Premiär cykelturen

Hej!

Nu har vi varit ute och premiär cyklat med Kevin och han gillade det ja han gillade det verkligen, han satt bakpå Jimmys cykel först och tittade sig omkring med STORA ögon andra vändan satt han på min cykel och det gick bra det med vi var ute jätte länge och han var så nöjd så puffade på mig ibland tyckte väl att jag cyklade för sakta kanske ;)


Mode tips

Kevin har koll på det där med mode så han tänkte dela med sig av två tips


 
En snygg mössa är alltid rätt och den får gärna vara lite för stor


Ett snyggt skärp i midjan hottar upp nästan vilken klädsel som helst

Så nu vet ni vad ni ska sattsa på här i vår :)

Kram från modegurun Kevin

Tisdag

Hej!

Åter i bloggvärlden, har min alldeles egna Alfons (jimmy) att tacka för den ofrivilliga blogg vilan ;)

Så släckte ni lamporna i lördags? det gjorde jag satt här hemma och såg på Patrik 1,5 med en stor popcorn skål lösgodis och massa levande ljus, mysigt men synd bara att man var själv. Filmen var i alla fall jätte bra kan varmt rekomendera den.

I söndags var jag mest med Kevin då Jimmy inte var på topp efter lördagens utgång klenfisen min ;)

Igår var det en sån där dag då man har en massa att fixa vi letade runt efter en cykelsitts till Kevin och fastnade tillslut för den från biltema men såklart var det något fel på den så vi fick åka tillbaka med den idag och byta till en ny så nu är den påskruvad och vi tänkte bege oss ut en sväng sen, hoppas bara Kevin gillar det nu. 
 
 Kevins nya cykelhjälm som han inte är jätte förtjust i

Nu ska jag gå och äta lunch.

Ni får ha en fantastisk dag

Kram Sabina

uppdatering

var tydligen bara lampor som behövdes släckas inte tvn så då är jag med :)

                                 
 
   Lördag 28 mars

     kl 20.30 - 21.30

Lördag

Hej!

Nu är vi ensamma hemma jag och Kevin men det är bar ajag som är uppe lillfisen sover så sött, JImmy är ute med några kompisar men han skulle inte bli så sen. Så ikväll blir det inte earth hour riktigt för min del vill inte sitta här i mörkret utan tv eller nått helt själv men jag tänkte släcka ner och tända lite ljus och se på tv så jag kör en light version, sorry jorden.

Annars då, ja vi var ju bara tvungna att gå förbi Eriksbergshallen och se hur det var där dom har ju Idol uttagning där idag, helt sjukt vi var där vid 14 tiden tror jag och det var fortfarande lång kö för att komma in att man orkar med det. Tror i alla fall att jag såg en som hade gått vidare som kom ut för han var så himla glad och tog upp telefonen och ringde på en gång, får se i höst måste ju se när det är härifrån.

  och jag som tyckte det var lång kö i ullared

 Kevin spanar i det underbara vädret

Sedan Jimmy åkte har vi lekt och busat och jag har fått bygga lite med lego det är ju SÅ skoj men Kevin förstör det man bygger så man får skynda sig att föreviga på bild

blomma jag gjorde

Nä nu ska jag gå och starta popcornmaskinen och ta en god öl till det och bara slappa i soffan kanske ska jag se på patrik 1,5 med om det inte är något annat på tv:n :)

Ni får ha en fantastisk kväll och ta det försiktigt i mörkret ;)

Kram Sabina


Godmorgon

Godmorgon på er hoppas ni har sovit gott det har jag men känner mig lite hängig ändå men det blir nog bättre bara man får kommit ut en sväng och rört på sig och vaknat till ordentligt. Vad ska ni hitta på idag då? här blir det bara lugnt får såklart ut en sväng så Kevin får leka lite han blir så grinig om vi bara ska vara hemma hela dagen.

