer. Hittade även ett par hängselbyxor och hängslen till Kevin för 10kr rena fyndet, hade nog köpt mer men nu var det mest tjejkläder.
Sen har vi tagit en promenad tänkte passa på när solen var framme men då kom det en regnskur och jag som inte hade med mig regn överdraget till vagnen men det gick bra ändå.

Nu ska jag greja lite mer här hemma får passa på när lillen sover.

Ni får ha det

Kram Sabina


PS Tack alla som kom ihåg min namnsdag i måndags man blir alltid så glad att någon kommer ihåg en:)

Tisdag

Hej!

Idag har vi redan hunnit med en promenad i raskt tempo måste ju röra på dököttet :) Är riktigt skönt att komma ut på morgonen vet inte varför man inte gör det mer egentligen, lathet troligtvis är ju så gott att ligga och gosa i sängen men tänkte att jag ska ta mig i kragen nu och gå varannan dag i alla fall och så vanliga promenader varje dag såklart.

Nu sover Kevin lite och jag ska passa på att duscha och göra mig iordning, sen tänkte jag ta en liten sväng ut igen öppnar en ny brödbutik idag nere vid vattnet så jag tänkte spana in den och eventuellt passa på att köpa bröd nu när dom hade bra erbjudanden. Sen tänkte jag se om jag kunde få beställa lite julklappar till kevins mor och farföräldrar fick ett så bra erbjudande (kan tyvärr inte skriva vad då farsgubben läser här ibland).

Nä nu kallar duschen, ha en bra dag och sköt om er

Kram Sabina

    
Mina älsklingar                         klätterkevin              busunge


Måndag

Hej!

Idag blev det ingen rytmik vet inte varför fick ett samtal igår om att det var inställt, lite tråkigt men så är det får ha sångstund hemma istället.
Solen skiner just nu ute så vi får passa på att ta en långpromenad sen.

Igår regnade det hela dagen men då fick vi passa på att mysa inne istället. Jag passade på att baka bröd går alltid åt. Vi var dock ut en sväng man kan ju inte sitta inne hela dagen då blir man ju knäpp:)

Kevin han går bättre och bättre själv nu han är så duktig lille hjärtat, han kan nog gå bra om några veckor kanske brukar ju vara så har dom lärt sig något så går det undan och så är dom grymma på det. Är så himla roligt nu när det händer så mycket men även påfrestande då man får vara på sin vakt hela tiden men mest skoj man älskar ju den lille krabaten mer än något annat.

Nu ska jag greja lite här hemma. Sköt om er därute

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Idag är det lite bättre väder än igår en mellandag säger dom på vädret då det förväntas bli sämre igen imorn tråkigt men då får man passa på att mysa inne:)
Idag har Jimmy bytt till vinterdäck sen var vi ute en sväng med bilen och provåkte och sen handlade vi var enormt mycket folk på coop idag var tydligen medlemshelg så vi fick ingen scanner och fick stå i kö men vi fick i alla fall 3000poäng extra och det är ju alltid bra.

blev ingen skiva igår får se om den finns billigare i Ullared, men jag fick i alla fall provlyssnat på den verkade riktigt bra gamla Metallica är tillbaka:) Köpte dock linus på linjen filmen till Egon (min styvfar) i födelsedagspresent.

Ikväll ska vi slappa så gott det går med våran vilda son och försöka se lite på tv, hoppas det är något bra.

Nä nu ska jag ta och börja med maten idag blir det färsk fisk det är gott det.

Ha en underbar kväll

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag vaknade vi till en blåsig, grå och regnig dag i Göteborg men man får se det positiva Jimmy är ju ledig i alla fall. Skulle ju ha varit och klippt mig idag men dom ringde igår och sa att hon jag skulle till var förkyld typiskt det var ju den enda dagen jag kunde eftersom det inte är öppet på helgerna där och jag kan ju inte ta med mig Kevin för det kommer ju ta ett tag och han kommer ju tröttna, får försöka se om jag kan hitta en annan tid snart måste verkligen klippa mig är så slitet nu jaja det ordnar sig alltid.

Idag ska vi iväg en sväng till media markt och titta lite dom har två års jubileum så man kanske hittar något fynd eller i alla fall metallicas nya skiva om den inte är för dyr (knapert med föräldrapeng) Sen får vi väl försöka hitta på något gott att äta idag så vi kan ha en mysig hemma kväll:)

Nä nu ska vi ta och ge oss av men ni får ha en bra fredag

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

idag skiner solen så skönt, ska snart ta och ge oss ut på en promenad ska bli så skönt ska nog passa på att gå till lekparken med om det inte blåser för mycket. Sen får vi gå förbi affären med och köpa ägg glömde det igår som vanligt man glömmer alltid något:)

Kevin han älskar verkligen att gå och stå upp nu kan man gå med han och bara hålla i ena handen skönt att slippa ryggskott, hihi. Han står även själv utan stöd ikorta stunder kan även ta något steg det är så himla roligt att se på han för det verkar som om han lär sig nya saker varje dag.

