Jaha

Hej!

Min lille fis slapp vattenkopporna för den här gången sköterskan sa att hon trodde det var nässelutslag, alltså att han ätit något som han reagerat på och jag har smörjt in han i veckan och det ser bättre ut nu. Tyvärr så har han blivit rejält förkyld istället och har varit i sitt gnällesse här i veckan :( Vilket gör att man känner sig lite trött och mör just nu men nu är han på bättringsvägen hoppas att den här helgen kan göra honom gott.

Som om inte det är nog min käre arbetsgivare tycker att jag har vabat för mycket och visst har han varit dålig en hel del men hon visste ju att jag hade en son när hon anställde mig. Det roliga är att då var det ju inga som hellst problem att man hade barn och så men nu fick jag ett sms att jag kanske inte behöver komma in på måndag för det kanske inte finns jobb till mig då, vilket troligtvis betyder att hon sätter den nya tjejen med henne jag jobbat med och så får jag det som blir över, väldigt dålig stil om det är så tycker jag. Kommer söka jobb som en galning igen nu bara för att komma bort från det här negativa företaget, synd bara för jag gillar ju min arbetskamrat jätte mycket. Nä nu ska inte jag gnälla om det mera är ju inte så roligt att höra på, ni får hålla tummarna för att det löser sig för mig bara.

Nu ska jag kila och titta till min lille fis och se om han lyckats somna. Han har ju lärt sig klättra ur spjälsängen nu så imorse blev jag väckt av en liten fis som smög sig in. Och nu sen vi kom hem från stan har jag försökt lägga han ett X antal gånger men han har bara kommit upp igen :) Får se om vi orkar ta oss till IKEA imorn och köpa en sån där bräda man kan ha på sidan så han inte ramlar ur sängen för då kan vi ta bort ena sidan på spjälsängen.

Nä ni får ha en underbar helg och sköt om er

Kram Sabina

Kommentarer
Postat av: Agnes

Hej! Tänkte tipsa om lite tävlingar som jag har igång :)



Du kan vinna:

- Pärlsammetsfilt och napp av märket Elodie Details

- Presentkort från Fröken Fräken

- En valfri blommig bokstav från Vackra Väggar



Mina pågående tävlingar hittar du här:

http://agneslauedberg.blogspot.com/search/label/T%C3%A4vlingar%20-%20P%C3%A5g%C3%A5ende



Ha en mysig helg!

2010-01-16 @ 13:07:05
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0