bussar

Tittade på den här filmen med Kevin tror det var den bästa film han någonsin sett han var helt paralyserad och sa bara bussch bussch där bussch och ögonen var SÅ stora så dom nästan kunnat ramla ut.



kikade sen in på killens hemsida som gjord för Kevin :) Får be han göra en bilderbok av sina kort till Kevin kanske ;)

bilkörning i generna

lilla bubben kan redan det där med att backa, kikar över axeln för att se att allt går bra. som mamma saknar dig nu när jag sitter här på jobbet men snart ses vi bara 2timmar kvar. åter till jobbet. ha en underbar helg. kram sabina

dålig bloggare

Hej. jag vet jag är ingen bra bloggare nu, ont om tid nu ska försöka skärpa mig. den här veckan har kevin börjat på dagis på riktigt, det gillar han lite problem bara på kvällen han är så extremt mammiga men visst lite mysigt är det att gosa med han lille bubben. nä nu ska jag fixa lite mat att ta med till jobbet Imorn. ni får ha det bra och sköt om er. kram sabina

Måndag

Hej!

Så där ja då var ännu en helg gjord dom bara susar förbi tur att det är studiedag på dagis idag så jag får vara hemma med min lille fis, så mysigt så. Mindre mysigt bara att han nu har fått för sig att vi ska gå upp strax efter 6 vad var det för fel på 7? Men som Jimmy sa vi har väl haft tur innan när han sovit till 19-7 lr 8 jaja nu börjar han i alla fall bli såpass stor att han kan se på barnprogram en liten stund så tv:n åker på och så lägger jag mig där med täcke och halvsover medans han tittar på något barnprogram en stund.

Så vad har ni haft för er i helgen då? Själv har det varit lugnt i lördags var vi så trötta både jimmy och jag så vi kunde ha somnat stående, är visst någon här i huset som pratar i sömnen och stör sin sängkamrat undrar vem det kan vara? måste berätta något så dumt i förra veckan så drömde jag att jag satt med Kevin vid bordet och han satt i sin stol, men så tippade han sig bakåt med fötterna och jag skulle skynda mig att ta tag i han men vaknade av att jag låg och krafsade Jimmy på bröstet hihi inte konstigt man är trött när man har mer att stå i när man sover än när man är vaken :)
Så våran helg har varit lugn har varit ute och gått cyklat och lekt i sandlådan med lillfisen.

Nä nu ska jag ta och kika runt lite här innan fisen vaknar

Ni får ha en underbar dag

Kram Sabina


Helg

Hej. så var ännu en vecka gjord och Kevin är nu färdig Inskolad och det har gått jätte bra men visst inte helt smärtfritt han har varit extra mammig och har vaknat några kvällar och gråtit. i alla fall så ska han nu börja på tisdag men jag tror det kommer gå bra han älskar verkligen att vara där. nä nu ska jag se på tv och mysa med jimmy. ni får ha en bra helg och sköt om er. kram sabina

Saknar Kevin :(

Hej!

Min lille fis är på dagis och han tycker det är JÄTTE skoj men fy vad jag saknar han vill inget annat just nu än att gå och hämta hem han. Har gått bättre dom två andra dagarna jag lämnat honom för då har jag varit och fikat med andra mammor men idag fick man gå hem till en TOM lägenhet klarar inte av att gå in i Kevins rum ens för då börjar jag lipa. Att man skulle gå och bli så känslig av sig, är något som händer där när man får upp den lille parveln på magen ögonblicklig kärlek och oro som i ett paket tillsammans med bäbisen :)

 Tycker det var nyss som han var så här liten men så när folk frågar hur gammal han är så får man liksom en chock när man hör sig själv säga 20 månader 2 år i december oj tänker man vad hände där med min lille lille lille bäbis.

