Måndag

Hej!

Har inte haft ork och tid att sitta vid datorn nu då jag jobbat som en galning, nä men jobbat har jag i alla fall och när jag kommit hem har jag haft två killar som har dratt i mig :) måste säga att det är det bästa med att vara och jobba när man kommer hem alltså att man möts av två JÄTTE glada killar som nästan står och hoppar i hallen ;)

Hoppas eran helg har varit bra själv har jag ju jobbat men idag är jag ledig sen ska jag jobba tis och ons kväll och tors dag sen är jag ledig i 4 dagar. Nästa vecka ska jag gå bredvid i hemtjänsten här i sannegården känner att jag kommer behöva lite mer pass nu när jag ska byta rad på schemat och jobba mindre, får hoppas att det kan ge något.

Idag har vi varit iväg till backaplan blev att ta cyklarna idag är ju så härligt väder. Jag hade tänkt hitta en styrstam till mitt styre så det hade blivit lite högre så jag slipper ligga ner och cykla sen är det inte så vidare bekvämt heller för ja det undre livet att sitta så framåtlutad och cykla, men jag hittade inget får kolla mer en annan gång. Skulle även behöva en ny sadel för den jag har nu är JÄTTE smal och stenhård ajajajaj.

 
Kevin i sin tuffa tröja som han fick av Marie och pelle.

 
Så härliga bilder först är han jätte glad men efter att han smakat så ser han mer ut som men va f.n var det här nu då

Nä nu ska jag passa på att surfa runt lite innan yrvädret vaknar och vi ska gå ut och leka lite

Ha en underbar måndagskväll och sköt om er

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Idag har vi varit iväg till stan var först till emmaus second hand och tittade fanns en del snygga grejer men sen var det ju såklart fel storlek men så kan det ju vara. Efter det var vi på amazing thai och åt lunch bufe dom har Så god lunch där och man får äta så mycket man vill så man lassar ju på som om det var det sista målet mat man skulle få på evigheter :) Efter lunch tog vi en liten promenad ner till nordstan och gick på femman lite hittade två tröjor till Kevin och Jimmy fick köpts sig ett par jeans jätte snygga tur man är med och råder han vad som är bra och inte ;) Visar bild en annan gång.

Annars har vi inte hunnit med så mycket här idag. Igår provade vi på något helt nytt för oss vi hade gjort kött på rödvinsmarinad och så tog vi till och med ett glas var till maten vi som har varit sånna motståndare till vin förut men ja efter en 4-5 kväljande klunkar så smakar det ju inte så illa men jag föredrar nog öl om jag får välja, men nu har vi ju kvar en hel del vin sen Marie och Pelle var här och det är ju synd och kasta bort det och nu när man fått lite smak för det så kanske man blir värsta vinmänniskan vem vet. Och jo köttet blev riktigt gott faktiskt hade ugnasrostade rotfrukter till och en chilisås.

Nä nu ska jag gå och bada Kevin eller baddaaa som Kevin säger hihi

Ni får ha en underbar kväll det ska jag ha och sköt om er.

Kram Sabina

Måndag

Hej!

Har kommit hem från jobbet för en timme sedan herregud dagen har verkligen gått fort idag har haft fullt upp på jobbet, saknade Kevin JÄTTE mycket så jag cyklade som en galning hem för att få träffa han.
Nu ska jag kila iväg och gosa med Kevin lite till och sen får jag börja med middagen blir potatis och pannbiff idag mums.

 min lille gofis som mamma älskar dig

Ha en underbar kväll och sköt om er

Kram Sabina

Söndag

Hej!

Söndag igen och imorn är det jobb igen uff då måste man upp kvart i sex för att hoppa på räsern (cykeln) vid kvart över sex och så börjar jag jobba sju men sen slutar jag ju vid 14 så det är skönt sen är det ju ett rätt så soft jobb med. Idag har vi varit och handlat mat för veckan så man slipper springa på affären hela tiden. Har inte så mycket att skriva idag känner mig trött och på dåligt humör så jag ska inte tråka ut er. Hoppas på att det känns bättre när vi kommer ut en sväng sen.

