jobbsökardag

Hej!

Sitter och söker jobb men så blev det något fel på ams sida där jag sparat en massa anonser så jag passar på att slänga in ett inlägg här istället.

Nu har verkligen hösten kommit, imorse var det bara 2 grader ute och på radion sa dom att folk hade skrapat rutorna brrr.

Tänkte lägga in lite bilder på mina senaste inköp.

     
Kevin i sin monsterbils tröja H&M 49,49kr och jeans kappAhl 179kr tror jag jätte fina med mudd i linningen och resår nertill och såklart en tuff dösdskalle bild på ena backfickan

   
Höga stövlar 499kr till mig vinterskor 299kr och ett par biltofflor 79kr  till Kevin allt från skopunkten, vantarna kommer från stadium 99kr och ska hålla kevins händer varma och torra i vinter.

              
Svart kjol H&m 149kr   Blus lindex 299kr

 
Kjol och tröja från Ellos/josefssons kommer inte ihåg vad dom kostade hade rabatt

Så det var det nu har jag höstuppgraderat min garderob nu ska jag bara ha tag på ett par vita ribbstickade strumpbyxor men det får bli åhlens dom brukar ha bäst där tycker jag.

Nu är Kevin på dagis igen och han verkar tycka det var skönt att komma tillbaka efter nästan en veckas frånvaro. Hela veckan han var hemma gick han omkring och tjatade om dagis och sjöng klapp klapp essica (jessica en av fröknarna) och lilla snigel ackta DIG ackta DIG så sött nu när han har börjat sjunga på riktigt.
Han har helt fått nya morgonrutiner med han säger mamma tv bolibompa och sitter som fastklistrad när det är rory racerbil, fåret shaun, timmy lamm eller ubåtarna lille bubben.

Nä nu ska jag se om ams sidan fungerar igen 

Sköt om er där ute i höstvärlden och ta på er ordentligt

Kram Sabina
 



min stackars lille fis

Hej! kevin älsklingen har verkligen inte tur nu inte nog med att lillfisen fick öroninflamation i veckan i fredags var vi till läkaren igen men nu med ögonen och jo visst var det ögoninflammation. mammas lille hjärta antibiotika tvätta ögonen och salva för utslagen runt munnen, hoppas det vänder snart. nu ska jag mysa med jimmy. trevlig helg på er. kram sabina

Öroninflamation

Hej!

Halva jobbarveckan gjord inte för att jag jobbar men man räknar ju dagarna tills Jimmy ska har helg.

Just nu är jag hemma med en sjuk liten fis, började i måndags kväll när jag tyckte kevin var varm och tog tempen 39,5. Igår så var han hemma och jag märkte att han höll på la örat mot axeln hela tiden och grät när han böjde sig ner så efter han vilat middag bar det av till drop in på vårdcentralen och jo visst lillfisen min hade fått öroninflamation uffa det som gör så ont. Så nu får han pencilin 3gånger om dagen och det är verkligen inte det lättaste att ge en snurrande sparkande liten hal ål som helt plötsligt verkar ha fått hundra armar och ben att vifta med. Så den här veckan får han vara hemma med mamma.

Idag har vi varit till affären en sväng och sett på olipombomba (bolibompa). Måste ju berätta att Kevin nu för tiden pratar HELA tiden herregud man blir helt yr i huvudet ibland. Igår när vi var på vårdcentralen var det en gubbe som oxå satt och väntade där och då pekar Kevin och säger gubbe klart och tydligt sen början han berätta att hans farfar har en BMW och pappa toyota och att han äter bananpankaka, hallå man säger INTE gubbe så nu för tiden försöker jag säga man eller kille istället man skäms ju ögonen ur sig.

Nä nu ska jag gå och ta en frukt måste ladda på c-vitamin förrådet så man inte blir dålig.

Ni får ha en underbar dag så här i hösten

Kram Sabina


Höstigt

Hej!

Nu känns det verkligen att hösten har kommit, även om solen lyser så är det inte så där varmt som det är på sommaren och löven på träden har antagit en höstig pallet nu. Den här tiden på året tycker jag är mysig man får ta på sig lite mer kläder färgerna ute är fantastiska solen vågar sig ännu fram och på kvällarna när det blåser och regnar på utsidan kan man kura ihop sig i soffan med en massa levande ljus och mysa.