Nä jag får väl gå och göra något nyttigt istället för att sitta här

Ni får ha det så bra och önska mig lycka till med den här klumpen av enorm saknad som jag har i magen och hoppas att den ska bli mindre så småningom

Sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Så var det återigen söndag och ännu en helg har rusat förbi :( Imorn ska vi återigen till dagis eller förskola som det numera heter, den här veckan som kommer ska vi börja lämna dom små fisarna i några timmar hoppas det kommer gå bra men det tror jag. Kevin älskar verkligen redan att vara på dagis och säger man ska vi till dagis säger han bilar dom har några STORA bilar där som han älskar, väl där så märker han ju knappt att man är med för han leker och grejar runt gott tecken men visst det smärtat ju lite i mamma hjärtat att man inte är viktigast längre.

I helgen har vi inte gjort så mycket har handlat som alla helger och så skulle vi försöka borra lite i taket men det gick inte kom en halv centimer in sen var det tvärstopp och då har både jag och jimmy tryckt så vi höll på bli blå j-la tak men det ordnade sig ändå.

Nä nu ska vi ta och göra oss iordning ska kila iväg till clas ohlson och köpa blombelysning och till IKEA och köpa lite småsaker.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg och sköt om er

Kram Sabina


Onsdag

Hej!

Idag har vi återigen varit på dagis eller förskolan som det numera heter gagis säger Kevin, gick bra idag med han gillar verkligen att vara där och leka men idag kom han fram till mig när det var tio minuter kvar och sa maaat då vi fick gå hem och äta mat :) och nu sover han så gott så han blev så trött av allt lekande. Sen var vi ju ut till lekparken innan vi gick dit med och han gick runt där och lekte, han hittade två bilar och när vi skulle gå och han skulle lämna kvar dom oj vilket skrik det blev då men jag fick fiskat upp nappen ur väskan och pluggat igen hålet så blev det tyst ;) Är väl bara att vänja sig för ju äldre dom blir desto bestämdare blir dom ojojoj hur ska det gå då.



Idag skiner solen måste vara för att Jimmy fyller år :) Kevin och jag ska bege oss ut sen när han vaknat så han får leka ute lite sen måste jag ner och handla lite mjölk och annat smått som saknas till maten sen tråkigt men nödvändigt.

Nä nu ska jag softa på sängen en stund har sån bedrövlig huvudvärk nu

ni får ha en underbar dag

Kram Sabina

Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det Jimmys födelsedag ♥ Grattis älskling på 28års dagen älskar dig mitt födelsedagsbarn.

 

 Finaste födelsedagskillen

Grattis oxå till mamma och Egon som idag har varit gifta i 9 år

HIPP HIPP HURRA FÖR ER ALLA TRE.

Dagis ångest

Hej!

Idag har jag och min lille fis varit iväg på inskolning på dagis och det kunde inte ha gått bättre, Kevin han lekte och grejade på som bara den tror inte han tänkte på att hans gamla mamma satt där och kände sig överflödig :( Glad är jag ändå att det gick så bra hoppas nu bara att det håller i sig. Men jag får allt ångest när jag tänker på att jag ska lämna han där i flera timmar lille bubben, verkar som om det kommer bli värst för mamma. När vi kom hem sa han att han ville ha maaat och sen skulle han nana så nu sover han så gott så och jag har fått strukigt upp tvätten och passat på att namna lite kläder till Kevin måste man ju nu när han ska gå på dagis. Jag köpte mina namlappar från filur och är jätte nöjd valde 75påstrykbara och 75klistermärken är jätte nöjd.

I helgen var vi ju som sagt hos svärföräldrarna och fick vaxat bilen så nu skiner den så fint så. jag och svärmor var även iväg till en barnaffär och fick inhandlat två overaller tll kevin som han ska ha i vinter och ett regnställ och några tröjor ska visa bild på det sen.

    Spela fotboll med farmor är jätte skoj


Har glömt säga att dom senaste veckorna har Kevin börjat prata något hemskt han härmar nästan allt man säger och surrar på som bara den är jätte skoj att lyssna på han och hans utlägg.


Nä nu ska jag gå och få i mig någon mat sen får kevin och jag bege oss ut en sväng.