Ni får ha en fin söndag sköt om er.

Kram Sabina

Lördag

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett litet inlägg, har haft fullt upp med jobb och igår när jag kom hem så fick jag fixa till mig innan vi fick främmande. En gammal jobbarkompis och hennes kille var hit på middag trevligt trevligt man gör sånt för sällan får skärpa till oss.


Jimmy, Per och Marie

Annars då trött efter allt jobb man är ju inte riktigt van än så man blir lite sliten innan man har kommit in i rutinerna, men hittils har det gått bra i alla fall. Idag blir det nog bara en lugn dag kanske tar och packar ner lite picknick och beger oss ut i det fina vädret hade ju varit riktigt mysigt.


(Bild:/www.mallorca-today.de)

Nä nu ska jag ta och vila ögonen en stund medans Kevin sover.

Ni får ha en underbar dag och passa på att gå ut och njut av det goa vädret

Kram Sabina

Tisdag

Hej!

Solen skiner och det är riktigt härligt väder ute, jag och Kevin har varit ute en sväng i lekparken och Kevin har lekt med sin nya hink och spade och fått testa den nya jackan. Glömde ju lägga upp bild på den igår allmänt förvirrad hihi så nu blir det många bilder istället på jackan och Kevin


Solstrålen med sin nya jacka från H&M 249kr

     
Leker i lekparken

Om några timmar ska jag iväg och jobba själv för första gången hoppas det går bra man är ju lite nervös men det ska nog gå bra. Men jag kommer sakna Kevin jätte mycket lille bubben sover ju när jag kommer hem, ja det är klart jag kommer sakna Jimmy med men han får jag ju i alla fall se när jag kommer hem. nackdelen med att jobba kväll är att jag slutar när Uggly Betty börjar får fösöka se på reprisen till helgen är ju en av dom bästa serierna som går nu.

Nä nu ska jag ta lite lunch, ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina

Annandag påsk

Hej!

Oj vilken fullspäckad påsk det varit, i fredags var vi ju iväg och i lördags kom JImmys föräldrar och igår var min mamma och Egon här. Fullt upp men roligt har det varit. Kevin tyckte nog det varit mycket med för i morse sov han till 8 och då la han sig strax efter 19 på kvällen. Igår var vi till leparken med mamma och Egon så Kevin fick leka lite men han ville mest gå runt så han gick före och Egon efter, han hann dock testa sin nya hink och spade lite.


Kevin i stuprörsjeans från kappAhl och skjorta present


Snott mormors glasögon


Busar med mormor eller tvärtom kanske :)

Idag har vi tagit det lite lugnare Vi var ute och promenareda i det sköna vädret på förmiddagen och nu på eftermiddagen tog vi cyklarna och begav oss till backaplan för att köpa en vårjacka till Kevin hittade en som jag tror kommer bli bra får kolla sen om jag hittar någon bra regnjacka oxå.

Nu ska jag gå och fixa mat

Ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina

Påskdagen

Hej!

Solen skiner, jag har deklarerat, kevin är på bra humör och vi likaså, snart kommer mamma och Egon, igår var Jimmys föräldrar här. Snabbuppdatering måste fixa ordning mig ville bara önska er alla en GLAD PÅSK hoppas ni har lika fantastiskt väder som vi.


Bild: www.grevgott.se

Påskram Sabina

Långfredag

Hej!

Långfredag idag och vi är nyss hemkommna från Jimmys kusin vi har varit där och grattat deras son på 1års dagen i efterskott. Fick god mat och Kevin fick träffa en vovve på nära håll så där skoj tyckte han :) Blev jätte rädd när hon skulle nosa och slicka han i ansiktet lillbubben då.

Igår jobabde jag mitt sista brevidpass så på tisdag är det meningen att jag ska jobba själv kommer bli spännande och lite nervöst men det ska nog gå bra som tur är finns det hjälp hos en annan brukare om det skulle behövas.