I helgen har vi varit ute och njutigt av en härlig höst helg med sol och även lite regn på söndags em. Kevin visade sina päron runt på dagis lekplatsen är perfekt lekställe på helgen inhägnat och en massa saker att hitta på = mamma och pappa kan sitta och njuta en stund i solen.

I fredags var jag iväg till backaplan på klädjackt men uff vad jag tycker det är svårt jag blir alldeles yr i huvudet när jag ska försöka hitta något och har man då hittat något på internet som man gillar är det ju lögn att hitta det i affären sen, men trots det så hittade jag i alla fall en kjol och en byxa och lite kläder till Kevin. Får bege mig in till stan i veckan och se om jag har bättre tur där.

Nä nu kallar jobbsök. Sköt om er

Kram Sabina

Höstvindar

Hej!

Här har solen nu försvunnit och ersatts med härligt höstväder och med hösten så kommer ju förändringar och så även i mitt liv, dock ingen jätte stor förändring.

   
Tog visst korten med blixt därav spöketlaban och den sista utan så håret blev blekare och bilden suddigare men hej jag är ingen fotograf.

Jag blev i alla fall väldigt nöjd med håret känns friskt och fräscht så här till våren och jag har fått många positiva komentarer, vad tycker ni då??

Nä nu måste jag kila ska hämta hem lilfisen från dagis nu.

Ha en underbar dag och sköt om er

Kram Sabina

R.I.P Patrick Swayze

Patrick Swayze har förlorat kampen mot cancern och somnat in i sitt hem endast 57år gammal och är nu på riktigt ett Ghost. Denna man som man i sin ungdom (mellanstadiet) drömde om efter att ha sett filmer som dirty dancing och ghost med  bästa vännen Anna G, kommer du ihåg det Anna?


Bild people.com


bild msn

27år

Hej!

Så var man 27 då hemskt vad gammal man börjar bli då :) bara tre år kvar till kärringstrecket hihi.

I helgen hade vi kalas trevligt, jag bakade ju bullar förra veckan och daimkakor och en tårta som var väldigt mättande men god. I present fick jag pengar, presentkort, fina ölglas och sötaste blocken från lillefisen.

   
Mina fina killar. fixade kevins hår med lite gele varade i några minuter sen var det som vanligt igen bångstyrigt babyhår

   
Festfolket ;) tårtan och kakfatet

 
Fina block från kevin och ölglas från jerry och julia (jimmys bror och hans dotter) Glasen invigdes såklart redan på kvällen

Kevin var nog den som var gladast ändå för lyckan var ju SÅ stor när han fick en buss av farbror Jerry lille fisen älskar verkligen sina bussar, när man kommer in till han på morgonen så det första han säger är bussar bilar och när man lyfter ur han ur sängen så går han dirket fram til sin billåda och börjar rota.

Nä nu ska jag gå och få i mig något sen ska jag bege mig ner till affären kika lite på lindex dom hade en snygg klänning där kanske får köpa den.

Ni får ha en underbar dag och passa nu på att njuta av solen

Kram Sabina

Robbie Williams är tillbaka

Underbara Robbie Williams är tillbaka och med en kanon låt den skivan kommer absolut hanmna i min skivsamling när den kommer ut, som hans andra skivor :) Se lyssna och bestäm själv om ni gillar den. Bodies heter låten för den som undrar och den kommande skivan heter reality killed the video star.


Bakdag

Hej!

Ja idag håller jag på bakar inför kalaset i helgen, fyller ju hmm 27 år den 15 uffa ligen. i alla fall så bakar jag snickerschokladkakor får se om dom är goda och bullar ja kanelbullar och med äppelfyllning hade jag tänkt mig. Gjorde ju äppelknyten för ett tag sedan men fy vad det var jobbigt det var då jag kom på att man kanske skulle kunna riva äpple och blanda det med kanel och lite socker och smeta på och sen rulla ihop och dela till bullar återstår att se om det blir bra eller inte. Testar ett nytt bullrecept med, med kesella i är ju kanon i lussebullar blir så saftiga och goda så jag tänkte testa här med.