Igår kollade jag igenom bilder och videfilmer på Kevin när han var liten ojojoj så liten man var hemskt vad tiden går fort



Bara några dagar gammal så liten plutt


Ni får ha en bra dag

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Vaknade imorse av att Jimmy och Kevin kom in och sa att det var vitt ute trodde inte riktigt på han men när jag väl fick dratt mig upp så jo visst var det så, SÅ himla onödigt det som var tort och fint och man kunde ana att våren var på intåg visserligen har så gott som allt smält bort tack och lov snö ska komma vid jul inte nu när det ska vara vår.
Kevin fick i alla fall inviga sina gummistövlar när vi gick ut här sen.

 Så här glad var han efter varit ut

Ikväll blir det mys med Jimmy och lösgodis var evigheter sen vi åt det vi kanske är lite fjantiga men vi har inte vågat köpa det nu när det varit influensa tider och kräksjuka då vi har hört att det kan finnas sånna bakterier i godiset då, skulle dom inte kunna komma på några bättre lösgodisautomater så att man inte kunde komma åt godiset på samma sätt som nu, personligen tycker jag det är lite små äckligt när snoriga ungar går där med sina skitna nävar och gräver. Nu n är jag tänker på det så får jag nog ta mig en sup till med som tar död på eventuella bakterier ;)

 
Kevins nya lek han skjuter lådan framför sig när han går

Nu ska jag passa på att surfa runt lite innan nyheterna börjar

Ni får ha en mysig fredagskväll

Kram Sabina

Men va f-n

Vintern har tittat förbi igen som tur är så ska den smälta bort under dagen sägs det och sen ska det bli bättre väder igen.



Bild från våran balkong

Torsdag

Hej!

Fy vad det svider i mina ögon idag, vaknade inatt av att Kevin grät han hade väl drömt något lille bubben så jag fick upp och trösta han sen sov jag visserligen till kvart över 6 men jag har nog legat och snackat och drömt en heldel eftersom jag känner mig så sliten idag. Jag har i alla fall hunnit med att städa här hemma medans Kevin och Jimmy var till Jimmys jobb och hälsade på, så skönt när det är rent igen.

Här händer det inte så mycket som vanligt vi tar det mest lugnt och grejar med Kevin, får ta en sväng ut sen oxå så han får leka lite och så man själv får lite sol och frisk luft  det piggar nog upp en.

Nu orkar jag inte sitta här mera svider i ögonen.

Ni får ha en fantastisk dag och passa på att njut av solen helst i lä.

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

ÅÅh denna underbara sol idag är det riktigt skönt ute trots att det bara är några få plusgrader men det blåser nästan inget. Idag har vi varit ute två gånger i lekparken först på morgonen men vi fick gå in då Kevin somnade i gungan så go, sen har vi varit till den större lekparken nu på eftermiddagen och där var det underbart soligt och i lä blev riktigt varmt och gott. Kevin har provat på att leka i sandlådan för första gången med hink och spade och som vanligt var det roligast att förstöra det mamma byggt upp :)

   
Inte bara små barn tycker det är roligt med gungan ;)

   
Kevin har inte fått någon riktigt hink ännu men han bryr sig inte om det och till spade har han ett socialdemokraterna decilitermått som jag fått i reklam en gång 

Nu ska jag gå och börja med maten blir torsk och äggsås idag mums

Ha en bra kväll

Kram Sabina 

Tisdag

Hej!

Idag skiner solen men det blåser svinkallt, Kevin och jag var ut i lekparken en sväng på förmiddagen när Jimmy var ner och lyfte skrot. idag har varit en sån där dag då man fått gjort lite jag har bakat matbröd grahamsbröd supergott, sen har vi varit iväg till willys och handlat lite och sen har vi bara tagit det lugnt ja eller så lugnt som det går med yrvädret närvarande :)

 
Jimmy trött efter träningen och Kevin passar på och vila lite med pappa han med

Nu får jag gå för nu börjar snart nyheterna och det ska JImmy se på så då får jag ta Kevin

Ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina

Kevin härmar en ko


Jag hade rätt

För ett tag sedan sa jag till Jimmy att jag trodde att Josh Groban och Katy Perry dejtade för man såg så mycket bilder på dom, han var bland annat på en av hennes konserter och nu visar det sig att det troligtvis är så. Dom är SÅ söta tillsammans så jag hoppas det är sant.