Imorn ska jag äntligen iväg och fixa håret ska bli så skönt är så lång och ivägen nu bara n0är 000+6,,,,,,,,,,,,,,,++++++++++66666666666666666666666666666, nu skrev visst kevin lite :) ja jag får väl gå lägge rin bilder på håret imorn om jag hinner.

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Startade dagen med att ta en rask promenad innan frukost kan vara skönt att komma ut tidigt ibland. Sen har vi varit ute en gång till var tvungen att handla och gå till apoteket så det var bara att ta på sig och gå igen men nu skiner ju solen så det var bara skönt att få komma ut lite till. Fick tag i några tabletter mot huvudvärken får hoppas dom hjälper annars blir det migrän tabletter och dom var jätte dyra men dom är säkert billigare om man får recept av läkaren på dom håller dock tummarna för att dom här ska hjälpa är inte skoj att ha jätte ont i huvudet och en vild unge som är överallt. Men han är ju så söt så det lindrar ju huvudvärken lite.

just nu håller ja på att tittar runt på lite olika frisyrer ska klippa mig på fredag och det är ju bra om man vet lite hur man vill ha det.

nä får gå och se vad som händer med kevin är oroväckande tyst:)

sköt om er

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag var vi iväg på läkarkontroll på BVC Kevin fick godkänt ;) Vi mätte och vägde han oxå och nu (10mån) väger han 10 kilo och 470gram och är 78,5cm lång. Efter BVC var vi med Karin och hennes dotter Ellen, vi var bland annat en sväng till öppna förskolan och hämtade avtrycken som Kevin gjorde för ett tag sedan dom blev fina ska jag inte ha den själv blir den en perfekt julklapp till någon far eller morförälder.

På eftermiddagen har jag tagit det lugnt har en sån jäkla huvudvärk nu får ta och gå ner till apoteket imorn och se om man kanske ska testa migräntabletter då detta är en återkommande huvudvärk.  jaja det blir nog bra.

Nu ska jag se på tv och umgås med familjen

Ni får ha en bra kväll

Kram Sabina


Avtrycken

Måndag

Hej!

Idag har vi varit på rytmiken gick bra med tanke på att Kevin var jätte trött men han blev lite grinig när vi satt och fikade så jag fick bädda ner han och ta och gå en promenad fick med mig en annan mamma som sällskap hennes son var oxå trött. Vi gick en sväng runt lindholmen fy vad det blåste på vägen hem längst kajen men det är skönt att komma hem efteråt.

Nu hoppar Kevin i sin gunga ska snart ta ner han och leka lite så han kan somna en gång till här. Sen får vi se om jag orkar stryka eller om jag ska ta och vila lite jag med.

Imorn ska vi iväg på 10 månaderskollen 8Han var ju 10mån i lördags) ska bli skoj att se hur stor han är nu, rapporterar om det imorn.

Nä nu ska jag ta han för han börjar bli grinig:)

Sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Idag skiner solen men jag känner mig inte direkt som någon solstråle den lingonröda veckan på intågande gör ju att man har en jäkla pms nu, men jag ska försöka inte vara så grinig får kanske trycka i mig något sött så blir det väl bättre;)
Sen får jag se till att köpa ziara snart hjälpte förut mot pms:en (har funnits på apoteket är ett naturläkemedel) Tror att kevin oxå märker av att jag känner mig grinigare för hanär oxå lätt retlig ( han har ju ett jäkla humör annsrs med, efter sin mor)

Just nu går den andra maskinen tvätt sängbytarkläderdag idag och då blir det mycket tvätt. Senare ska vi väl ta en långpromenad och njuta i solen (kanske oxå gör gott för humöret).

Jag får vara glad åt att ja lyckats gå ner 4 kilo iaf och att jag numera kan ha en massa av mina gamla kläder :) några kilo ner till sen är jag nöjd får se till att magen blir mer vältränad bara oxå men det ska väl gå nu när jag har en pilatesboll.

