Måndag

Hej!

Ja då var det en ny vecka igen då och den har börjat bra solen har vågat sig fram emellanåt och det är lite vårigt i luften härligt. Vi är dock lite trötta då Kevin inte riktigt har kommit tillbaka till sina normala sovrutiner utan vaknar på kvällarna och gråter och ibland på natten för att sen vakna tidigt, hoppas han snart vänjer sig och att han börjar sova som förut från 19-7 då ska man nog bli piggare själv med.

Igår blev det inte så mycket gjort var jätte dåligt väder regnade nästan hela dagen. På kvällen kom Karin och Ellen förbi och Kevin fick visa upp sitt rum för kompisen Ellen, fast han var lite skeptisk i början tryckte upp sig mot väggen när hon kom nära, han är då för go rädd för en liten tjej som är en decimeter mindre och säkert 2 kilo lättare ;)

Nu har jag äntligen laddat kamerabatteriet och fått tagit några bilder på lägenheten, vi trivs jätte bra här enda som är sämre är utsikten förut kunde vi se ner till älven nu ser vi bussen och innergården men man kan inte få allt.

   
Vardagsrummet som ni ser utan någon dekoration på vardagrummsbordet går inte att ha när man har en nyfiken kille som ska undersöka allt

 Kevins idolvägg i hallen :)

   
Lite av köket svårt att ta bild där man fick med allt


Vårat kärleksnäste/datorrum ;) Trött jimmy på sängen med

Så nu har ni fått se hur vi har det nu förutom i kevins rum men det har jag ju redan visat.

Nu ska jag kolla runt lite innan Kevin vaknar till.

Ni får ha en underbar dag

Kram Sabina

Kommentarer
Postat av: A

vad fint ni bor är de som du inte vill gå ur lyan =)?

Kram

2009-03-12 @ 11:26:17
URL: http://www.nogg.se/mysannna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0