Nytt par? Katy Perry och Josh Groban. 
Foto: ALL OVER PRESS

Måndag

Hej!

ÅÅÅhh vilket underbart väder det är ute nu solen skiner och det blåser inte lika kallt och mycket som innan, vi var ute på en skön promenad och passade även på att sitta en stund i solen och gotta oss. Kevin tittade på mig som om jag skulle varit en utomjording för jag hade solglasögonen på :) gullunge.

Igår pratade vi med pappa på webcam det tyckte Kevin var roligt när han fick se morfar på fullskärm. Det är SÅ synd att dom ska bo så långt bort speciellt nu när man har barn det händer ju så mycket med dom hela tiden så man missar ju en hel del på några månader. Hoppas att dom kan komma ner hit en sväng innan sommaren då vi troligtvis ska åka upp hade varit så skoj att ses nu har ju inte sett dom sen i somras :(

Idag fick jag sovmorgon då Kevin vaknade vid kvart i 7 så jag känner mig rikitigt pigg nu värre är det med Jimmy som inte somnade på en gång igår utan låg och var irriterad över någon som spelade jätte hög musik, fattar inte hur man tänker när man drar igång stereon på hög volym efter 22 på en söndagskväll men man kanskehar gått och blivit gammal och tråkig ;)

   
Nybadat fis i pyjamas igår  

Nä nu ska jag mysa lite med Jimmy man får passa på medans vildjuret sover. Han har föresten lärt sig att ta sig upp i soffan själv nu så nu måste man ha koll på han hela tiden för han kan inte komma ner helt själv.



Sköt om er och passa på att njuta av solen en stund det gör gott för kropp och själ.

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Så var även denna helgen snart över det har varit underbart väder och vi har varit ute och gungat och lekt en del. Igår hade vi besök av Jimmys kompis och hans fru trevlig och vi åt SÅ gott (vitlökstema) vitlöksmarinerad lövbiff friterade potatis skivor, tzatziki, sallad och grekisk dressing till efterrätt blev det kladdkaka och grädde ingen bantarmat kanske men men. Hoppas eran helg oxå har varit bra.

Idag är det sämre väder ute mulet men förhoppningsvis blåser det inte så mycket, vi tänkte väl bege oss ut sen efter lunch här.

igår var det premiär för babben & co och en av gästerna var DiLeva han lever ju verkligen i sitt eget universum han bara ler och ser allmänt flummig ut love it.

Nä nu ska jag gå och se vad vi ska hitta på för lunch börjar bli hungrig nu.

Sköt om er och ha en underbar söndag

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Dagen började tidigt för mig idag då Kevin vaknade strax före 6 på morgonen uff han har blivit så morgonpigg sen vi flyttade hoppas det går över snart :) Fördelen med att man kommer upp tidigt är ju att man hinenr med en hel del hittils har vi varit och handlat jag har städat och nu duschat, ätit lunch och börjat förbereda tzartsikin tills ikväll, då kommer en kompis till Jimmy och hans fru på besök trevligt, tyvärr så går ju smalmaten bort då och vi ska fritera potatisskivor och äta marinerade lövbiffar och så tzatsiki som är SÅ gott. Hoppas vi hinner ut en sväng med för det ser ut att vara riktigt gott väder ute.

Nä jag får gå och greja i köket igen så vi kan hinna ut en sväng med i solen.

Ni får ha en underbar lördagskväll

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Så var nästan ännu en vecka till gjord hemskt vad det går fort när man har roligt :) Nu har vi bott här i snart tre veckor och vi trivs kanon, SÅ skönt att Kevin har eget rum så man kan sitta och mysa och umgås normalt i vardagsrummet på kvällen.