Nej nu ska jag gå och vara med mina älsklingar ni får ha en underbar söndag hoppas solen skiner på er alla

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Jaha vad har jag gjort idag då, vi var ut en sväng och gick innan regnet kom sen kom han som vi köpt åkpåse av förbi med den kommer bli bra slipper man hålla på med filtar och vindskyddet. Efter lunch åkte vi till IKEA där jag köpte bitskydd till spjälsängen så han inte biter sönder sängkanterna och en korg till hallen som vi kan ha våra vantar och mössor i, sen var vi och handlade på coop.

Ikväll ska vi äta nachotallrik och se på tv och eventuellt filmen horton kan nog vara bra, älskar tecknade/animerade filmer är väl barnet i mig :)

Ni får ha en bra lördagkväll

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag skiner solen får ta en titt på SMHI och se om det ska fortsätta i vilket fall som hellst så får vi ta och gå ut och njuta av den friska luften. Tänkte kanske ta en sväng förbi kyrkan och titta in på deras "loppis" ibland kan dom ha något bra för en billig peng plus att pengarna går till välgörande ändamål.

Igår pratade jag och Kevin med pappa och Kerstin via webbcamera, bra uppfinning det där då kan ju dom få se Kevin (och mig) lite oftare, dom bor ju i Östersund så det blir tyvärr inte så ofta som man ses. Pratade oxå med min allra bästa kompis Kina (som oxå bor i Östersund) igår önskar så att hon oxå bodde här nere är trist när man känner för att prata om något att man inte kan ses, tur att Jimmy ställer upp och "lyssnar" i alla fall.

Nä nu ska jag ta och läsa lite håller på med den sista av Harry Potter böckerna, kalla mig barnslig om ni vill :p tycker dom är bra och har jag läst dom andra så måste jag ju läsa sista med.

Sköt om er och ha en bra helg

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Nu börjar förkylningen verkligen ge med sig känner mig rätt så pigg kry och Kevin verkar bättre med skönt får hoppas att vi kan få vara friska ett tag nu.

Idag tänkte jag väl ta en långpromenad eventuellt med en mamma och hennes dotter. Annars så ska vi väl greja på som vanligt här hemma, nu när Kevin klättrar på allt och är så snabb iväg får man verkligen ha ögon i nacken. Men det är bara skoj att se hur han utvecklas och se hans framsteg man blir ju såååååå stolt.

Lyckades filma Kevin när han tar sig över tröskeln men så klart när jag filmade så gick det jätte bra över brukar strula lite mera:) http://sv.netlog.com/go/explore/videos/videoid=412541

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Oj redan onsdag, skönt ändå att dagarna går så vi blir friskare här. Inatt har jag fått sova hela natten var upp vid 6 och gav kevin nappen sen somnade vi om och vaknade vi strax efter 8, sovmorgon skönt att få sova ut.

Kevin är för rolig upptäckte igår att när han ska ta sig över trösklarna så stälelr han sig så upp på bakbenen medans han har händerna i golvet och så går han sakta framåt tills han är över ser för roligt ut ska försöka länka en video till det:)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på ska väl gå en liten promenad sen var så skönt att komma ut igår i solen, man känner sig mycket bättre bara man kommer ut. Sen blir det dom vardagliga grejerna lek, bus och sång och såklart passa klätterkevin:)

Glömde skriva igår att jag fick svar på psykologi provet fick godkänt sååååå skönt att det är avklarat då är man snart klar med utbildningen och man är personaladministratör, hoppas att det kommer att bli lika roligt och givande som utbildningen.

Nu ska jag ta och kika in på blocket och se om jag hittar en billig (och snygg) åkpåse.

Sköt om er

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag skiner solen ute härligt. kevin och jag får trotsa förkylningen lite och gå ut en kort sväng och njuta.
Inatt har det gått bättre har fått sova från 22-05 skönt att han inte är lika täppt längre. Konstigt det där med barn när dom är förkylda (utan feber då) att dom har så mycket energi, kevin han kryper runt här och ställer sig mot allting, hade jag gjort så när jag är förkyld hade jag väl dött på kuppen.

Imorse när jag skulle ta upp Kevin stod han upp i sängen och hade på något vis lyckats dra ur ena armen ur pyjamasen och nappen var upp och ner men han var lika glad för det gullungen.


Nä nu ska jag ta och greja lite innan han vaknar.

Sköt om er

Kram sabina

rolig stavning

Kolla in stavningen på den här klossen är ju en snigel eller snail på engelska, det är inte alltid så lätt hihi;)
 

Måndag

Hej!

