Imorgon bär det av till blåkulla

Hej!

Skärtorsdag imorn och då får jag ta och damma av kvasten och åka hem till blåkulla över påsken ;)

Vad ska ni hitta på i påsk då? Själv ska vi bara vara hemma och ta det lugnt kanske svärisarna kikar ner nu när svärfar fått eller vågat ta fram bilen sin efter vinderdvalan i garaget, roligt gubbe det där :) Sen får vi se om mamma och Egon får en stund över och kikar förbi med hade varit trevligt var ju ett tag sedan vi sågs nu.

I veckan har jag jobbat något hemskt, i måndags började jag redan vid 6 på morgonen hemskt vad trött jag var då fördelen var ju att jag slutade redan vid 12 och fick en stund själv på backaplan inte helt fel. Köpte guldtrådgardiner till vardagsrummet blev snyggt till dom vinröda jag har nu, men Kevin gillar dom kanske lite väl mycket han har redan dragit av en tråd och fler lär det nog bli. Köpte dgardinerna på chilli helt klart den bästa inredningsaffären som finns dom har så sjukt mycket snygga saker och till ett bra pris med.

Nä nu ska jag snart gå och fixa massäck tills imorn ska ju jobba igen medans mina älsklingskillar ska vara lediga.

Ni får ha en underbar påsk och ta hand om varandra där ute.

Kram Sabina

Hej igen

Hej igen!

 Har varit ett tag sedan nu har bara rullat på så fort och jag har inte haft någon energi att skriva något som skulle kunna vara intressant.

Veckan efter att jag var magsjuk blev lille Kevin jätte förkyld så jag fick vara hemma i två veckor och var otroligt less på att gå här hemma. Men jag fick i alla fall gjort en hel del här hemma som man annars inte hinner med när man jobbar.

I helgen har vi besiktigat bilen gick bra så klart ;) Jag och Kevin var i och för sig inte med vi passade på att gå lite i affärer och få fixat nya skor till Kevin så tuffa och ett par leggings med skindetaljer till mig från cubus.

Försökte lägga upp en bild på skorna men det gick inte men ni kan gå in här och se hur dom ser ut.

I veckan har det varit fantastiskt väder tyvärr försvann det nu i helgen hoppas det kommer tillbaka snart vill ha underbar vår då man får klä sig lättare och ha solglasögon och allt är ljusare och skönare och känns lättare.

Nä nu har jag inte något mer intressant att skriva men lovar att återkomma snart med bilder och annat skoj.

sköt om er och njut våren

Kram Sabina

Illa

Hej!

Ligger ensam hemma och tycker synd om mig själv som har magsjuka ja var väl värst igår men idag är jag hungrig men kan inte äta så mycket innan jag börjar må dåligt igen så här är det alltid när man haft magsjuka tröttsamt att det ska vara så jobbigt med återhämtningen.

Jaja nu till något roligare. I helgen var pappa och Kerstin hit det var jätte skoj men trist att det var så kort stund, men mycket bättre än ingenting. Kevin sa så fort han fick se sin morfar ha paket och visst fick han paket med 3 stycken som dom kommit överens om tidigare :)

 stor morfar vid litet bord

 Kevin och Kerstin i bästa lekparken här uppe på platån

  Vilar benen med morfar

 gunga är roligt här med Kerstin

Vi hade det så trevligt under helgen kommer sakna er tur det inte är så långt tills det är sommar så vi får ses igen.

När pappa och Kerstin hade åkt hem i söndags åkte vi iväg på treårskalas hos kevins kusin julia.
Julia hade fått marsvin men Kevin vägrade tro på det så här lät en konversation dom två emmellan.
Kevin - där är katterna
Julia - NEEEJ det är marsvin
Men trots kusin Jullias stränga uppmaningar att det var marsvin så sa Kevin katter :)

 Kevin och Julia hos farmor

 Kevin på en hoppget

Nu till en helt annan rolig sak som Kevin sa i måndags. Han visade Jimmy sin hund douglas och sa där är douglas svans. då frågade jag kevin om han har svans han vänder sig mot mig och säger NÄÄÄ har snopp och tar ett redigt tag i skrevet hihi barn är bara för härliga

Nä nu ska jag försöka mig på att äta något.

Hoppas att det är bättre med er och att ni har en underbar vecka.

Kram Sabina

Nytt

Hej!

Idag blev det inget jobb men det gjorde inte så mycket hann jag ju få lite tid för mig själv, tog bussen till IKEA och fixade en sån där bräda så Kevin inte kan ramla ur sängen sen köte jag ett jätte fint tyg som jag sen sydde nya gardiner till Kevins rum och sen blev det ommöblering. Skruva ner spjälsängen och ställa allt till rätta efter kaoset som varit där inne sen han fick den nya sängen förra veckan och det stått två sängar där.

 
Före och innan sängen ska målas vit till våren


Här kan ni se gardinerna klädde även ena sängsidan med det, kudden med barbapappa har jag broderat. Tyget heter vitamin bil och finna på IKEA för 69kr och är 300*120cm Kevin älskade gardinerna.


Vem är den sötaste flurfisen i världen? Här med sin nya tröja från lindex allt ska vara bilar nu :)

Förra veckan när vi satt och åt middag så pratade jag och Jimmy om något då hör vi från lillfisen -nu får ni vara tystare. Så himla go man kan vara.


Kevin med sin katt Bosse, han har själv döpte den men han säger bossiiiie

Kanske ett lite osamanhängande inlägg sorry för det kikar på 2 1/2 män samtidigt inte lätt att hålla fokus.

Nu ska jag kika vidare på tvn men ni får ha det så bra och håll nu alla tummarna för att tågen går som vanligt i veckan så pappa och kerstin kan komma ner på torsdag.

Sköt om er

Kram Sabina




RSS 2.0