Vad har ni gjort hittils i påsk då? har ni ätit något påskgodis? Jag har hunnit trucka i mig lite redan köpte 2kilo :) ojojoj gott men kanske inte så nyttigt får bjuda jimmys föräldrar och min mor och Egon när dom kommer.

 
Jag är inte döv jag bara skiter i dig (tröjtext)


vad lång du är mamma

Nu ska jag kila och se på nyheterna som den kärring jag är ;)

Ni får ha en underbar kväll

Kram Sabina

Onsdag

Hej!

Ännu en dag på nya jobbet med bredvidgång tycker det har gått riktigt bra idag han jag är hos är så charmig och alltid glad och tacksam så man kan inte annat än bli på bra humör. Idag var hans godeman på besök och då bjöds det på tårta och innan hade vi fått påskgodis av chefen ajajaj och jag som tog bussen idag :)

Känner mig lite piggare idag sov bättre inatt men jag min virrpanna glömde ställa in så min klocka ringde så jag vaknade vid 5.50 av att mobilen sjöng för fullt ute i köket (hade ställt den som säkerhet) så jag flög upp och fick stängt av den snacka om häftigt uppvaknande från dröm till verklighet på 2 sekunder.

Efter jobbet så mötte Jimmy och Kevin mig och det är så underbart att få se Kevins jätte glada ansikte när han ser en komma lille bubben som jag saknat han dom här dagarna. Han gjorde nog en busschauförs dag med när han så glatt vinkade på bussen när den kom han såg så glad ut och vinkade tillbaka till han :)

 gofisen   svarar i telefonen

Nu ska jag kolla runt lite sen ska jag gosa med en nybadad Kevin.

Ni får ha en fantastisk kväll här blir det tv mys som vanligt och rent hus bra program

Kram Sabina

Trött så trött

Hej!

Idag har jag gått bredvid hos brukaren jag ska börja jobba hos nästa vecka, var även där på besök igår cyklade dit och hem och oj vad trött jag är i benen nu är ju nästan en mil en väg. I alla fall så har jag ju gått bredvid och jag måste säga att jag tror det kommer bli bra det är en liten charmig gubbe jag ska vara hos mestadels, men det blir lite mycket info och träning så här i början så nu är jag SÅ trött ska bara slappa med Jimmy sen framför tvn men först ska jag gosa och gosa lite med Kevin. Som jag har saknat min lillle plutt idag fick ett mms av Jimmy imorse med en SÅ söt bild på min lille plutt ååh då ville jag bara åka hem igen.

Nä nu ska jag kolla lite mail och sånt

Ha en underbar kväll och passa på att gosa lite xtra med någon ni har kär

 
Själv ska jag gosa med den här snyggingen mitt livs kärlek och bäste vän ♥

Kram Sabina

Imorn är det jobb

Hej!

Ja imorn bär det av första dagen jag ska jobba ja eller jobba och jobba jag ska i alla fall gå bredvid men efter tre dagar så är det meningen att jag ska börja jobba själv sen. Hoppas på att det ska vara bra väder så jag kan cykla dit är ju nästan en mil så det är ju bra träning för dom fladdriga låren ;)

Hur har eran helg varit då? Min har varit lugn idag har vi varit och hälsat på svärfar och passade på att luncha på MAX är ju dåligt med MAX ställen i Göteborg. Nu är vi hemma och jag känner mig helt matt konstigt att det kan vara så jobbigt att vara borta ett tag. Igår hände det inte så mycket här Jimmy var och fick bytt sina däck på Toyota dom hade någon kampanj på det så han passade på annars brukar han göra det själv men nu kostade det 100kr och då fick han bilschampo och korv och grejer där så det var det ju värt är ju jobbigt att byta däcken annars.

Nä nu ska jag gå och natta Kevin han ropar på mig.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg

Kram Sabina

Fredag

Hej!