Hur är vädret hos er då? Här är det soligt och 5-7plus grader men det blåser för j-la kallt ute. Kevin och jag var ute en sväng i lekparken här på gården idag och hans enda intresse är gungorna han går fram till dom och ställer sig på tå som om han skulle komma i dom sen tittar han så där befodrande på en och man får lyfta i han och då blir han glad sen sitter han där och gungar, från gungorna kan han höra bussen och varje gång han hör den så tittar han på mig och säger busch så go. Han ÄLSKAR verkligen bussar han blir helt till sig så fort han ser en buss.

Idag har vi inte gjort så mycket till nytta lekt med Kevin och varit på två promenader, men igår bakade jag bröd gott med hembakt man blir ju SÅ trött på köpebrödet. Kevin fick prova sina stövlar idag inne dock men han gillade dom och trampade glatt omkring här hemma med dom på sig och sen böjde han sig ner och sa va e det? och pekade på bilderna på dom :)

 men se glad ut på bild gick inte för sig, skit unge ;)

Nä nu ska jag kika runt lite till på nätet innan nattningen ska börjas.

Ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina


Onsdag

Hej!

Idag är det riktigt vårväder här i Göteborg solen skiner och det är en 9grader varmt underbart. Kevin och jag var ute på en power walk promenad förut medans Jimmy var ner i gymmet och lyfte skrot skönt att få röra på dököttet :)

Imorse var Jimmy och besiktigade bilen medans jag och Kevin var in till coop och handlade lite mat igen och så fick jag tag i ett par gummistövlar till Kevin så nu kan han vara ute och leka även om det är blött ute i vår.

Nu sover Kevin och sen tänkte vi bege oss ut en sväng och njuta i solen underbart hoppas att våren verkligen kommer nu längtar så efter den nu.

Nä nu ska jag kolla igenom förskolepapprena lite men ni får ha en underbar dag

Kram Sabina


Tisdag

Hej!

Oj vad jag är trött i huvudet nu, igår var jag iväg på en rekryteringsträff och såklart blev jag intervjuad sist så jag fick sitta och vänta i två timmar segt men vad gör man inte för att få jobb, när jag väl kom hem vid 19:45 hade jag världens huvudvärk men inga tabletter hemma. Idag har jag varit på en träff på arbetsförmedlingen rätt intresant men mycket information på kort tid så man blev lite trött i huvudet efter det var jag på en arbetsintervju igen så nu är man rätt slut men så är det ibland.

idag har solen skinit här i Göteborg men det har blåst kallt men ändå det var SOL underbart. Vi tog en promenad ner till affären och handlade lite mat för veckan skönt att ha det gjort sen har vi mest tagit det lugnt och nu väntar mys med Jimmy framför tv:n ♥.

Imorn ska Jimmy iväg och besiktiga sin lille bil håll tummarna för att det går bra men det tror jag nog den är så fin så lille sebastian som jag döpt den till :)

 Lille bilen

Nä nu ska jag gå och mysa med Jimmy, ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Oj idag har jag suttit vid datorn så jag är alldeles röd i ögonen men man m åste ju söka jobb om man ska få något.

I helgen var vi hos svärföräldrarna och Kevin fick åka kälke för första gången det tyckte han inte var så skoj han var lite rädd i början men efter några gånger gick det lite bättre.

   
se upp i backen

 tryggare i farmors famn

 
Kusin Julia gillar inte att kevin ska ta hennes ballong

Nä nu måste jag kila ska iväg på ett möte

Ni får ha en underbar måndagskväll

Kram Sabina


Torsdag

Hej!

Idag har vintern återigen gjort ett intrång i våren :( Det som var så härligt väder igår och så blir det så här idag fy nu vill jag ha VÅR. Vi hann i alla fall gå en promenad på morgonen innan det blev dåligt väder.

