Snart helg

Hej!

Solen skiner för fullt där ute ska nog ta med min lille fis på en promenad när jag hämtat han på dagis brukar han ju tycka om. Och som om det inte var nog så jobbar Jimmy halvdag imorn underbart med lite längre helg tillsammans hoppas på fin tväder så vi kan var ute mycket och ladda våra trötta föräldrabatterier, Kevin stackarn har haft sån hosta några dagar nu så man har ju vaknat på nätterna av att han hostat, var dock lite bättre inatt när han fick ha dubbla kuddar att sova på.

Igår precis innan jag skulle gå och hämta hem den lille fisen kom posten med dagiskorten, man kan säga så här han är söt som få men gravalvarlig :) och på gruppkortet sitter han emellan en fröken och en dagis kille som båda har så där underbart fin olivhy och där sitter min bleke lille fiskmås och ser allmänt frågande ut. Det är obeskrivligt hur mycket man kan älska någon så mycket som man älskar sitt/sina barn det är verkligen en gåva att få vara med om något så stort. Visst är det tufft oxå många gånger när man är trött och dom små bara gör allt för att göra tvärtom och vara aviga men när det känns som tuffast och man är som argast på dom små så ler dom mot en och man fullkomligt smälter och allt är glömt.

 Kevin för ett år sedan vem kan motstå en sån charmör

Nu över till något helt annat jag var ju till IKEA för ett tag sedan och köpte lite nya grejer jag sa ju att jag skulle ta kort och visa hur det blev men med mitt guldfiskminne har det tagit ett tag, sorry.

 Sovrummet lila transparanta gardiner som matchar fint med det lila överkastet på sängen

 Lampa ovanför en tavla av min mormor i hallen var så mörkt där förut på kvällen

 Glas anslagstavla snygg och praktisk

Nä nu ska jag hänga upp tvätten sen hämta min gofis.

Ni får ha en underbar dag hoppas solen skiner på er med

Kram Sabina


Mitt i veckan

Hej!

Onsdagen är redan här veckorna bara flyger fram och snart är det november och då får man välkomna julen underbart.

Efter kevin varit på dagis igår så gick han och jag till ett fik här nere har vi aldrig gjort själva förut men jag tänkte något gott ska man väl unna sig när man han namnsdag så Kevin fick en STOR bulle och en mer eller faft som han själv sa, ja jag tog ocå en god bulle med sånt där gult i mums. Kevin gillade skarp iden med att fika bulle han höll på tjata ihjäl mig när vi gick ner -"mamma, fika bulle" "bulle mamma" fika mamma" hihi mitt lille bullmonster.

  kevin äter bulle med god aptit :)

Måste ju berätta vad han kallar scarfen "scarfit" säger han sött va? 

På kvällen var jag ute på en underbar kvällspromenad med Karin och Ellen, måste verkligen säga att när jag gick där längst vattnet och såg in över stan i kvällsskruden så kan jag inte tänka mig någon annan stans att bo det är så fantastiskt vackert med alla ljusen. Ellen var så söt satt i sin vagn och sjöng hoppa olle olle hoppa olle olle hihi gullunge det där. Synd bara att dom ska flytta härifån snart bara men man får väl ta sig tid att träffas ändå.

 Kanske inte blir lika bra på kort taget med mobilen men så är det ju :)

 Här kan man se eriksbergskranen i bakgrunden som dom satt ljus riktigt fint.


Nä nu ska jag fixa med annat här men ni får ha det bra och sköt om er

Kram Sabina


Studiedag=mys hemma

Hej!

Idag har jag lyxen att rå om lillfisen alldeles själv då det är studiedag på dagiset och Jimmy jobbar. På morgonen såg vi på tuffa tåg som Kevin säger heter chuggington och går på playhouse disney och är Kevins favorit program ska alltid se på det, tur vi skaffade den inspelningsbara boxern då kan man sätta på ett avsnitt när man ska laga mat och inte vill ha en akuthungrig gnällig unge runt benen :)

Efter att vi ja eller Kevin tittat på det så frågade jag Kevin om han ville åka buss roligt blev svaret så vi begav oss ut och tog bussen till syaffären där jag fick köpt nya knappar till min jacka och garn till kudden jag syr till Kevin. När vi gick där kom det spårvagnar och Kevin fick STORA ögon så jag frågade om han ville åka spårvagn dum fråga ;) så hem tog vi spårvagn och sen buss och allt utan vagn gick jätte bra han har blivit så stor och duktig pojk min lille fis, kevin duktig som han själv skulle ha sagt.