Ännu en helg på intågande och på måndag ska jag till jobbet känns konstigt att säga jag som inte jobbat nu sen slutet av oktober 2007, men jag jar fått jobba ändå med den lille :)

Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska vi bara ta det lugnt och mysa framför tvn är Så trötta idag var ett superpucko som fick för sig att han/hon skulle spela musik JÄTTE högt vid ett i natt, kunde nästan höra hur porslinet hoppade i skåpen problemet är ju att man inte riktigt kan höra vart det kommer ifrån. Blir så irriterad på människor som inte kan visa någon som helst respekt för andra, man skulle haft ett hus så hade det varit lugnare att bo i lägenhet är inte det bästa jämt.
Så dagen idag har varit lugn ja eller rätt så lugn Kevin har varit på ett sånt enastående grinigt humör och bara gnällt hela dagen spelar ingen roll vad man har gjort han har varit tjurig uff säger jag bara.

 
så här söt och go kan man vara när man inte får göra PRECIS som man vill, mamma och pappa älskar dig även om vi efter dagens grin inte kan höra dig lika bra för det bara brusar i öronen. Man kanske skulle skaffa sig hörselkåpor med radio i ;)
dessa skulle Jimmy och jag haft då hade vi kunnat prata med varandra OCH slippa höra på gnället. Nej ärligt talat riktigt så illa är det väl inte och han måste väl få vara grinig han med ibland men när barn blir griniga så blir dom så högljudda bara hade varit bättre om dom småtjurade och muttrade som en annan gör. Vi får hoppas det är bättre imorn.

Nä nu får ja gg åoch ta hand om herr grin för nu börjar snart nyheterna för Jimmy.

Ni får ha en underbar fredagskväll

Kram Sabina


Glädjens Torsdag

Hej!

JAAAA jag har fått jobb visserligen inte ett fast jobb eller inom personaladministration men ändå ett jobb SÅ skönt att få något att göra och att få in PENGAR, Återigen kommer jag att jobba som personlig assistent i vården tror det kommer bli bra var ju inga nätter och rätt så bra schema. Ska börja gå bredvid på måndag och sen tisdag och onsdag sen ska jag börja jobba inom några dagar.

Ja annars har det inte hänt så mycket här vi var ju till Karin och Ellen igår och Kevin fick provsitta Ellens fåtölj och jag insåg ju att en sån får vi fråga mamma om hon vill köpa till Kevin.

Poäng barnfåtölj 199kr på IKEA

Lilla Ellen var så go så hon pratar på SÅ mycket och är ju SÅÅÅÅ söt, hon kommer bli en riktig hjärtekrossare tur att Kevin kan vara där och beskydda henne då han säkerligen kommer bli en stor kille.
Annars så har vi varit ute och cyklat en sväng idag men det var kallt så nu på eftermiddagen gick vi en sväng till lekparken och där gungades det och lektes i sandlådan.

 

Nu ska jag passa på surfa runt lite innan vi Jimmy ska börja med maten

Ha en underbar kväll

kram Sabina

Onsdag

Hej och godmorgon!

Idag körde vi sovmorgon här hemma skönt, Kevin vaknade inte till förens vid 8 så Jimmy och jag hann ligga och mysa ett tag innan vi fick gå upp. Sen har vi kört lugn hemma morgon ja i alla fall jag och Kevin för Jimmy har varit iväg och tränat, vi tänkte väl bege oss ut på cyklarna sen igen är ju SÅ härligt väder idag varmt och soligt och nästan ingen blåst alls blir nog en LÅNG tur idag tror jag. Tänkte även se om vi kunde få mäta och väga Kevin idag, något vi tänkt på i säkert två veckor nu men som inte blivit av.

Senare idag ska Kevin och jag till Karin och Ellen och hälsa på roligt, roligt man träffas ju inte lika mycket nu när vi inte är lediga bägge två.

Surfade runt lite tidigare idag här och hamnade på den här sidan, fy vad  hemskt jäkla skitsjukdomar som finns och ställer till det så. Mina tankar går till Sabinas barn och familj, enda trösten är ju att hon nu slipper allt det onda.
Vila i frid Sabina.

Såg ett ordspråk som jag gillade igår och som passar in nu. Man kan inte välja hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

SKöt nu om er och ha en bra dag

Kram Sabina


RSS 2.0