Självklart så blev vi förkylda igen:( Sov ute i vardagsrummet med Kevin inatt så jag slapp springa fram och tillbaka mellan sovrummet  och vardagsrumemt och tur var väl det för fram till halv två inatt vaknade han varje halvtimme sen gav jag han nässpray vilket inte hjälpte jätte mycket men han sov i alla fall fram till halv fem för att sen vakna igen vid strax före sju. Så idag har vi bara tagit det lugnt jag har sett på sex and the city filmen medans Kevin sussade så sött på min arm:) 

Resten av dagen blir oxå lugn regnar och är dåligt väder så det är inget man ger sig ut i om man är förkyld.

Nä nu får jag ta hand om Kevin han kryper runt här i lägenheten och säger va pappa?? letar efter sin pappa den lille gullungen.

Sköt om er 

Kram Sabina  

Söndag

Hej!

I helgen har vi varit till svärföräldrarna. i lördags var vi till eds marknad där köpte jag lite stumpor till mig och kevin och en pyjamas och en tröja till Kevin med.


Kevins grejer                 några av mina strumpor                   Kevin med farmor

När jag vakande upp på söndagen hade jag jätte ont i halsen och under dagen har Kevin blivit lite snorig ska vi verkligen bli sjuka igen? då är det ju tredje gången på lite mer än en månad:( men så är det väl när man har barn. Det är tråkigt bara för då får inte Kevin umgås med sin kompis Ellen, dom två lyckas ju bli sjuka omlott med varandra jämt:)

Jaja nu ska jag ta det lugnt och se lite på tvn ni får ha det

Kram Sabina


Fredag

Hej!

Helg igen vad händer med veckorna? Kan ju säga att det stämmer det dom säger att tiden går fortare när man fått barn.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på får väl ner på affären en sväng och köpa lite grejer tänkte göra lite kräm till Kevin. Sen tänkte jag ta en sväng in på lindex och titta lite. är lite sämre väder idag så vi får se hur lång man känner för att gå.
Tråkigt att det ska vara så mycket förkylningar och sånt nu då vågar man sig ju inte till öppna förskolan heller vill ju inte att Kevin ska bli förkyld igen plus att influensan kommer ju nu i mitten av oktober:(

 
Nä får väl slå en signal till Egon (min styvfar) han fyllde år igår men då jobbade han sent.

Ni får ha en bra helg

Kram Sabina

Torsdag

Hej!

Idag har vi tagit det lugnt på morgonen har passat på att se på singelmammorna på SVT play medan sKevin tog sin förmiddagslur. Nu har vi gått lite med gåvagnen och lekt lite just nu sitter han och kastar ut allt i sin leksakslåda och är jätte glad.

Idag ska vi som vanligt ta en promenad för solen skiner på oss här i Göteborg igen, kan ju behövas lite bra väder efter all uppsägning som varit här den senaste tiden, undrar om man kommer att få tag i ett arbete när flera tusen tillkommer på arbetssökarmarknaden, jaja det ordnar sig alltid.

I helgen kanske vi ska åka till svärföräldrarna och gå på marknad i Ed får se hur vädret blir bara, man vill ju inte gå där med barnvagn och så när det regnar är inte skoj.

Nu ska jag leka lite till med kevin sen blir det lunch.

Sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Uff idag har jag en fruktansvärd huvudvärk hoppas det blir bättre under dagen är inte skoj att ha ont i huvudet när man har en livlig liten son som ska greja med en.

Idag vaknade jag till vid halv åtta sovmorgon alltså, så skönt att få sova lite längre någon gång ibland. Har ju tur som har en underbar kille som brukar ge han frukost på vardagarna så jag kan ligga och dra mig, Tack älskling <3

Undrar vad vi ska göra idag hade tänkt gå till öppna förskolan och hämta avtrycken vi gjorde förra veckan men nu vet jag inte om jag orkar tar nog det imorn kanske.

Igår lekte jag fotograf igen var inte lika lätt som när Kevin var 4 månader nu kröp han ju bara därifrån när jag hade satt han så fint, lägger upp lite bilder på han bland annat en svart vit från igår.

Sköt nu om er

Kram Sabina


Kevin känner på sina           Sötnosen                     Lite udda sovställning             Akrobaten kevin
 tänder med tungan

Tisdag

Hej!

Blev inget prov igår det kom inte upp föräns efter det att Kevin sovit middag så jag har gjort det nu när han sov sin förmiddagslur som tur var sov han lite längre så jag hann färdigt, nu håller jag tummarna för att jag kunde det bra bara tycker det är så svårt att skilja på alla teorier.

Idag händer inte så mycket ska ut en långpromenad tänkte jag är återigen fint väder och så gillar kevin att se sig omkring.