 
Nya knappar blev riktigt bra tycker jag och man kan ju inte tro att jag betalat 60kr för den inklusive knapparna, ni kan se hur det såg ut innan i föregående inlägg

 liten busspassagerare

I helgen var mamma och Egon (Gugge) här och passade Kevin så jag och Jimmy fick komma ut själva. Vi var till en restaurang i stan som heter Meze och åt vitlöksmarinerad fläskfile på spett och friterad potatis oxå vitlök på den och jag tog en bananasplitt till efterrätt mums mums mums, mysig restaurang men trång man ska vara där vid 17-18 och äta om man vill ha lite plats och lugn och ro.

 Kevin med sin favorit Gugge, här tittade dom på chuggington :)

Nä nu ska jag kika runt lite till på nätet innan lill fisen vaknar.

Ni får ha en underbar dag och sköt om er

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Fredag och snart helg UNDERBART. I helgen ska min älskling och jag försöka oss på att få komma ut bara han och jag, var ju tänkt förra helgen men lillfisen var ju dålig då så vi skippade det. Men nu är det bättre så vi håller tummarna. Kevin verkar tycka det ska bli kul med för när jag frågar han vet du vilka som kommer i helgen så säger han GUGGE (egon mammas man) han gillar han jätte mycket är nog för att han är som ett stort barn som ÄLSKAR att sitta och leka och bygga med Kevin.

Igår var jag för första gången till emmaus på backaplan hittade några riktiga klassika barnböcker som fick följa med mig hem billigt med 7 böcker för 45kr, på onsdagen var jag till kyrkans loppis och köpte mig en ny vinterjacka för 30kr så ska det vara :)

 Vad tycker ni betalade jag för mycket?

Nä nu ska jag gå och baka morots och kanelmuffins mums.




Trevlig helg önskar världens sötaste lille kille

Sköt om er därute

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Fy vilket deprimerande väder det är nu småregnar och är mulet man känner sig inte dirket motiverad att gå ut idag men frisk luft måste man ju få.

Idag har jag kikat runt på lite olika jobb igen och hittade ett riktigt intressant jobb som jag verkligen vill ha så nu gäller det att skriva en riktigt bra ansökan här, får kanske ringa i veckan till dom med och höra lite kan ju vara bra så dom ser att man är riktigt engarerad.

Imorgon ska jag träffa marie vi ska iväg till en vuxenaffär och inhandla lite smått och gott ;) för att sen inta en god lunch innan marie ska till skolan och jag ska hem och hämta min lille fis på dagis.
Lillen är så söt han tycker verkligen om att vara på dagis, när man lämnar han så stänger han nästan igen dörren i ansiktet på en och man får säga till han -"får mamma en kram" och då får man en snabbkram sen springer han och ställer sig i fönstret så han kan vinka när man går :) så go så man smälter.

 Sötaste lillfisen i världen

Nu måste jag kila iväg ska hämta hem den söte får se vad han vill göra sen brukar låta så här
Jag -"ska vi gå ut kevin?"
Kevin- "NÄÄÄ"
Jag- "ska vi se på tv?"
kevin - "NÄÄÄ"
Jag- "Vill du lyssna på cd då?"
kevin -"NÄÄÄ"
Jag-"Vad vill du göra då?"
kevin- "gå ut cykla"
Jag-" ja men jag frågade ju nyss det och då ville du ju inte"
Nä vi sen ska ta på kläderna så springer han iväg och skriker -"NÄÄÄÄ" och så får man ha ett gudomligt tålamod och tusen armar så får man på han kläderna och så kommer man ut och han är jätte nöjd.

Nä nu måste jag gå, ni får ha det så bra och sköta om er

Kram Sabina

Jag visste väl det :)

Hittade det här klippet med en man som genomgår några timmar med simulerade födelsevärkar för att se om män klarar mer smärta än kvinnor ja se själva och få reda på det vi redan visste ;)


Fredag

Hej!

REGN regn och lite mera regn och så en förkyld unge på det :( Tur att Kevin är så go och kramig i alla fall. Vi har varit hemma igår och idag mina förhoppningar är att han ska må så bra så mamma och gugge kan komma och vara barnvakter imorn så Jimmy och jag kan komma ut vi har inte varit iväg själva på snart ett år vet inte varför det dragit ut så på det. Vi hade ju inte tänkt göra något storlslaget imorn bara bowlat och ätit här nere men vi får se.