Idag har jag äntligen fått tummen ur och slingat om håret ajajaj säger jag bara avnände hätta tycker det är lättast när man ska slinga själv och jag drog ut håret där jag såg och sen fick Jimmy göra resten ajajajaj älsklingen som du vevade runt och slet i mitt hår tur man har tjockt hår så det inte märks så väl om man tappar en hel del, tack för hjälpen i alla fall.
 Snygg som få med halva håret uttradet ur hättan ;)

På eftermiddagen var vi trots snöfall och blåst ut en sväng till men ångrade oss snabbt då det inte var gott väder alls och Kevin som vägrade ha på sig vantarna blev grinig efter ett tag.

 Mina älsklingar ute i snön

I helgen ska vi åka till svärföräldrarna och gratta svärmor som fyller år, kommer nog Kevin tycka är roligt att få busa med farmor och farfar. Ni får ha en underbar helg och sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Åååh idag har det varit en fantastisk dag solen har skinit från en nästan klarblå himmel och det har varit ca7 plusgrader, underbart. På förmiddagen var jag ner till ams i stan då det är vårdvecka och jag har anmält mitt intresse till lite olika jobb. På eftermiddagen var vi och fixade tempur kuddar som Jimmys bror ville ha sen var vi till backaplan och jag fick lämnat tillbaka en tröja Jimmy köpt som och köpt ett par jeans till Kevin och två t-shirtar till mig sen fixade vi födelsedagspresent till svärmor en kopp där det står till min farmor och en STOR ask med sjöfrukter mums.

Måste bara få klaga lite ja eller förbanna mig över hemglass. hur kan dom vara så j-la dumma att dom komemr och tutar med sin signal jätte högt vid halv nio på kvällen en tisdag. Igår så hade vi lagt Kevin och han sov så gott (han har vaknat ledsen alla kvällar förut sen vi flyttade) och så kommer den där j-la glassbilen och tutar med sin j-la melodi och då vaknar han ju och blir jätte ledsen som tur var somnade han om rätt så fort och sov bra hela natten sen. Jag hade sån lust att gå och slita ur tutan ur bilen. ja nog om det nu.

Kevin och jag busade idag och jag lyckades fånga en riktigt busig liten kille på bild som jag bara måste dela med mig av innan jag ska gå och se på vänner på tv:n.



Ni får ha en underbar onsdagskväll

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Idag är det rikitigt vårigt ute 7 plusgrader vidnstilla och fåglarna kvittrar till och med solen vågar sig fram lite smått emellanåt, underbart. Vi tog en lång härlig promeand innan lunch som verkligen piggade upp två trötta föräldrar efter ännu en strulig natt. Kevin har verkligen kommit in i en grinperiod nu och har omedvetet gjort sig själv till ensambarn då man inte vill gå igenom allt detta grin igen, nu tänker många men hallå barn är griniga ja jag vet men inte så här griniga. Inatt när han vaknade och var arg för att jag inte vill dalta med han så hade vi stora planer på att adoptera bort honom, men allt var glömt vid första leendet imorse :)

Idag händer det nog inte så mycket tänkte kanske ta en promenad till och låta Kevin gunga lite det gillar han, sen får jag ju kolla runt på lite jobb med hoppas man kan få något snart vill ju att Kevin och Jimmy ska få vara själva med.

Nä jag får kolla runt lite nu men ni får ha en underbar dag

Kram Sabina


Måndag

Hej!

Ja då var det en ny vecka igen då och den har börjat bra solen har vågat sig fram emellanåt och det är lite vårigt i luften härligt. Vi är dock lite trötta då Kevin inte riktigt har kommit tillbaka till sina normala sovrutiner utan vaknar på kvällarna och gråter och ibland på natten för att sen vakna tidigt, hoppas han snart vänjer sig och att han börjar sova som förut från 19-7 då ska man nog bli piggare själv med.

Igår blev det inte så mycket gjort var jätte dåligt väder regnade nästan hela dagen. På kvällen kom Karin och Ellen förbi och Kevin fick visa upp sitt rum för kompisen Ellen, fast han var lite skeptisk i början tryckte upp sig mot väggen när hon kom nära, han är då för go rädd för en liten tjej som är en decimeter mindre och säkert 2 kilo lättare ;)

Nu har jag äntligen laddat kamerabatteriet och fått tagit några bilder på lägenheten, vi trivs jätte bra här enda som är sämre är utsikten förut kunde vi se ner till älven nu ser vi bussen och innergården men man kan inte få allt.