Kevin har börjat med en så rolig sak han står på alla fyra och så ställer han sig upp på bakbenen fast han har händerna i golvet med, försöker nog ställa sig upp den lille men varför måste dom alltid göra det så svårt för sig:) Ska försöka ta en bild och lägga in.

Sköt om er nu

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Strul som vanligt när man ska göra något, hade ju tänkt lämna Kevin hos Karin och Ellen idag förmiddag och gjort provet men så klart så hade dom inte lagt ut det och det går inte att få tag i den ansvarige för hon sitter i möte få hoppas det kommer upp senare idag då.
Så nu när planerna blev ändrade passade jag på att baka lite mera bröd till Jimmy den här gången blev det Trillinglimpor med sesamfrön på tjyvade en liten bit blev goda.


Annars händer det inte så mycket här idag hoppas man ska få gjort provet snart så man kan komma ut i det fina vädret.

Jaja så är det.

Sköt om er

Kram Sabina


Kevin med min gymboll som jag köpte i helgen

Söndag

Hej!

Dagen har kantats av pluggning eftersom jag har psykologi prov imorgon. Läste en stund på förmiddagen sen var vi till allum ett köpcentra i partille sen tog jimmy en sväng med kevin medans jag läste lite till och nu på kvällen få rjag väl skummläsa igenom det en gång till, tråkigt sätt att tillbringa söndagen på men så är det ju.

Annars är allt bara bra kevin han är ett riktigt energiknippe grejar med något hela tiden.

Nä nu får jag återgå till böckerna

sköt om er

kram Sabina

Lördag

Hej!

Idag har hela familjen varit till backaplan och handlat veckans mat, vi var även in på toys r us men hittade inget bra var oxå in på nids for kids men det var inget bra där heller, på coop däremot hittade jag en mjuk boll som låter när man rullar, studsar och skakar den och en hund som man drar fram, Kevin verkade gilla båda men jag tror hunden blir roligare när han lärt sig gå och kan dra den efter sig. Sen har vi städat upp lite här hemma kan ju inte låta den lille ligga och kråla runt bland dammet.

Nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen. Får se om det blir storm inatt som dom har sagt att det ska bli, tur man bor i ett stadigt hus:)

Sköt om er nu och ha en underbar lördag.

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Jaha då var det fredag igen :) väldigt vad veckorna går fort.

Idag har jag tvättat en maskin är ju så himla fint väder så man får passa på medans man kan hänga ut tvätten. Sen har jag bakat grahamsbröd till Jimmy själv får jag ju inte äta bröd nu när man går på diet men kanske nallar ett pytte litet hörn får väl få tummen ur och baka brödet som jag får äta i helgen kanske.

Nu ska vi äta lunch sen får vi bege oss ut på en promenad och kanske ta en sväng förbi affären måste ju ha ägg.

Jaja sköt om er och ha en bra helg.

Kram Sabina


Grahamsbrödet

Torsdag

Hej!

Idag har Kevin och jag varit en kort sväng till öppna förskolan och gjort hand och fotavtryck efter det blev han så trött så då fick han sova medans jag var in på willys och handlade lite, sen tog jag en skön promenad hem. Hade lite tur med för på vägen hem hittade jag en hundring på backen jippi jag brukar ju aldrig hitta mer än enkronor.

Nu ska vi leka lite sen får jag plugga lite medans Kevin sover middag.

Sköt om er

Kram Sabina

Lägger in en bild på Kevin oxå han har så söta kläder på sig idag. dom är från HM byxor med hängslen 149kr och nalle puh bodyn 79kr (tror jag)  Lägger även in en bild på hans jacka som kom igår från ELLOS 399kr han kommer bli så tuff i den i vinter.     

Onsdag

Hej!

Känner mig trött och sliten idag vet inte varför har sovit bra är väl en sån dag bara. Annars så händer det inte så mycket nytt har lekt och busat med kevin så han skratta tills han fick hicka, måste ha tröttat ut stackarn ordentligt för nu sover han;)

Förkylningen är det ingen skillnad på inte Kevins heller men men det ger sig nog tillslut.

Har beställt lite kläder (fick ju pengar när jag fyllde år) på ELLOS fick 30% på beställningen och ett set med snygga handdukar som nog kommer passa bra i badrummet. Sen fick jag ett meddelande att Kevins vinterjacka har kommit så jag får ner och  hämta den sen.

Nu ska jag ta och göra mig iordning bättre sent än aldrig och ta en huvudvärkstablett.

Sköt om er

Kram Sabina

RSS 2.0