Idag har jag och Kevin varit till willys och handlat lite tog bussen gissa om det piggade upp han :) åka bussen åka bussen åka bussen lillfisen min.

nä nu står någon här och förpestar min luft får gå och byta blöja på stinkbomben.

Ni får ha en underbar helg och håll tummarna för oss.

Kram Sabina

Pratglad liten fis


Kevin berättar om allt möjligt


Mamma har betalat säger han om allt

Kevin öåter ju så söt men en annan låter ju jätte konstig men så är det ju

Uppdatering

Hej!

Idag skulle jag ha träffat marie men hon mådde inte riktigt bra så vi fick ställa in det.
Senare idag ska jag bege mig ner i tvättstugan har aldrig tvättat där nere förut men nu är det så mycket tvätt och det tar ju sån tid innan det torkar inne så då får det bli tvättstugan den här gången.

I helgen skulle vi ta en tur med bilen i stan och se oss omkring men det var inte så lyckat då Kevin blev åksjuk av allt svängande och hoppande hit och dit som det är i den här staden och spydde, så lördagen fick jag städa bilen tur att vi har skydd under barnstolen så det gick rätt så bra. Måste dock klaga på bilbarnstolarna så dumt att klistra fast en skummgummidyna på den nu gick det ju igenom överdraget och kom lite på skummgummit så jag var ju tvungen att skära bort en bit för att det inte skulle lukta i bilen, sen tejpade jag fast en påse över skummgummit ifall han blir åksjuk igen men det får vi hoppas han inte blir.

Måste ju berätta om igår när vi skulle äta. Kevin satt i sin stol och tjatade i mat så jag blåste som en galning på den för att få den att kallna när jag sen skulle ge han tallriken så tappade jag den och den flög iväg med ett pang varpå kevin säger -"pang, mamma farligt" Hihi lille bubben

Slänger upp lite bilder med och jag lägger in ett till inlägg senare med lite filmer när han pratar.

  nyvaken ruffsig kille

 Bångstyrigt hår på en bångstyrig kille

kevin med sin älsklingsbil lotusen som han hellst hade sovit med och så sin favvonalle douglas

Mammas hjärta du är så go tack för varje dag som du berikar mitt liv med skratt, kärlek och ömhet. Mamma älskar dig jätte mycket.

Ni får sköta om er där ute i kylan

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Hur har eran helg varit? min har varit bra fast den inte blev som tänkt. Vi skulle ha åkt till uddevalla och hälsat på Jimmys kusin me familj men henne gubbe blev krasslig så det blev inställt. Istället tog vi en tur i bilen till Kevins glädje. Vi svängde förbi plantagen där ja gfick köpt en ny blomma till Kevins rum mamma etalat säger han nu när han ser den och ja jag har betalat den så det stämmer ju. Sen var Jimmy in på expert och fick tag i en inspelningsbar tvbox för digital-tv det käcka med den här är att den har hårddisk så man kan spela in direkt på den kanon då det alltid går minst 2 bra tvprogramm på en gång.
tror det är en sån här fast svart vi har.

I måndags for Jimmy på konferans med sitt "nya" jobb, ja han är ju konsult och har nu börjat på vägverket ska tydligen hålla på med något som har att göra med trafikövervakningssystemen tror jag, rätta mig om jag har fel jimmy. I alla fall så innebar ju det att jag fick tillgång till bilen så då passade jag på att åka till IKEA en sväng när det är lugnt och skönt fyndade en del saker faktiskt som nya gardiner till sovrummet som passar jätte fint till överkastet. en anslagstavla i glas till köket och en tavellampa till hallen och så lite smågrejer som krokar till hallen och nya tallriksunderlägg. Sen var jag till backaplan och fixade en m össa till Kevin på cubus var dock lite stor ska se om jag kan byta den till en mindre den var ju så tuff ju. Ska ta lite bilder och lägga upp sen men nu kallar köket magen kurrar så jag får ta mig lite lunch.

Men sköt om er

Kram Sabina


Till någon väldigt speciell

Grejar runt här hemma och lyssnar på min favoritlista på spotify och rätt som det är kommer det upp en låt med Jill Johnson och Lisa Miskovsky- To Know Him Is To Love Him och då måste jag ju bara lägga upp en snutt av texten här och tillägna den till just den underbara person som jag helt plötsligt blev så där nyförälskad i när jag hörde låten, så det här är till dig Jimmy

To know know know him
Is to love love love him
Just to see him smile
Makes my life worthwhile
To know know know him
Is to love love love him
And I do

I’ll be good to him
I’ll bring love to him

(text:lyrix.se)



RSS 2.0