   
Vardagsrummet som ni ser utan någon dekoration på vardagrummsbordet går inte att ha när man har en nyfiken kille som ska undersöka allt

 Kevins idolvägg i hallen :)

   
Lite av köket svårt att ta bild där man fick med allt


Vårat kärleksnäste/datorrum ;) Trött jimmy på sängen med

Så nu har ni fått se hur vi har det nu förutom i kevins rum men det har jag ju redan visat.

Nu ska jag kolla runt lite innan Kevin vaknar till.

Ni får ha en underbar dag

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Snön yr utanför fönstren nej okey då det småsnöar/regnar och är ett riktigt pissväder men då får vi passa på att busa och greja inne istället.

Har inte kunnat blogga som vanligt dom senaste dagarna för vårat internet spökar COM HEM vilken jäkla dynga.

Igår var vi ute två gånger och Kevin fick nog nästan nackspärr av alla bussar eller BU som han säger, den ungen verkligen älskar bussar sitter han i vagnen och man säger nu kommer det en buss så flyger han upp och ögonen blir så stora att dom nästan ploppar ur huvudet på han och så pekar han och säger bu eller va e det? så go han är våran lille grinunge :)

har tyvärr inte fått tummen ur än och laddat kamerabatteriet får ta och göra det nu på en gång, så lovar jag att lägga upp bilder sen på lägeneheten.

Nä nu ska jag passa på att lägga mig jämte Jimmy och vila medans Kevin sover den lille busen väckte oss vid halv 6 imorse uff.

Hoppas ni har bättre väder än vi och att ni får en fin söndag.

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Idag är det fredag igen, den här veckan har gått otroligt snabbt och allt vi har gjort är att försöka få ordning här hemma efter flytten.

Idag har vi varit iväg en sväng och infröskaffat en rullgardin med stjärnor på åt Kevin, då den söte lille ungen fått för sig att man ska vakna vid 5.30-6 då det är ljust och fint inne hos han, får hoppas att det hjälper när det blir lite mörkare där så vi kan få sova ut ordentligt någon gång. Vi var även en sväng till IKEA igen då vi glömde köpa lampa till hallen sist, måste bara säga att jag inte är så förtjust i IKEAs taklampor dom flesta i alla fall dom vi har är SÅ besvärliga att sätta upp men snygga på plats.

Lovade ju lägga upp några bilder men jag har inte hunnit ta så många innan batteriet nu är dött så jag får ladda och återkomma med fler bilder sen.

   
vardagsrummet med den snygga röda fondväggen

 
Kevins rum

Ja det var dom jag hade tagit :)

Nu ska jag återgå till att söka lite jobb eller om jag ska lägga mig och vila med Jimmy ett tag.

Ni får ha en underbar fredagskväll

Kram Sabina

Tillbaka

Hej!

PUH flytten tog verkligen på krafterna, man samlar helt klart på sig alldeles för mycket skräp. NU är vi i alla fall på plats och vi har fått ordning bara några små saker som ska skruvas upp. Den här veckan har gått så fort vi har fixat jag har varit på arbetsförmedlingen två gånger redan och ska snart bege mig dit igen :O)

Kevin har börjat vänja sig nu vid att ha ett eget rum och ahr två nätter i rad sovit hela natten men han är mycket mera klängig och gnällig och det kan man ju förstå stackaren har ju inte fått lika mycket uppmärksamhet men nu så kan han återigen få det.

Nä nu måste jag fixa ordning m ig och bege mig till arbetsförmedlingen ska träffa min handledare idag, hoppas det är en vettig människa.

Lägger in lite bilder sen på nya lägenheten.

Sköt om er

Kram Sabina

RSS 2.0