Kevin älsklingen är på dagis och nu när han gått en månad så har han fått dagis ångest och börjar gråta när jag lämnar han ja han grät igår och idag, men idag började han när jag sa att vi skulle till dagis. Men som tur är så slutar han ju så fort jag lämnat rummet hörde inte ett knyst när jag tog på mig skorna så han gillar det ju egentligen men måste bara protestera och få mamma att må lite dåligt.

Nä nu ska jag gå och se om kakorna har svalnat något så jag kan skära upp dom.

Ni får ha en underbar dag och sköt om er.

Kram Sabina

Ny vecka

Hej!

Ännu en ny vecka har börjat hoppas på att det inte blir några förkylningar denna veckan väntar ju hit folk på kalas till helgen, ja det är jag som fyller om en vecka ungerfär uffa man börjar bli gammal nu inte så skoj vad hände med åren dom bara flög förbi, jaja jag har iaf hunnit med en del tex att få världens underbaraste lille fis och för att inte tala om hans pappa mitt livs kärlek.

 Stor och liten Andersson älskar er♥


Idag tog jag mig en tur med älvsnabben och kikade lite på myrorna man kan ju hitta så bra dagiskläder på sånna ställen och även lite leksaker och böcker till som små. Finns ju såklart även fina kläder med. Hittade iaf två böcker med ljud kommer nog lillfisen gilla och ett par jätte tuffa byxor till en cool kille ;)

I helgen har vi tagit det rätt lugnt Kevin har ju varit förkyld, vi tog oss dock en tur med bilen över till öckerö och  hönö då får man åka bilfärja över det tyckte Kevin var spännande.

 
 
I bilen hem började han bli trött och grinig så jag fick kittla han lite så han skulle hålla sig vaken och då förvandlades lillfisen helt plötsligt från den trötta och griniga unge bild 1 till den där dreglande skrattmaskinen på bild 2 :)

 
Slänger även in en bild på nyvaken fis med sin tuffa tröja från Zara 99kr tror jag den kostade

Nu ska jag fixa lite innan jag ska hämta hem fisen från dagis.

Ni får ha en underbar vecka

Kram Sabina


FFS

Fredag Förkylning och Storm (alt skit väder)

Fredag och ännu en vecka gjord ser fram emot en ledig helg nu med mina pojkar.

Kevin är återigen förkyld men det är väl bara att vänja sig men man tycker ju så synd om han. Idag är han i alla fall på dagis fick vara hemma igår var så trött lille fisen. Han var för rolig när jag skulle lämna han idag han klänge sig fast runt mitt ben men det brukar han alltid göra en minut men idag skulle han till och börja gråta när jag skulle gå så vi bestämmde att jag skulle stanna ett tag tills Jessica favvo fröken kom, när hon sen kom så kramade han om mitt ben och så sprang han iväg och ställde sig i fönstret för att vinka hej då mamma, och jag som trodde att jag skulle behöva ta med han hem igen för han har sldig strulat förut han ÄLSKAR att vara på dagis. Hoppas nu att det går bra för han idag han annars finns ju mamma här redo att rycka ut och hämta hem sin lille fis. Var faktiskt lite tveksam om jag skulle ha han på dagis idag men han har ju ingen feber är pigg och så plus att han har tjatat på gagissch (dagis) hela morgonen.
   byggde en koja till Kevin igår och det var mycket populärt inredde senare med ett täcke på golvet och lite leksaker tror nog han kunnde ha sovit där inne i natt.

Idag är det ett jäkla busväder ute blåser som bara den eller som puh sa det är en väldigt pustig dag :)  


 Måste ju visa kuddfodralet som jag broderat till Kevin med barbafamiljen, just nu håller jag på att brodera en kudde med bilar på skoj skoj att ha något att pyssla med.

  Sötaste lillfisen som mamma älskar dig ♥ Älskar dig med storfisen

Ni får ha en underbar helg

Kram Sabina

RSS 2.0