Ni får ha det bra och sköt om er

Kram Sabina

Äntligen

Ja äntligen, till hösten kommer äntligen Robbie Williams nya album som jag har väntat och längtat, men som dom säger den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. över till annat just nu sitter vi hos svårföräldrarna har precis lagt en trött men jätte glad liten fis. Imorn väntar vaxning av bilen tråkigt men nödvändigt. nä nu ska jag vara social ni får ha det bra. kram sabina

Torsdag

Hej!

Återigen en underbar dag med sol :) (var det igår med) Så härligt att slippa det eviga regnet. Idag har den lille och jag varit och en sväng till stan had eju tänkt gå in på bytingen och se om det var något roligt där men såklart hade dom semesterstängt så det blev inget med det, så då gick vi in till nordstan och åt på mc donalds och kevin fick en ballong lyckan var gjord. Jag passade även på att springa in en snabbis på cubus hittade ett kanon erbjudande på barnjeans och tröja endast 179kr för båda jeansen kostade ju annars 229 och tröjan 99 så där tjänade jag en slant, hittade även en body som jag bara var tvungen att köpa var så cool text.

   
Jeansen baikfrån så tuffa och en tröja med en traktor på kan ju aldrig bli fel och så den tuffa bodyn med så klockren text den kostar 69kr. cubus har alltid haft väldigt stora storlekar hade en annan body innan till kevin som var i 68 och den hade han när han hade 80 på andra kläder.

Igår eftermiddag tog vi oss en tur på cykeln och svängde förbi kyrkans loppi spå hemvägen där kan man verkligen fynda köpte två nallar till kevin varav den ena var björne lite broderitråd i en påse och andra sygrejer och två böcker allt det här fick jag för 50kr rena fyndet ju och Kevin är superglad i sina nya nallar skulle till och med sova med den ena inatt och även nu :)

  
Söta nallar och en stolt och kramgo liten fis ;)

Kevin har även kommit på hur man tar sig upp i matstolen nu, visserligen ta han sig inte ner men ändå ser ju lite farligt ut när han klättrar upp och det gör han hela tiden med och så sätter han sig där och gnäller tills man kommer och tar ner han.
 Båda benen i samma hål ;)

Nä nu ska jag gå och sätta mig på balkongen en stund och njuta ni får ha det bra och njut nu av solen

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Sista veckan nu som jag får vara hemma med min lille plutt, nästa vecka ska vi börja med inskolning på dagis, lille bubben då hur ska det gå? tror nog kanske att jag kommer sakna han mer än vad han saknar mig, han kommer ju ha en massa andra att leka med så han kommer ju ha det hur skoj som helst och inte ägna sin gamla mamma en tanke *snyft*

I helgen var vi på liseberg på lördagen med Jimmys bror och hans dotter och hennes mamma, kan väl inte stoltsera med att jag åkt någon hiskellig karusell inte mer än farfars bilar :) se mer här om den attraktionen om ni vill. Jag spelade lite på några gottehjul vann faktiskt en twistpåse en daimpåse och en jätte fin papegoja till Kevin som han är JÄTTE glad i sen drog jag fram en traktor till han i fiskedammen den gillade han med lille bubben ÄLSKAR verkligen bilar, traktorer, lastbilar och för att inte nämna bussar.

På söndagen jobbade jag i hemtjänsten och fy det var en sån där dag då det fattas en massa folk och  man får stressa halvt ihjäl sig så på söndag kväll var jag rejält trött.

Igår var vi bara inne och lekte då det regnade hela dagen :( Kevin fick i och för sig prova på att måla med vatenfärg för första gången blev en så fin teckning så som mamma satt in i teckningspärmen. Ja det är faktiskt ett bra tips till andra mammor att köpa en pärm och en bunt plastfickor så kan man spara dom små livens teckningar i den, jag skriver alltid ner datumet med.

Vad som händer idag? ja jag funderar på om jag och Kevin skulle ta bussen ner till stan och kika in på bytingen och se om dom har något, är ju en del som behövs nu när han ska gå på dagis den lille fisen.

Nä nu ska jag kila och se om jag kan få något i magen är hungrig

Ni får ha en bra men blöt dag

Kram Sabina


PS. En xtra stor kram till min själsfrände och livskamrat Jimmy♥ du betyder allt för mig

RSS 2.0